Flirtování / vtipkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.8.11 22:30

Ty smsky vyznívají, jako že je píše ona. Samozřejmě se nepodepíše. Ale napsat sms-ku dva a půl roku po ne/nevěře - buď je na hlavu a nemůže to rozdýchat, že manžel to s ní ukončil, anebo s ní zase něco měl, to by ale byla ještě víc na hlavu, protože by si to tím, že mi napsala u něj pořádně rozházela. Takže spíš je na hlavu.

• Citovat
  • Upravit
48576
31.8.11 22:32
Anonymní píše:
Ty smsky vyznívají, jako že je píše ona. Samozřejmě se nepodepíše. Ale napsat sms-ku dva a půl roku po ne/nevěře - buď je na hlavu a nemůže to rozdýchat, že manžel to s ní ukončil, anebo s ní zase něco měl, to by ale byla ještě víc na hlavu, protože by si to tím, že mi napsala u něj pořádně rozházela. Takže spíš je na hlavu.

takže ti píše že s ním něco měla nebo píše že s ním něco má.Zkoušeela si tam volat,zjistit si kdo to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.11 22:36

Ne, nebudu ze sebe dělat hysterku, co bych zjistila, na to jsem moc hrdá, takhle se ponižovat. Je padlá na hlavu, o to se nebojím, že by se k ní vracel nebo něco s ní zase měl.

• Citovat
  • Upravit
48576
31.8.11 22:38
Anonymní píše:
Ne, nebudu ze sebe dělat hysterku, co bych zjistila, na to jsem moc hrdá, takhle se ponižovat. Je padlá na hlavu, o to se nebojím, že by se k ní vracel nebo něco s ní zase měl.

Tak už to ber jako uzavřenou kapitolu.Pokud ti to nedělá dobře číslo blokuj,zapomeň.Rozhodla si se odpustit tak musíš začít od začátku.Pak budeš klidnější a nebudou tě rozčarovávat a budit v tobě neduvěru i běžné situace.Je to sice těžký,já nedokážu odpouštět ale já bych se do toho ani nepouštěla .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.11 22:43

Jo Kami, to jsem si právě taky myslela, že nedokážu odpouštět, vždycky jsem pálila mosty, ale jak stárneš a už nejde jenom o Tebe, strašně se Ti mění názory. :-)

Holky, díky všem za podporu, pro dnešek končím, jsem vyřízená. Dobrou noc. Zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
6926
31.8.11 22:59
BohunkaP píše:
Vztah, ve kterém není vzájemná důvěra, nemá budoucnost.

Asi tak.
Zakladatelku chápu, že odpustila. Ale odpustit znamená udělat tlustou čáru.
Jinak já taky bývala „mosty pálící“, ale už nejsem. :-) V tomhle Tě chápu. Že se tak nebaví před Tebou - to je normální, nenormální by bylo, kdyby jo. Každej chlap se baví jinak, když není přítomná manželka.
Víc mu věř, uvidíš, že to půjde. Jestli se milujete, není co řešit. :-) Láska hory přenáší (nebo jak se to řiká :oops: :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
1.9.11 14:13

Zakladatelko já myslím, že to chápeš správně..
Tvůj muž je charismatický a zaujmout mu nedělá žádný problém..
Jistě svým " prolomením ledů" dokáže ženu navnadit i jinak než pracovně..Výklad je dvojznačný..

Ale souhlasím s Kamčou - já také hodně flirtuji, tak nějak to ke mě patří a rozhodně to nijak nepokračuje dál..prostě vtipkuji možná někdy až za určitou mez, ale tvářím se jako neviňátko.. :oops:

Jenže tvůj muž už vroubek má , takže je to 50 na 50 a tohle ti nikdo nepotvrdí ani nevyvrátí..
Kdo se ti zaručí, že prolamování ledů bude jen tak?? Chytnout se toho může každá..
Ted jde jen o to, co chce tvůj manžel aby z toho bylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaja.k
2.9.11 17:12
Anonymní píše:
Teri, v pohodě, právě potřebuju znát objektivní názor.

Já myslím, že objektivní názor může být v tomhle případě trochu zavádějící. Tohle je VÁŠ vztah a TOBĚ manželovo chování vadí. A je jedno jestli si padesát dalších lidí myslí, že je to prkotina… Řešit by se to mělo jako cokoliv jiného, co nám v manželství na druhém vadí (většinou drobnosti a blbosti, ale ty právě narušují naše vztahy nejvíc): Říct mu, co ti vadí (věcně, bez výčitek). On by to měl vzít vážně (i když mu to přijde jako blbost) a snažit se s tím něco udělat. Zároveň může říct zase on, co vadí jemu. Určitě tam taky něco je (zvlášť když za sebou máte problém s nevěrou - to většinou nevzniká jen tak) a je dost pravděpodobné, že to, co uslyšíš, budeš zase ty považovat za prkotinu. Ale měla bys to vzít vážně.
Nám to takhle funguje. Ale musí oba chtít.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.14 12:12

Holky prosím anonymně protože je to osobní… chtěla bych znát váš názor na tuhle situaci…můj přítel je strašně hodný, umí se chovat jak ke mě tak vlastně ke všem ženám moc hezky a tady nastává to čeho se trochu děsím…rád ženám pochlebuje…má spoustu " kamarádek " které nikdy neviděl a zná je jen ze sociálních sítí…nikdy mi to nevadilo dokud si jednou nenechal otevřený notas a já si přečetla jednu větu, kterou nemůžu dosta z hlavy : " Ahoj kašpárku, teda ty jen záříš, vážně se chceš nechat ostříhat? jestli se dostaneš k odpovědi Tvému poddanému tak můžeš přidat i jak se má moje královna " :roll: :roll: upozornuji, že mu na tohle ani neodepsala protože tam pokračování neměl…beru to tak, že je to prostě nějaká buchta se kterou takhle vtipkovali a on ji tedka z nudy jeden večer napsal, ale sakra nedá mi to a furt mi to vrtá v hlavě…pro něj to nic neznamená, řekl mi jen ( neví že jsem to viděla ), že někdy chce té dané ženě jen zvednout sebevědomí :nevim: :nevim:… jinak vím určitě že mi nezahýbá, protože nemá ani kdy :D a nikdy se to jeho pochlebování nezvrhlo v erotické koketování…zůstává to stále v téhle rovině slušného lichocení :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
7.7.14 12:15

Tak mně by dost záleželo na tom, jestli by takhle mluvil i se mnou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.14 12:27

@RadkaCh jj mluví ;) říkám chová se ke mě moc hezky…že jsem krásná, že mi to sluší, že mě miluje, nosí kytky k různým příležitostem…jen nevím jestli to má jako zábavu toto a nebo z nudy nebo nevím.. možná je to jeho přirozenost…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.14 12:30

Zas neznám souvislosti…mohli si kdysi takhle spolu vtipkovat a ted se jí chtěl zeptat jak se má, bo viděl třeba fotku a tak to hodil do zajetého tématu :nevim: nevím no proto jsem chtěla znát názor jiných lidí

• Citovat
  • Upravit
1490
7.7.14 12:42

Tak já se přiznám, že by mi to asi trochu vadilo. Nejsem žádná žárlivka, ale myslím si, že i když je hezké, že chlap umí lichotit ženám, nemělo by se to přehánět v případě cizích ženských. Může lichotit tobě, kamarádkám, ale takhle veřejně se mi to moc nelíbí. I když je věrný, s jídlem roste chuť a časem mu může flirtování přerůst přes hlavu. Navíc by partner neměl dělat to, co se protějšku nelíbí (tedy pokud to ví), takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí