Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak mu seber spodáry zatím co se sprchuje a když se po nich bude ptát, tak se tvař překvapeně jako proč si na sebe chce vzít propocené spodní prádlo, že se v tom případě nemusel ani koupat ![]()
To je moc dobrý nápad
, taková jednoduchá rada a jak může zafungovat
. zakladatelka
No,ten muj je taky schopny vzit si na sebe ty same
kdyz jde proste do sprchy,tak mu rovnou pripravim ciste a pouzite hodim do pradla.nekdy mi pripada jak malej,proste hlidat ho jak malyho kluka
ale jinak je skvelej.
Můj si teda po koupání bere čisté, ale kdyby ne, normálně bych mu to řekla. Že mi to vadí a jestli je normální?! ![]()
No tak jestli se koupe před spaním a pak je na programu sex, tak už se snad nemusí oblékat vůbec, ne?:)
domča01 píše:
No,ten muj je taky schopny vzit si na sebe ty samekdyz jde proste do sprchy,tak mu rovnou pripravim ciste a pouzite hodim do pradla.nekdy mi pripada jak malej,proste hlidat ho jak malyho kluka
ale jinak je skvelej.
Právě. Partner je jinak úplně skvělý chlap, ale ohledně té hygieny je jak malé dítě
. Já už hlídám, aby si bral na doma čisté triko, jinak je schopný nosit to jedno i čtrnáct dní. O to víc jsem však v šoku, když si ho vyloví ve špině as tím, že na dnešek to ještě stačí. To pak to vzdávám a řeknu si, že je to jenom triko, ale ení mi moc příjemné čichat propocené svršky. A na moje narášky, že je prase nereaguje. Triko si ponechá
.
Jooo, taky se mi stava, ze si toho vsimnu, nebo treba tricko ktere mel v praci (nekdy se docela poti).
Treba prijde z prace spocenej a smradlavej, ze jde do sprchy a ja mezitim varim kafe a jdem si sednou na zahradu a on si vezme to triko, ze pry jde stejne ven…
a potom se divi, kdyz se ho vecer ptam, jestli jde jeste do sprchy…
![]()
Nekdy je to hlidani holt treba… ![]()
me2dova píše:
No tak jestli se koupe před spaním a pak je na programu sex, tak už se snad nemusí oblékat vůbec, ne?:)
Tak i to by bylo řešení, ale oni ty intimnosti nejsou hned nejprve uspáváme prcka, a nebo je to taková nepoložená otázka - bude nebo nebude ten sex? To u nás není zas tak předem dané. Ale řešením by bylo vlést mu do té koupelny a nedovolit mu už se obléknout
, samozřejmě předtím uspat dítě ![]()
Můj chlap nosí trenky 2-3 dny,ale sprchuje se každý den, oni ti chlapi to mají tak hozené
Ale já jsem teda nikdy necítila, že by smrděl
holky, tak to ten můj je teda úplný čuně, to je furt, ohol se, vyčisti si ty zuby, ostříhej si nehty, ty kalhoty jsou špinavý, ty to nevidíš???? No někdy už jsem z toho na větvi ![]()
Vsechno je o komunikaci. Muj muz vi, ze bych smradocha nesnesla a podle toho se chova. Jednou se mi stalo, ze jsem v parnym lete ucitila jeho nohy, tak jsem se ho zeptala, jestli ted nahodou nema problem s vyssim pocenim nohou a rovnou jsem mu navrhla, co by na to bylo dobry. Tak si delal odvar z dubovy kury a umyval se a menil ponozky treba trikrat denne nez se to srovnalo. Vubec se neurazil, naopak byl rad, ze jsem ho upozornila a nezadelal si na trapas u cizich.
BaraDolezal píše:
Jooo, taky se mi stava, ze si toho vsimnu, nebo treba tricko ktere mel v praci (nekdy se docela poti).
Treba prijde z prace spocenej a smradlavej, ze jde do sprchy a ja mezitim varim kafe a jdem si sednou na zahradu a on si vezme to triko, ze pry jde stejne ven…a potom se divi, kdyz se ho vecer ptam, jestli jde jeste do sprchy…
![]()
Nekdy je to hlidani holt treba…
Oni se ti chlapy diví, že se k nim chováme jako k dětem, ale ono to leckdy jinak nejde. Mě prostě neni příjemný přes den se objímat s propoceným chlapem. Co je na tom osprchoat se a vzít si na sebe čisté oblečení
. Zak.
no jo.chlapi,no.nevidim v tom zas az takovej problem
vim,ze njsem jedina,ktera chlapa hlídá,jestli dodrzuje hygienu
a co si tak vzpomínám,tak moje mamka celej zivot tatkovi taky nosila do koupelny ciste pradlo,jinak by chodil v tom samem… ![]()
Milé ženy,
mám otázku: Mění si Váš partner po koupání spodní prádlo? Nedávno jsem si všimla, že můj partner se okoupe a na sebe si navlékne již ten den použité spodky, teprve ráno si vezme čisté. Přiznávám se, že mě to štve už z toho důvodu, že mě v tom mžiku přejde jakákoliv chuť na intimnosti. Nechápu ty chlapy, že jim to nevadí. Mám úžasného partnera, ale v tomhle je jaksi mimo. Nerada bych působila přecitlivěla, ale když vidím (nebo cítím), že si parner nevzal čisté spodky, tak opravdu nemám chuť na sex a raději jdu spát. Jak to mají Vaši partneři, pokud mohu být takto zvědavá. Omlouvám se za anonym, ale přítel by nebyl nadšený, co to tu zas řeším.