Sex versus menstruace

Anonymní
2.9.11 14:05

sex versus menstruace

Dobrý den,chci ze zeptat,zda má někdo zkušenost,názor nebo jen tak ze zvědavosti.Můj přítel by chtěl zkusit sex v období menstruace,ale mě se do toho moc nechce.tak co vy na to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.9.11 14:09

Pokud se ti do toho nechce tak se netlac :wink: Ale sama za sebe muzu rict ze ja jsem tohle jen uvitala,ze strany pritele,jelikoz pri mensesu jsem nadrzen jak stepni koza,a bylo to neco uplne jineho nez normalne :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
10848
2.9.11 14:11

když se ti do toho nechce, tak ne :nevim: taky bys nepřistoupila třeba na anální sex, kdyby se ti nelíbil, předpokládám.
jistě existují ženy, který sex během mx nevadí, ale když to ty nechceš, není co řešit.
zkus navrhnout muži, že ty bys ráda nějakou praktiku, která je pro něj nepříjemná, jestli do toho půjdekvůli tobě. kdyby ano, a pro tebe to nebylo nepřekonatelné, můžete se na tom přece domluvit…
 har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.11 14:13

no,jak se pozoruju,tak mám na sex taky velkou chut při menzes,občas mě to i napadlo,ale chtěla bych slyšet i jiný názor.Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
20820
2.9.11 14:43

Nedávná diskuse (stačí použít vyhledavač) Sex přes menstruaci8-)

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
2.9.11 15:22

jo to bylo moje tema :lol: kdyz se ti nechce tak to nedelej tomu memu se taky nechce tak to nedelame :-? :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
2.9.11 16:33

Jám mám hodného přítele,a ten do toho šel,sem ho poprosila jestli by se nepomiloval přez menzes,ale nechtělo se mu:-) a ted je to už běžné.No jelikož jsem těhu,tak můžeme pořád a neušpiníme tolik prádla:-) ale ze zdravotní stránky je to dost nehygienické.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.11 17:32

normálka.. ve sprše.. voda hned vše smyje.. v posteli bych to asi nedal, bo mi to přijde už dost ujetý…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky