Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud je medved na zadnici, nohou a rukach,tak mi to taky nevadi, ale jakmile by byl medved vsude…to bych uz asi nedala. Stacil mi exmanzel, nedonutila jsem ho k holeni niceho a kdo ma pak ty chlupy mezi zubama vytahovat
![]()
Mě zas přijde vyholený chlap úplně nechutný, fuj.
Mě stačí, když je čistý a přiměřeně voní.
![]()
Asi jsem nějaká divná.
Ale hlavně, že mám doma takového , jaký mi zcela vyhovuje. ![]()
Almondea píše:
Mě zas přijde vyholený chlap úplně nechutný, fuj.Mě stačí, když je čistý a přiměřeně voní.
![]()
Asi jsem nějaká divná.![]()
Ale hlavně, že mám doma takového , jaký mi zcela vyhovuje.
Vsak nejsi. Kazda jsme jina, kazdemu se libi neco jinyho ![]()
Weru píše:
Pokud je medved na zadnici, nohou a rukach,tak mi to taky nevadi, ale jakmile by byl medved vsude…to bych uz asi nedala. Stacil mi exmanzel, nedonutila jsem ho k holeni niceho a kdo ma pak ty chlupy mezi zubama vytahovat![]()
Ty. Pokud ho miluješ, není co řešit…chlup sem, chlup tam. Manžel taky nevyšiluje, když najde můj vlas v bábovce…
domča01 píše:
No,ten muj je taky schopny vzit si na sebe ty samekdyz jde proste do sprchy,tak mu rovnou pripravim ciste a pouzite hodim do pradla.nekdy mi pripada jak malej,proste hlidat ho jak malyho kluka
ale jinak je skvelej.
TAKY TO TAK DELAM
Paoloska píše:Weru píše:Ty. Pokud ho miluješ, není co řešit…chlup sem, chlup tam. Manžel taky nevyšiluje, když najde můj vlas v bábovce…
Pokud je medved na zadnici, nohou a rukach,tak mi to taky nevadi, ale jakmile by byl medved vsude…to bych uz asi nedala. Stacil mi exmanzel, nedonutila jsem ho k holeni niceho a kdo ma pak ty chlupy mezi zubama vytahovat![]()
Weru píše:Paoloska píše:Weru píše:Ty. Pokud ho miluješ, není co řešit…chlup sem, chlup tam. Manžel taky nevyšiluje, když najde můj vlas v bábovce…
![]()
, pokud jde o exmanzela, tak toho fakt nemiluju
.
Tak to nějak nechápu. Buď si pořád vytahuješ chlupy z pusy od exmanžela, nebo když jsi tak činila, tak jsi ho nemilovala…?
No ale nechme to koňovi, ten má větší hlavu. ![]()
Můj muž má i vousy, takže chlupy vůbec neřeším, nevadí mi nikde. Naopak mi vadí jejich absence.
Ale to jsme dost odbočily od tématu.
![]()
Paoloska píše:Weru píše:Tak to nějak nechápu. Buď si pořád vytahuješ chlupy z pusy od exmanžela, nebo když jsi tak činila, tak jsi ho nemilovala…?Paoloska píše:Weru píše:Ty. Pokud ho miluješ, není co řešit…chlup sem, chlup tam. Manžel taky nevyšiluje, když najde můj vlas v bábovce…
![]()
, pokud jde o exmanzela, tak toho fakt nemiluju
.
No ale nechme to koňovi, ten má větší hlavu.
Byl to vtip
. A psla jsem STACIL mi EXmanzel, toho jsem nedonutila se oholit nikde, tudiz ani ne prirozeni, dal si muzes vyvodit ![]()
Tak přemýšlím, proč zakladatelka „nemluví s partnerem“ a neřekne mu to?