Flirtování / vtipkování

Anonymní
31.8.11 21:54

Flirtování / vtipkování

Anonym proto, že se jedná o osobní, soukromé téma, manžel zná můj nick.
Manžel překonává počáteční rozpaky v rozhovoru s cizí osobou (muž i žena) tím, že si z nich/něčeho utahuje, což rozpouští ledy. Je charismatický, a tak mu toto téměř ve 100% funguje a většinou dosáhne svého.
Bohužel pro mně, až teprve v poslední době jsem si uvědomila, že něžnější polovička lidstva reaguje na tyto vtípky poněkud jinak - a to tak, že si to vykládá jako flirtování.
Naposledy příklad z dnešního rána (nebyla jsem u toho přítomna): do firmy nám přišla ohlášená kontrola z úřadu, a manžel povídá: „.. to mi to ale poslali hezkou kontrolu…“ No a ledy byly prolomeny, slečna/paní zhruba v mém věku kontrolu dále nevedla v přísném duchu, a už jen stačí doložit nějaké drobnosti. Samozřejmě plus pro nás, někdy mám pocit, že na živnostnících si chce smlsnout každý, ale…
Vzhledem k tomu, že jsme si před 3 lety prošli krizí díky manželově nevěře (nikdy se k ní otevřeně nepřiznal, což nejspíš zachránilo náš vztah, ale já to prostě vím, jenom nemám žádný přímý důkaz), považuju toto chování za nevhodné a myslím, že to je jasné flirtování.
Když jsem s ním o tom mluvila, udělal ze mě skoro blázna, že o nic nejde, že mu šlo hlavně o to, aby vše dobře dopadlo. To mu věřím, ale došlo mi:

1. nikdy tohle nedělá přede mnou
  2. takhle mohla vzniknout předchozí nevěra, a může klidně vzniknout další, on opravdu takhle komunikuje pořád

CO dál? Říkala jsem mu, že se mi to nelíbí, že si to nepřeju, ale pořád to zlehčuje. Jak mu to vysvětlit, aby pochopil????

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
31.8.11 22:02

Promiň, ale v tomto konkrétním případu jsi úplně mimo, nic neudělal, skutečně působíš jako, promiň, hysterka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.11 22:06

Teri, v pohodě, právě potřebuju znát objektivní názor.
Ono je to možná tím, že od té nevěry jsme permanentně ve stresu, ono mi totiž po té údajné „ne/nevěře“ chodily půl roku takové smsky plné záhad, pak byl 2 roky klid, a zase letos na jaře jedna došla. O tamtěch jsem mu neřekla, když jsem se rozhodla to překonat, tak jsem za tím chtěla udělat tlustou čáru a mlčela jsem, ale tu letošní jsem už nerozdýchala.

• Citovat
  • Upravit
22004
31.8.11 22:07

Máš jenom dvě možnosti. Buď ses přes jeho nevěru přenesla, věc jsi uzavřela, jdeš dál a svému muži věříš (a potom není co řešit) - nebo jsi věc neuzavřela a nevěříš mu (a potom je jenom na Tobě, aby sis to nějak dořešila - s ním nebo bez něj).

Sama musíš vědět, která z těch dvou variant je pravdivá. Já se, na základě Tvého příspěvku, přikláním k té druhé…

Vztah, ve kterém není vzájemná důvěra, nemá budoucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
31.8.11 22:07

8-o Já taky nechápu, proč by ti to mělo vadit :nevim: A zejména v případě té ranní kontroly to bylo čistě účelové, je potřeba si kontrolu trošku naklonit :)
Jednou mi řekl kamarád památnou myšlenku: " Na světě jsou jak muži, tak ženy a tvůj manžel se prostě musí potkávat i se ženami. Nenaděláš s tím vůbec nic" :nevim:
Takže si zvykni na to, že tvůj manžel se potkává i se ženami.
Chápu, že po nevěře jsi citlivější, ale tohle je opravdu mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
31.8.11 22:08

No já zakladatelku docela chápu, pokud mají za sebou manželovu nevěru, je jasné, že mu už nebude moct nikdy úplně věřit a „za vším uvidí vše“ :roll: Důvěra je křehká věc…
Odpověď:Manžela neznám, takže netuším co na něj platí, u nás by vysvětlení stačilo :nevim: Napadlo mě, co tahle dělat totéž v jeho přítomnosti :mrgreen: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.11 22:08

Jo a nejde mi o tento jeden dnešní konkrétní případ, ale principiálně o ten přístup v rozhovoru s ženami.

• Citovat
  • Upravit
14721
31.8.11 22:09
Anonymní píše:
Teri, v pohodě, právě potřebuju znát objektivní názor.
Ono je to možná tím, že od té nevěry jsme permanentně ve stresu, ono mi totiž po té údajné „ne/nevěře“ chodily půl roku takové smsky plné záhad, pak byl 2 roky klid, a zase letos na jaře jedna došla. O tamtěch jsem mu neřekla, když jsem se rozhodla to překonat, tak jsem za tím chtěla udělat tlustou čáru a mlčela jsem, ale tu letošní jsem už nerozdýchala.

A co na to manžel?
Z toho, že nevtipkuje před tebou, soudím, že se k tobě snaží chovat ohleduplně, beru to jako plus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
31.8.11 22:12

Pokud ti zahýbá, máš naprosté právo mu nevěřit, je pochopitelná ta tvoje reakce, dokonce pokud mu to opakovaně prochází a ty jsi vůči tomu bezmocná, přesně tomu odpovídá i ta jeho reakce, že z tebe udělá blázna. Chápu, že ti vadí i takové maličkosti. Ale ten konkrétní případ s tou kontrolou, to není nic hrozného, fakt ne.
Jeho nepředěláš, tím, že mlčíš, nedokázala jsi mu to, udělal to víckrát a ty na něj nemůžeš, je na koni. Radu nemám, jsi ve špatné pozici. Kdybys to dokázala, zajdi si sama k rodinnému psychologovi, klidně sama potají, řekni mu, jak se cítíš, co tě žere, on by ti mohl pomoct. Jinak nedokážu poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.8.11 22:17

Já tohle dělám taky. :lol: ještě jsem horší :lol: .Flirtuju teda s každým(podle mě je to jen prolomení ledu,přátelení atd..)
Dnes sem třeba žaluziářovi řekla-pardon kdo volá?Já si vás uložila jako samec a nevim jakej :mrgreen: (asi sem trochu chlap) :mrgreen: .Mám 10let vztah bez nevěry
Bud v klidu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
31.8.11 22:21

teri, mně to vyznělo jako že jí před třemi lety zahnul a ne že jí teď zahýbá :nevim:

Kamčo, tak nějak, já taky často takhle vtipkuju, i když ty jsi asi víc „hustá“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.11 22:22

Majkla: nejsem ten typ :-)
Chuanitka: přiznal, že mu podobná sms přišla taky, ale že ji smazal (sám mi o ní neřekl, taky proč by to dělal).
To, že nevtipkuje přede mnou beru jako mínus, protože tím mi vlastně nevědomky přiznává, že ví, že je něco špatně.
Kami: já bych to zkousla, nebýt té předchozí ne/nevěry

• Citovat
  • Upravit
48576
31.8.11 22:27

Jo někdy sem až moc na ně tvrdá :lol: ale mám dva bráchy,moc dobře vim co chlapi rádi slyší a vždy se chytí i když všichni víme že s toho nic nebude :lol:

Zakladatelko já vim že po takové zkušenosti musí hlodat vše,ale tohle bych opravdu brala v klidu i když by mě to taky sralo(pardon).Je dobře že to nedělá před tebou,to bych pak spíš brala jako schazování.Musíš hold zapomenout.
Kdo ti píše ty sms?Někdo tě varuje?Nebo sem to špatně pochopila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
31.8.11 22:27

Musím říct, že jednou, ač jsem neměla jediný důvod, pouze tam byly maličkosti, žárlila jsem jak kdyby to byla pravda. A ani ujišťování okolí (kamarádek, kterým jsem se svěřila a které mně upřímně přesvděčovaly, že je to fakt blbost, co jsem si vybájila), tak jsem prostě v každičkém gestu hledala důkazy.

Takže v tomto chápu.

Ovšem objektivně … chová se prostě jako muž k ženě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
31.8.11 22:29
Anonymní píše:
To, že nevtipkuje přede mnou beru jako mínus, protože tím mi vlastně nevědomky přiznává, že ví, že je něco špatně.

No… já takhle před svým taky nevtipkuju, přišlo by mi to uhozené :nevim:
Mmch. můj taky vtipkuje, občas mi doma o tom vykládá.

Ale už končím, chápu, že to máš jinak a že to pro tebe může být problém. Jen jsem chtěla napsat pohled z druhé strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí