Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak to my jsme spolu už skoro 14 let, viz metřík, ale zrovna včera manžel odjel z práce dřív a dnes to nadělává, protože mě přepadla chřipka a on mi chtěl uvařit čaj a polívku, což taky udělal, nakoupil a přivez i večeři.
Kytky nosí pořád, stará se mi o auto, aniž bych se slovem zmínila. Když jsem nemohla jít na prvního máje pod rozkvetlý strom, přines mi větev s květy až do postele, jen aby mi moh dát pusu.
Když jsem byla v nemocnici na operaci, byl tam denně, někdy i dvakrát, vstával brzy a spal pár hodin, jen aby se mnou moh být a já za to byla šťastná, i když mi u postele párkrát usnul a sněd mi nemocniční oběd. ![]()
Volá mi z práce denně, jen aby se zeptal, jak se mám, občas vaří večeře a sem tam i snídani do postele, připravuje mi boty, protože pro ně hůř dosáhnu, v noci mě přikrýval, dokud jsem nezjistila, že právě proto se ráno budím úplně zpocená. ![]()
Dělá, co mi na očích vidí, strašně se těší na naše mimi, až se konečně zadaří, zkoumá testy skoro pod lupou a trpělivě poslouchá všechny moje vypravování o tom, co jsem četla na emiminu. ![]()
Jsou to stovky maličkostí, které když si uvědomím, nedokážu pochopit, proč jsem na něj vůbec někdy naštvaná.
![]()
Užitečná diskuse… ![]()
Ted před 6 dny mě dojal,když mě přinesl kytici bílých růží k našemu čtyřletému výročí svatby
Nejvíc mě potěšilo to,že si na to vůbec vzpomněl
![]()
Můj manel mě dojímá skoro pořád( myšleno ironicky)
Ne dělám si srandu.Jsme spolu 9 let,5 let manželé…
On mi hodně pomáhá s malým a když jsem nemocná tak vždy domluví hlídání u babičky abych se mohla vklidu ty první dny vymarodit
Sama bych si o to neřekla ![]()
mě ke třetímu výročí pozval na romantický víkend do velnes hotelu.kytky taky kupuje spíš jen na narozky,jmeniny,výročí,valentina,den žen,když něco žehlí…takže vlastně často
pokud by mi ji nekoupil ani na narozeniny tak to bych byla teda hodně zklamaná
Jednou jsem se nečekaně strašně opila, prtože jsem se dozvěděla,že odchází z práce můj šéf, kterého jsem nadevše zbožńovala.Celou noc jsme prozvracela a nakonec usnula na gauči,ani do postele jsem nedošla. Ráno, když jsem se vzbudila tak manžel už byl pryč,tak mu volám abych se mu omluvila a vysvětlila.Během rozhovoru jsem se rozbrečela. Asi za hodinu klíče v zámku, manžel přijel z 30km vzdálené práce a říká: měl jsem takový pocit,že potřebuješ obejmout. Objal mě, dal pusu a jel zpátky do práce
kdykoli si na to vzpomenu tak mě to úplně zahřeje ![]()
mofiz píše:
mahdalka no mě ani k těm narozeninám víš.. to je to smutné
No jo,tak to jsme na tom ale skoro stejně,protože on se mě nejdřív zeptá,jestli chci tu kytku koupit a když teda pokrčim ramenama a řeknu že jo,tak pak mi jí koupí.Jako že by sám od sebe přišeldomu s pugétem…
to bych se pak divila a podezírala ho,že má černý svědomí ![]()
Mě manžel dojal, když se nám narodil chlapeček, zaplatil nadstandard, vypnul si mobil a byl s námi v porodnici celé 4 dny bez přestávky, neodskočil ani na chvíli, stará se o mě ( ted už i o malýho ) i po 9 letech
![]()
mahdalka píše:janca.markova1984 píše:
pritel pro mne prijel do prace pracovala sjem kousek od nej,kdyz jsem prisli domu byla udelana cesticka z ruzi az do postele vsude zapalene svicky(se divim ze se nebal ze mu to chytne)a na posteli bylo tohle
To teda koukám,takový romantický gesto.Ten můj teda romantik není vůbec.Když chci zapálit svíčku,tak se bojí,aby jsme nevyhořeli
A jak dlouho jste spolu byli?Vydrželo mu to do dneška?
![]()
byli jsme spolu asi pul roku a jako uprimne? moc mu to nevydrzelo
obcas mi da kyticku nebo mi koupi barvu na vlasy aniz bych mu o ni rikala,kdyz jede sam nakupovat ale ono to taky bude jiny az spolu budem deset let ![]()
Já jsem asi divná,ale místo pugétu kytek budu raději když půjdeme nějakm na večeři ![]()
ww píše:
Můj mě dojímá každý den něčímKolikrát mám až slzy v očích
Každý měsíc mi nosí květiny, po výplatě mě vždy pozve na romantickou večeři… ze začátku vztahu mi psal tak nádherné sms, že jsem nechápala… Dojímá mě jak se krásně stará o děti, čte jim pohádky, hraje si s nimi. Je to můj Anděl
a NECHCEŠ MI HO NĚKDY PŮJČIT?
![]()
verenika píše:
Já jsem asi divná,ale místo pugétu kytek budu raději když půjdeme nějakm na večeři
1veverka píše:
Ahoj, tak to my jsme spolu už skoro 14 let, viz metřík, ale zrovna včera manžel odjel z práce dřív a dnes to nadělává, protože mě přepadla chřipka a on mi chtěl uvařit čaj a polívku, což taky udělal, nakoupil a přivez i večeři.
Kytky nosí pořád, stará se mi o auto, aniž bych se slovem zmínila. Když jsem nemohla jít na prvního máje pod rozkvetlý strom, přines mi větev s květy až do postele, jen aby mi moh dát pusu.Když jsem byla v nemocnici na operaci, byl tam denně, někdy i dvakrát, vstával brzy a spal pár hodin, jen aby se mnou moh být a já za to byla šťastná, i když mi u postele párkrát usnul a sněd mi nemocniční oběd.
Volá mi z práce denně, jen aby se zeptal, jak se mám, občas vaří večeře a sem tam i snídani do postele, připravuje mi boty, protože pro ně hůř dosáhnu, v noci mě přikrýval, dokud jsem nezjistila, že právě proto se ráno budím úplně zpocená.
Dělá, co mi na očích vidí, strašně se těší na naše mimi, až se konečně zadaří, zkoumá testy skoro pod lupou a trpělivě poslouchá všechny moje vypravování o tom, co jsem četla na emiminu.
Jsou to stovky maličkostí, které když si uvědomím, nedokážu pochopit, proč jsem na něj vůbec někdy naštvaná.![]()
Užitečná diskuse…
jo jo mne ji taky dones az do postele
![]()
mofiz píše:
holky vy máte doma normálně poklady..
jO,těžce závidím
Já chci takýýýý.Holky,to by mě teda zajímalo,kde se takový chlapy hledaj?Já myslela,že takovej chlap je už vyhynulej druh ![]()
Můj mě dojímá každý den něčím
Kolikrát mám až slzy v očích
Každý měsíc mi nosí květiny, po výplatě mě vždy pozve na romantickou večeři… ze začátku vztahu mi psal tak nádherné sms, že jsem nechápala… Dojímá mě jak se krásně stará o děti, čte jim pohádky, hraje si s nimi. Je to můj Anděl