Čím vás partner nejvíc dojal?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Neprihlasena Jaruna
31.8.11 15:46
mofiz píše:
holky vy máte doma normálně poklady..

Mofiz,neves hlavu.Ten muj mi taky neprinese kytku jen tak,k nejakemu svatku ci narozeninam ano,ale jinak ne.Ale ja teda priznam,ze nejsem na srdicka,kytky,romantiku preslazenou atd. [tim se nechci nikoho dotknout] a on to vi,ale s cim mi udela radost,ze si jednou za cas,vzpomene I na me a prinese mi tortilu z KFC a obcas mi koupi cigarety,no jinak nic.
Nedavno jsem ze srandy natrhala listky z rudych ruzi,mela jsem jich hodne a nasypala po celem letisti,povleceni bylo zrovna bile,takze to vypadalo fakt pekne,zapalila vsude svicky a cekala,co bude.No,sel si do loznice pro domaci obleceni,vyletel z pokoje a zacal na me dolu kricet co to ma znamenat,prej tam spat nebude,ze jsem na neho urcite udelala nejake woo doo :lol: :lol: .To je romantik,ze?
Jinak musim rict,ze mam moc hodneho,trpeliveho partnera a zase kdyz si reknu o co chci,mam to.Ale samotneho ho nenapadne nic.

• Citovat
  • Upravit
1302
31.8.11 15:47
KačuliKačka píše:
Bajča píše:
holky adává vám pusu když přijde z práce nebo jak do práce odchází?mě teda jo,jak by mi ráno nedal tak by mi to bylo jo divné
Běžně ano, ráno, po příchodu z práce, na dobrou noc. Ted jsem od něj už dva týdny nedostala, jsme pohádaní, ale každý den čekám, jestli ji náhodou nedostanu

to dokážete být 14dní pohádaní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Koty nepřihlášená
31.8.11 15:50

Asi před 14 dny v noci se zničehonic náš půlroční synek v postýlce úplně hystericky rozeřval. Asi se mu něco škaredého zdálo. Manžel hned vyskočil, broučka vzal do náruče a řekl mu:„Neboj miláčku, jsme u Tebe“. Pak mu dal pusinku do vlásků a položil ho zpátky do pelíšku. Úplně mě to dostalo :srdce:

• Citovat
  • Upravit
535
31.8.11 15:54
mahdalka píše:
Vzpomněla jsem si na jednu historku,která mě vždycky zahřeje u srdce a napadlo mě,zeptat se,čím Vás partner nejvíc dojal?
My byli jednou s přítelem na vysočině na chalupě,bylo to na podzim a venku sychravo,mrholilo,zima.Já jsem hrozně zmrzlá,přičítám to nedostatečné funkci štítné žlázy a je mi zima skoro pořád.Ještě musím napsat,že chalupa má tlustý asi půl metrový kamený zdi a je v ní vlhko.No,chtěla jsem si zatopit,ale máma nadávala,že jsem rozmazlená a zhýčkaná,že šetřej uhlí a dřevo na zimu atd.V chalupě asi 15 stup.a mě bylo do breku.Přítel se zvednul,vzal si na záda nůši a šel před chalupu do lesíka sbírat šišky,klestí,klacky apod.aby mi „zadarmo zatopil“.Večer mi na kamna dal obrovskej hrnec,v kterým máma zavařuje,aby mi ohřál vodu do vany.Naši šetřej elektrikou,tak byl vypnutej bojler,tudíž tekla jen ledová voda :twisted: Večer si přítel odešel o něco dřív lehnout a když jsem za ním do pokoje přišla i já,divyla jsem se,proč leží na mý straně postele.On se rozespale zvednul a povídá„Já jsem ti zahřál peřiny,aby jsi si mohla lehnout do teplýho“.A odvalil se do svých studených,vlhkých peřin.Nevim proč,ale utkvělo mi to v paměti a hrozně ráda na to vzpomínám.Pochlubte se svýma partnerama :kytka:

Tak tohle je fakt krásný příběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
31.8.11 15:57
Krystal86 píše:
KačuliKačka píše:
Bajča píše:
holky adává vám pusu když přijde z práce nebo jak do práce odchází?mě teda jo,jak by mi ráno nedal tak by mi to bylo jo divné
Běžně ano, ráno, po příchodu z práce, na dobrou noc. Ted jsem od něj už dva týdny nedostala, jsme pohádaní, ale každý den čekám, jestli ji náhodou nedostanu
to dokážete být 14dní pohádaní?

No, ono je to složitější, najednou po 5 letech neví co chce, takže je to u nás na ...... (nechci být sprostá). Rozhovory proběhly, ale spíš to byly mé monology, on vše chápe, ví že udělal chybu, ale jaksi se nemá k řešení nebo aspon snaze to zase napravit aby nám bylo zase fajn.

Jo a nepřhl.Jaruno - já tak po dovolené s kamarádkama, se hezky navoněla, vzala si černé prádýlko, košilku a „naaranžovala“ se do ložnice… prošel, vrátil se a říká „a co jako“… já myslela v tu chvíli, že ho normálně zabiju :cert: :lol: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
31.8.11 17:32
:mrgreen: :mrgreen:
Neprihlasena Jaruna píše:
mofiz píše:
holky vy máte doma normálně poklady..
Mofiz,neves hlavu.Ten muj mi taky neprinese kytku jen tak,k nejakemu svatku ci narozeninam ano,ale jinak ne.Ale ja teda priznam,ze nejsem na srdicka,kytky,romantiku preslazenou atd. [tim se nechci nikoho dotknout] a on to vi,ale s cim mi udela radost,ze si jednou za cas,vzpomene I na me a prinese mi tortilu z KFC a obcas mi koupi cigarety,no jinak nic.
Nedavno jsem ze srandy natrhala listky z rudych ruzi,mela jsem jich hodne a nasypala po celem letisti,povleceni bylo zrovna bile,takze to vypadalo fakt pekne,zapalila vsude svicky a cekala,co bude.No,sel si do loznice pro domaci obleceni,vyletel z pokoje a zacal na me dolu kricet co to ma znamenat,prej tam spat nebude,ze jsem na neho urcite udelala nejake woo doo :lol: :lol: .To je romantik,ze?
Jinak musim rict,ze mam moc hodneho,trpeliveho partnera a zase kdyz si reknu o co chci,mam to.Ale samotneho ho nenapadne nic.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :dance:
  • Citovat
  • Upravit
LENKACAR
31.8.11 17:36

u nás taky na začátku květiny,já je teda nemusim.. a ted ani k výročí nic :cert: tak jsem nakonec zajistila aspon véču v restauraci :think: romantica? co je to.. :think: 8-o ,já mu vysypat lístečky z růží do postele tak mě taky seřve ,že z toho něco chytne :lol:

• Citovat
  • Upravit
6638
31.8.11 18:10
BohunkaP píše:
Nenosí mi rudé růže, nezapaluje svíčky, nevymýšlí romantická vyznání, o žádost o ruku jsem si musela říct sama, nedělá ze mne princeznu a až zbytečně upřímně se mnou souhlasí, když kriticky hodnotím v zrcadle některé svoje proporce….

Organizuje si práci tak, aby mohl být každý večer doma a ukládat děti, byl to on, kdo je naučil říkat „máma“. Svoje potřeby a přání dává vždycky na poslední místo, v žádné situaci neztratí nervy ani úsměv a jeho základní životní prioritou je zajistit mně a dětem bezpečný, klidný a spokojený domov. Moje přátele i mou rodinu s úctou přijal za své, dokáže se s nimi smát. Plakal, když umřela moje máma…

Nemám doma prince z pohádek, se kterým bych prožívala dojemné romantické zážitky. Mám doma úplně obyčejného muže – pro život.

Příspěvek upraven 31.08.11 v 14:57

To je krásný, přeju spoustu šťastných let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
31.8.11 18:14

. k  — -

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.11 18:47

jsem v 9 měsíci. a posledních 9 měsíců, mě dojímá všechno. :-D
ale v poslední době asi to, když jsme byli na ultrazvuku ve 12 týdnu, a on viděl že malá už má ručičky nožičky, a zrovna s něma tak třepala a kopala… :lol: tak jenom vydechnul to už je macek a měl slzy v očích.. od té doby je jak vyměněný,pořád mě objímá, chytá za bříško zkouší jesli malá kope, obskakuje mě… úplně si to těhotenství užívám :mrgreen: :srdce: :srdce: doufám, že mu to vydrží i po porodu :-)
jinak jsme spolu 9 let, a tu pusu ráno si vždycky dáme .. nějak si to nedovedu představit bez ní.
kdysi mi psal strašně hezké básničky, ale to ho bohužel už přešlo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
31.8.11 18:50

Suricata: děkuji :srdce: zatím jich za sebou máme dvanáct :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
31.8.11 19:19

Mám to podobně jako Bohunka - můj muž není dojímací ,ale pro život dobrý.. :think: ( my spolu 13 let)

Jinak úplně nejvíc mě samozřejmě dojímá, když ho déle nevidím..to pak vím naprosto přesně, že je nejlepší na světě..a když se pak vrátí, přijde mi naprosto normální :mrgreen: :nevim: čím to je.. :?: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
31.8.11 19:43

já mám doma také anděla. A pusinky si dáváme skoro pořád. Přítel je stejnej mazel jako já :srdce: A včera mě dojal třeba tím, že jsem se vrátila domů a bylo umyté a utřené nádobí. Za každé jídlo mi děkuje a chválí. Není žádný romantik, ale překvapit umí. K svátku jsem dostala gerberu (ví, že je mám ráda) a šampon proti padání vlasů z lékárny… :mrgreen: asi jsem se o tom někdy zmínila, že mi nějak hodně padají vlasy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
31.8.11 20:06

Mě ještě od tehdejšího přítele dojalo přání k šestému výročí, kde napsal: Moje milá Moničko, už je to šest let, co jsem tě potkal a poprvé políbil. Bylo to šest krásných roků a věřím, že máme šedesát dalších před sebou… :), mám tě rád, tvůj J.

Tehdy jsem měla slzy v očích, protože on není ten typ, co by něco takového říkal (psal) každý den. Jinak není moc romantický typ, iniciativa je spíš na mojí straně, přesto vím, že mě miluje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
31.8.11 20:40

Je tomu par tydnu, co Marecek dostal svoje prvni boticky. Trenoval s nimi venku, kdyz tatka nebyl doma, pak jsme je „zaparkovali“ u botniku a sli jsme (Mara se nesl) vedle k babi s dedou na kafco. Kdyz jsme se po asi hodine vratili domu, cekal nas uplne uneseny tatka - dostaly ho ty malinkate boticky u botniku. S nadsenim mi povidal, ze uz je konecne videt, ze s nami bydli maly clovicek.
To je momentalne to nejsilnejsi, co me dojalo :srdce:

Jinak nejaka extra romantika je po temer 10ti letech fuc. Ale vime, ze se milujeme z kazdodennich malickosti :-D
A pusiny rano, vecer i behem dne jsou samozrejmosti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria