Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vzpomněla jsem si na jednu historku,která mě vždycky zahřeje u srdce a napadlo mě,zeptat se,čím Vás partner nejvíc dojal?
My byli jednou s přítelem na vysočině na chalupě,bylo to na podzim a venku sychravo,mrholilo,zima.Já jsem hrozně zmrzlá,přičítám to nedostatečné funkci štítné žlázy a je mi zima skoro pořád.Ještě musím napsat,že chalupa má tlustý asi půl metrový kamený zdi a je v ní vlhko.No,chtěla jsem si zatopit,ale máma nadávala,že jsem rozmazlená a zhýčkaná,že šetřej uhlí a dřevo na zimu atd.V chalupě asi 15 stup.a mě bylo do breku.Přítel se zvednul,vzal si na záda nůši a šel před chalupu do lesíka sbírat šišky,klestí,klacky apod.aby mi „zadarmo zatopil“.Večer mi na kamna dal obrovskej hrnec,v kterým máma zavařuje,aby mi ohřál vodu do vany.Naši šetřej elektrikou,tak byl vypnutej bojler,tudíž tekla jen ledová voda
Večer si přítel odešel o něco dřív lehnout a když jsem za ním do pokoje přišla i já,divyla jsem se,proč leží na mý straně postele.On se rozespale zvednul a povídá„Já jsem ti zahřál peřiny,aby jsi si mohla lehnout do teplýho“.A odvalil se do svých studených,vlhkých peřin.Nevim proč,ale utkvělo mi to v paměti a hrozně ráda na to vzpomínám.Pochlubte se svýma partnerama ![]()
Mahdalko tak tipla bych si, že to bylo ale na začátku vzathu co?? Ale jinak moc hezký od něj..
My si navzájem moc dojemných chvil nepřipravujeme, né že bychom se neměli rádi, to ano..ale nějak si na nic reprezentativního nemohu vzpomenout..
Co ale uslyším do srmti bude jeho věta, kdy mi při druhém porodu stál za hlavou a uviděl právě narozenou dceru : TA JE KRÁSNÁ..On si to ani nepamatuje, ale mě to v tu chvíli přišlo milý..takový, že o tom ani nepřemýšlel a vyhrknul to..
![]()
Mahdalka no to je krásné.. nic takového pro mne manžel nikdy neudělal.. ani nevím, zda mne něčím někdy dojal.. spíše ne..
Když jsme jednou v zimě seděli v kuchyni,venku nasněženo…asi 23 hodin večer.
chlap se najednou oblékl a odešel beze slova…no a já pak koukám–ze 4 patra a on šel ven a do sněhu vyšlapal veliké ![]()
Joooo a bylo to na začátku někdy ![]()
Ale i ted mi někdy píše básničky ![]()
A ještě když jsme jezdili do CARU,tak jsem jednou jela sama a na stole ráno krásná básnička o tom at si jedu pro to své štěstí…ted si jí nepamatuju ale mám jí někde schovanou ![]()
No právě že to bylo po 2,5 letech vztahu a do dneška pro mě na chalupě koná krásný skutky ![]()
Jinak děti ještě nemáme,tak doufám že časem by se to dojemný týkalo dětí ![]()
Tak třeba včera, jen tak mi donesl krásnou rudou růži ![]()
jsme spolu 5 let, z toho 2 roky manželé ![]()
joo tak když jsme s dnes už manželem spolu začínaly to byla nádhera.-d
stačilo abych neodpověděla 10 minut na smsku, a už mi volal jestli se mi něco nestalo a zda jsem v pořádku, na rande chodil včas a s kytkou, jen sed já uvařím, máš dost polštářů? Koupil jsem lístky do kina nevadí? V pátek jsem si vzal volno tak pojedem do toho romantického hotelu jak jsi se zmínovala před pár týdny, chceš? .-DDD
A celkově:
Když za mnou došel do porodnice a chtěl si malýho pochovat, i přesto, že mi celé těhu tvrdil, že malýho chovat nebude, že se bude bát. Pak mi ho dal a když už byl na odchodu, tak se vrátil a prosil, že ho chce ještě ![]()
A pak když jsme dojeli domů, tak si ho choval a měl ho položeného na sobě a dával mu pusinky do vlásků, chodil se na něj dívat do postýlky a říkal: je krásnej.............
po mamince ![]()
tak holky my jsme spolu s manželem za dva týdny 9 let… už 5 let mi nedonesl kytku,.. poslední tři roky mi nic nekoupil.. takže tohle vám opravdu upřimně závidím
pritel pro mne prijel do prace pracovala sjem kousek od nej,kdyz jsem prisli domu byla udelana cesticka z ruzi az do postele vsude zapalene svicky(se divim ze se nebal ze mu to chytne)
a na posteli bylo tohle ![]()
tak tolik kytek jsem dohromady nikdy nedostala ale občas nějakou pěknou mi koupí.a postel mi zahřívá,hlavně jak příjdu po noční domů tak mě svým tělem celou obalí,amy mi náhodou nebyla zima a ještě mě k tomu masíruje
někdy na zabití ale většinou je to zlatíčko ![]()
mofiz píše:
tak holky my jsme spolu s manželem za dva týdny 9 let… už 5 let mi nedonesl kytku,.. poslední tři roky mi nic nekoupil.. takže tohle vám opravdu upřimně závidím
Nesmutni,mě ten můj taky kytky nenosí
Jen teda k svátku nebo narozeninám.Ale jak říkám(píšu)pak mě zas překvapí něčím,co bych vůbec nečekala ![]()
janca.markova1984 píše:
pritel pro mne prijel do prace pracovala sjem kousek od nej,kdyz jsem prisli domu byla udelana cesticka z ruzi az do postele vsude zapalene svicky(se divim ze se nebal ze mu to chytne)a na posteli bylo tohle
Můj muž mě nějakou drobností potěší skoro každý den. Naposled včera, i když měl málo času, tak mi donesl 3 červené růže ke třetímu výročí. Potěšilo mě to hlavně proto, ze jsem to vubec nečekala:-)