Čistota v partnerství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
7.9.11 15:31

Pokud je medved na zadnici, nohou a rukach,tak mi to taky nevadi, ale jakmile by byl medved vsude…to bych uz asi nedala. Stacil mi exmanzel, nedonutila jsem ho k holeni niceho a kdo ma pak ty chlupy mezi zubama vytahovat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11466
7.9.11 15:51

Mě zas přijde vyholený chlap úplně nechutný, fuj. :poblion: Mě stačí, když je čistý a přiměřeně voní. :oops: :oops:
Asi jsem nějaká divná. :nevim: :nevim: Ale hlavně, že mám doma takového , jaký mi zcela vyhovuje. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.9.11 15:58
Almondea píše:
Mě zas přijde vyholený chlap úplně nechutný, fuj. :poblion: Mě stačí, když je čistý a přiměřeně voní. :oops: :oops:
Asi jsem nějaká divná. :nevim: :nevim: Ale hlavně, že mám doma takového , jaký mi zcela vyhovuje. :hug:

Vsak nejsi. Kazda jsme jina, kazdemu se libi neco jinyho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
7.9.11 16:30
Weru píše:
Pokud je medved na zadnici, nohou a rukach,tak mi to taky nevadi, ale jakmile by byl medved vsude…to bych uz asi nedala. Stacil mi exmanzel, nedonutila jsem ho k holeni niceho a kdo ma pak ty chlupy mezi zubama vytahovat :lol: :lol:

Ty. Pokud ho miluješ, není co řešit…chlup sem, chlup tam. Manžel taky nevyšiluje, když najde můj vlas v bábovce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
7.9.11 16:34
domča01 píše:
No,ten muj je taky schopny vzit si na sebe ty same :-) kdyz jde proste do sprchy,tak mu rovnou pripravim ciste a pouzite hodim do pradla.nekdy mi pripada jak malej,proste hlidat ho jak malyho kluka :-) ale jinak je skvelej.

TAKY TO TAK DELAM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.9.11 18:22
Paoloska píše:
Weru píše:
Pokud je medved na zadnici, nohou a rukach,tak mi to taky nevadi, ale jakmile by byl medved vsude…to bych uz asi nedala. Stacil mi exmanzel, nedonutila jsem ho k holeni niceho a kdo ma pak ty chlupy mezi zubama vytahovat :lol: :lol:
Ty. Pokud ho miluješ, není co řešit…chlup sem, chlup tam. Manžel taky nevyšiluje, když najde můj vlas v bábovce…
:lol: :lol: , pokud jde o exmanzela, tak toho fakt nemiluju :lol: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
7.9.11 21:00
Weru píše:
Paoloska píše:
Weru píše:
:lol: :lol: , pokud jde o exmanzela, tak toho fakt nemiluju :lol: .

Tak to nějak nechápu. Buď si pořád vytahuješ chlupy z pusy od exmanžela, nebo když jsi tak činila, tak jsi ho nemilovala…? :nevim: No ale nechme to koňovi, ten má větší hlavu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
7.9.11 21:10

kde je chlup je chuť :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11466
7.9.11 21:18

Můj muž má i vousy, takže chlupy vůbec neřeším, nevadí mi nikde. Naopak mi vadí jejich absence.

Ale to jsme dost odbočily od tématu. :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.9.11 23:51
Paoloska píše:
Weru píše:
Paoloska píše:
Weru píše:
:lol: :lol: , pokud jde o exmanzela, tak toho fakt nemiluju :lol: .
Tak to nějak nechápu. Buď si pořád vytahuješ chlupy z pusy od exmanžela, nebo když jsi tak činila, tak jsi ho nemilovala…? :nevim: No ale nechme to koňovi, ten má větší hlavu. :wink:

Byl to vtip :lol: . A psla jsem STACIL mi EXmanzel, toho jsem nedonutila se oholit nikde, tudiz ani ne prirozeni, dal si muzes vyvodit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.9.11 23:52
Tera:)1 píše:
kde je chlup je chuť :mrgreen:
:mrgreen: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
11.3.14 23:43

Já mám doma puntíčkáře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.3.14 21:19

Tak přemýšlím, proč zakladatelka „nemluví s partnerem“ a neřekne mu to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí