Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, měla bys to napsat trochu srozumitelněji, vím, že jsi asi rozrušená, ale takto se to špatně chápe… Vadil ti ten orální sex, nebo rozvášněný manžel?
To je mi líto. To je hodně nepříjemná a choulostivá situace.
Ráno moudřejší večera. Já chápu, že dnes je ti velmi zle. Ráno ne že by už nebylo, ale bude o fous míň.
A nemám jinou radu, než obvyklé mluvit, mluvit, mluvit. Protože jinak příště při jakékoli milostné i jen hře, i jen náhnaku nějaké intimnosti, by tento „Trapas“ mohl vyvstanout v pdovědomí a mohl by z toho být mnohem větší průser …
Jinak, není někde nějaký důvod, proč by ti měla tahle aktivita vadit? Já ti to nevyčítám, já taky nemám v oblibě jiné „oblíbené“ věci, to je prostě věc každého … jen chci poukázat na to, proč ses možná zhroutila …
ww píše:
Stalo se mi co už dlouho ne a tak snad poprvé. Sesypala jsem se při orálním sexu. Nechápu, nebyl nijak jiný, jen ON byl rozvášněný, chtěl po mě něco na co nemám… Občas to na mě zkouší, ale já mu v klidu řeknu „omlouvám se ale ne“. Jenže teď jsem se dostala do jakési křeči a z očí mi nekontrolovatelně tekly slzy, začala jsem se klepat a opustila mě všechna síla…nemohla jsem pokračovat a ON to po mě ani nechtěl. Objal mě a omlouval se mi… Jenže neměl za co, neublížil mi, jen chtěl něco, co zjistil, že se mu líbí. Jak ho znám bude mít teď výčitky svědomí a bude mu to moc líto, jenže to tak není. Nevím jak mu vysvětlit, že to není jeho chyba. ON se z toho bude obviňovat… Je mi to teď tak líto, ale nešlo to ovládnout. Ráno se na něho ani nepodívám. Ublížila jsem mu… ON spí a já tu sedím, celá se klepu, je mi na zvracení a nevím co mu zítra řeknu…
Tak jestli to dobře chápu tak chtěl orální sex a Tobě to zřejmě nějak nejde
chápu to asi dobře.No já s tím měla problémy,ale jen u partnerů,kteří byli v uvozovkách nestálí.Nějak se mš to příčilo…bála jsem se,že se mě zvedne žaludek a pozvracím se.No všechno se změnilo než jsem potkala manžela.Sice jsme se k orálnímu sexu dostali až skoro rok po chození,ale od té doby je to úžasný.Myslím,že je to úžasná součást pohlavního styku a věřím,že i Ty přijdeš na chut tomuto druhu sexu.Ale mám kamarádku a ta má s tím problém do dneška..je s manželem asi 20 let a orální sex neměli nikdy.Má k tomu prostě odpor a to se asi už nezmění.
Jde o to proč si se zhroutila zda kvůli orálnímu sexu nebo kvůli něčemu jinému.Co ti vadilo?
ww, no tak. No. Podívej, já Tě krapet už „znám“ z jiných debat, jsi normální hočina, tak tam teď nefňukej - nemáš přece důvod! Tak holt jsi to chtěla zkusit a nešlo to - co je na tom?
Já bych spíš řekla, že jsi unavená. Fakt. Zkus si jít lehnout a ráno moudřejší večera - uvidíš!
Nejste přece malý děti - on se nebude mít proč obviňovat a ty proč si něco vyčítat. Nešlo to - nešlo. Hotovo. Ráno mu vysvětlíš, že Ti prostě ujely hormony a napětí - a slzy tekly. Já taky jednou brečela v situacích, kdy bych se spíš měla smát.
Buď v pohodě, obejmi ho a spíš se tomu zkus zasmát. Svým způsobem to je prdlý, no ne? ![]()
ww píše:
Prostě na mě zase zaútočila ta zkur*ená minulost![]()
![]()
Sluníčko moje. tohle jsme ve tvém příspěvku hledala. ![]()
mě dohnala včera má minulosti úplně stejně. jen trošku jiná situace. Nebyla jsem sto dosáhnout vrcholu při orálním sexu a pak při milování najednou blok a křeč a třas a nesahej na mě a nemohl se ke mě na min 0,5 m přiblížit, aniž bych se nezačala třepat..... šílené.
Navíc manžel s mou minulostí nemá nic společného a sám dnes řekl, že to necháme v klidu uzrát. Vždy ho taková situace trápí a někdy bych řekla, že i víc, než mě - už jsem se asi otrkala.
určitě si NESMÍŠ vůbec nic vyčítat. Předpokládám, že tvou minulost zná a pokud ne, je právě nejvyšší čas to říct. POkud tě opravdu miluje, pochopí to a uvidíš, že bude vše OK.
Sama víš - teda pokud si pamatuješ - že toho mám za sebou docela hodně na 1 zatím ještě docela krátký život.
Nejlépe, když zkusíš usnout. Ráno bude líp, emoce se uklidní a bude ti to líp myslet.
MOc držím palečky a uvidíš, že to bude OK.
![]()
Markit
máme to podobné. ON vše ví a podle toho se ke mě chová. Máme krásný harmonický vztah, nemám důvod se ho bát. Bojím se jen a jen mé minulosti. Přitom dnes byl tak báječný. Jen co přišel z práce už jsem se smála, dělal blbosti, povídal vtípky, byl tak skvělé naladěný a já taky. Byla jsem uvolněná a chtěla jsem mu za to dnešní krásné odpoledne poskytnout rozkoš. Nevím proč mě ta minulost přepadla. Ani jsem na ni nepomyslela… Brečím tu jak malá
Proč nejde na to špatné zapomenout? Vždyť už je to skoro 3 roky co je pryč…
U mě je to „pryč“ různě dlouho 28 - 3 roky. Dle toho, jak co..
Přiznám se, že mi hodně pomohlo odpuštění. Ještě to nešlo všem, ale i část mi ulevila a pomalu se to se mnou lepší a pak najednou..... je to tu zas…
Je to jen o naději, důvěře, pochopení a lásce a touze to překonat a věřit, že jednou toto zvládnete a bude líp. Víc se s tím dělat nedá.
Smířit se s tím, co máš za sebou a pracovat na sobě.
![]()
Nedávno jsem bývalého zahlédla, jen na okamžik. Jak jsem reagovala mě samotnou překvapilo. Vykřikla jsem a nebyla jsem schopná slova… Šel si tak spokojeně… Tak mě napadlo, že jsem ho tehda z tech schodů měla strčit, co by se stalo…přála jsem si to nejhorší… Proč nepřijde jak mi slíbil mě zabít? Proč mi to sliboval? Nedávno se potuloval kolem našeho domu…přišel snad splnit svůj slib? Přítel byl na dvoře tak asi dostal strach…ale co kdyby tam nebyl? Tahle nejistota mě ničí ![]()
Jdu spát. Bojím se rána, plánovali jsme si společnou snídani i s dětmi, ale nevím…
WW- škoda že jsem tady večer nebyla…
![]()
Doufám že je tedka ráno líp!!! Tohle se občas stane, mě se něco podobnýho stalo taky jednou, ale to ze začátku, pže jsem si myslela že jsem něco pokazila a tak…ale ted se tomu zasměju…
Vím že ty to máš uplně jiný, ale Tvůj přítel je úžasnej! Takových chlapu je malo a beztak je z toho chudak taky v haji ale ne kvuli tomu ze neslo, ale kvuli tomu jestli ti nejak neublizil nebo tak.Neboj se, v klidu si o tom promluvte a bude to ok ![]()
Na minulost asi nikdy nezapomenes uplne ale rozhodne se dostanes do faze, kdy ti to bude uz jedno, bylo bylo hlavne ze uz je to pryc a nevrati se to!!!Más uzasny deti a bajecnyho chlapa tak neboj…
![]()
WW, já taky mám z minulosti jeden nepříjemný zážitek uložený, není to žádná trága, ale jednou jsme došli do stejné situace s přítelem a bylo to sakra nepříjemné, takže si nedovedu představit, jak musí být tobě, i když detaily neznám, ale vypadá to mnohem hůř=/.
Víš, možná sis sama odpověděla v názvu diskuse, třeba fakt by pomohlo párkrát zajít za psychologem… Než ten problém nechat nějak narůst ještě víc, než je.
Stalo se mi co už dlouho ne a tak snad poprvé. Sesypala jsem se při orálním sexu. Nechápu, nebyl nijak jiný, jen ON byl rozvášněný, chtěl po mě něco na co nemám… Občas to na mě zkouší, ale já mu v klidu řeknu „omlouvám se ale ne“. Jenže teď jsem se dostala do jakési křeči a z očí mi nekontrolovatelně tekly slzy, začala jsem se klepat a opustila mě všechna síla…nemohla jsem pokračovat a ON to po mě ani nechtěl. Objal mě a omlouval se mi… Jenže neměl za co, neublížil mi, jen chtěl něco, co zjistil, že se mu líbí. Jak ho znám bude mít teď výčitky svědomí a bude mu to moc líto, jenže to tak není. Nevím jak mu vysvětlit, že to není jeho chyba. ON se z toho bude obviňovat… Je mi to teď tak líto, ale nešlo to ovládnout. Ráno se na něho ani nepodívám. Ublížila jsem mu… ON spí a já tu sedím, celá se klepu, je mi na zvracení a nevím co mu zítra řeknu…