Čím vás partner nejvíc dojal?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
QQQQ
31.8.11 14:22

Můj mě dojímá každý den něčím :srdce: Kolikrát mám až slzy v očích :oops: Každý měsíc mi nosí květiny, po výplatě mě vždy pozve na romantickou večeři… ze začátku vztahu mi psal tak nádherné sms, že jsem nechápala… Dojímá mě jak se krásně stará o děti, čte jim pohádky, hraje si s nimi. Je to můj Anděl :andel:

• Citovat
  • Upravit
4840
31.8.11 14:22

Ahoj, tak to my jsme spolu už skoro 14 let, viz metřík, ale zrovna včera manžel odjel z práce dřív a dnes to nadělává, protože mě přepadla chřipka a on mi chtěl uvařit čaj a polívku, což taky udělal, nakoupil a přivez i večeři.
Kytky nosí pořád, stará se mi o auto, aniž bych se slovem zmínila. Když jsem nemohla jít na prvního máje pod rozkvetlý strom, přines mi větev s květy až do postele, jen aby mi moh dát pusu. :-P Když jsem byla v nemocnici na operaci, byl tam denně, někdy i dvakrát, vstával brzy a spal pár hodin, jen aby se mnou moh být a já za to byla šťastná, i když mi u postele párkrát usnul a sněd mi nemocniční oběd. :mrgreen:
Volá mi z práce denně, jen aby se zeptal, jak se mám, občas vaří večeře a sem tam i snídani do postele, připravuje mi boty, protože pro ně hůř dosáhnu, v noci mě přikrýval, dokud jsem nezjistila, že právě proto se ráno budím úplně zpocená. :mrgreen:
Dělá, co mi na očích vidí, strašně se těší na naše mimi, až se konečně zadaří, zkoumá testy skoro pod lupou a trpělivě poslouchá všechny moje vypravování o tom, co jsem četla na emiminu. :mrgreen:
Jsou to stovky maličkostí, které když si uvědomím, nedokážu pochopit, proč jsem na něj vůbec někdy naštvaná. :-D :srdce:
Užitečná diskuse… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
31.8.11 14:26

Ted před 6 dny mě dojal,když mě přinesl kytici bílých růží k našemu čtyřletému výročí svatby :huban: :srdce: Nejvíc mě potěšilo to,že si na to vůbec vzpomněl :-D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
31.8.11 14:28

Můj manel mě dojímá skoro pořád( myšleno ironicky) :mrgreen: Ne dělám si srandu.Jsme spolu 9 let,5 let manželé…

On mi hodně pomáhá s malým a když jsem nemocná tak vždy domluví hlídání u babičky abych se mohla vklidu ty první dny vymarodit :srdce: Sama bych si o to neřekla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
31.8.11 14:30

holky vy máte doma normálně poklady..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
31.8.11 14:31

mě ke třetímu výročí pozval na romantický víkend do velnes hotelu.kytky taky kupuje spíš jen na narozky,jmeniny,výročí,valentina,den žen,když něco žehlí…takže vlastně často :mrgreen: pokud by mi ji nekoupil ani na narozeniny tak to bych byla teda hodně zklamaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
31.8.11 14:32

Jednou jsem se nečekaně strašně opila, prtože jsem se dozvěděla,že odchází z práce můj šéf, kterého jsem nadevše zbožńovala.Celou noc jsme prozvracela a nakonec usnula na gauči,ani do postele jsem nedošla. Ráno, když jsem se vzbudila tak manžel už byl pryč,tak mu volám abych se mu omluvila a vysvětlila.Během rozhovoru jsem se rozbrečela. Asi za hodinu klíče v zámku, manžel přijel z 30km vzdálené práce a říká: měl jsem takový pocit,že potřebuješ obejmout. Objal mě, dal pusu a jel zpátky do práce :-) kdykoli si na to vzpomenu tak mě to úplně zahřeje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
31.8.11 14:32
mofiz píše:
mahdalka no mě ani k těm narozeninám víš.. to je to smutné

No jo,tak to jsme na tom ale skoro stejně,protože on se mě nejdřív zeptá,jestli chci tu kytku koupit a když teda pokrčim ramenama a řeknu že jo,tak pak mi jí koupí.Jako že by sám od sebe přišeldomu s pugétem… :think: to bych se pak divila a podezírala ho,že má černý svědomí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
31.8.11 14:33

Mě manžel dojal, když se nám narodil chlapeček, zaplatil nadstandard, vypnul si mobil a byl s námi v porodnici celé 4 dny bez přestávky, neodskočil ani na chvíli, stará se o mě ( ted už i o malýho ) i po 9 letech :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
31.8.11 14:35
mahdalka píše:
janca.markova1984 píše:
pritel pro mne prijel do prace pracovala sjem kousek od nej,kdyz jsem prisli domu byla udelana cesticka z ruzi az do postele vsude zapalene svicky(se divim ze se nebal ze mu to chytne) :lol: a na posteli bylo tohle :srdce:
:potlesk: To teda koukám,takový romantický gesto.Ten můj teda romantik není vůbec.Když chci zapálit svíčku,tak se bojí,aby jsme nevyhořeli :roll: A jak dlouho jste spolu byli?Vydrželo mu to do dneška? :think: :lol:

byli jsme spolu asi pul roku a jako uprimne? moc mu to nevydrzelo :lol: obcas mi da kyticku nebo mi koupi barvu na vlasy aniz bych mu o ni rikala,kdyz jede sam nakupovat ale ono to taky bude jiny az spolu budem deset let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
31.8.11 14:35

Já jsem asi divná,ale místo pugétu kytek budu raději když půjdeme nějakm na večeři :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
31.8.11 14:36
ww píše:
Můj mě dojímá každý den něčím :srdce: Kolikrát mám až slzy v očích :oops: Každý měsíc mi nosí květiny, po výplatě mě vždy pozve na romantickou večeři… ze začátku vztahu mi psal tak nádherné sms, že jsem nechápala… Dojímá mě jak se krásně stará o děti, čte jim pohádky, hraje si s nimi. Je to můj Anděl :andel:

a NECHCEŠ MI HO NĚKDY PŮJČIT? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
31.8.11 14:37
verenika píše:
Já jsem asi divná,ale místo pugétu kytek budu raději když půjdeme nějakm na večeři :-D
:pankac: :potlesk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
31.8.11 14:38
1veverka píše:
Ahoj, tak to my jsme spolu už skoro 14 let, viz metřík, ale zrovna včera manžel odjel z práce dřív a dnes to nadělává, protože mě přepadla chřipka a on mi chtěl uvařit čaj a polívku, což taky udělal, nakoupil a přivez i večeři.
Kytky nosí pořád, stará se mi o auto, aniž bych se slovem zmínila. Když jsem nemohla jít na prvního máje pod rozkvetlý strom, přines mi větev s květy až do postele, jen aby mi moh dát pusu. :-P Když jsem byla v nemocnici na operaci, byl tam denně, někdy i dvakrát, vstával brzy a spal pár hodin, jen aby se mnou moh být a já za to byla šťastná, i když mi u postele párkrát usnul a sněd mi nemocniční oběd. :mrgreen:
Volá mi z práce denně, jen aby se zeptal, jak se mám, občas vaří večeře a sem tam i snídani do postele, připravuje mi boty, protože pro ně hůř dosáhnu, v noci mě přikrýval, dokud jsem nezjistila, že právě proto se ráno budím úplně zpocená. :mrgreen:
Dělá, co mi na očích vidí, strašně se těší na naše mimi, až se konečně zadaří, zkoumá testy skoro pod lupou a trpělivě poslouchá všechny moje vypravování o tom, co jsem četla na emiminu. :mrgreen:
Jsou to stovky maličkostí, které když si uvědomím, nedokážu pochopit, proč jsem na něj vůbec někdy naštvaná. :-D :srdce:
Užitečná diskuse… :pankac:

jo jo mne ji taky dones az do postele :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
31.8.11 14:39
mofiz píše:
holky vy máte doma normálně poklady..

jO,těžce závidím :-D Já chci takýýýý.Holky,to by mě teda zajímalo,kde se takový chlapy hledaj?Já myslela,že takovej chlap je už vyhynulej druh :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí