Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky mam velky problem s manzelem jsem spolu 2,5 roku posledni dobou zhruba asi tak 5 mesicu jsme spolu nic nemeli kdyz jsem se ho na toto zeptala tak me odpovedel ze je unaveny z prace a ze si chce odpocinout ze toho ma plne zuby to by se jeste dalo pochopit kdyz rika ze se snazi aby jsem byli spokojeny ze to vse dela pro deti aby se meli lip nez my nejhorsi je ze o me nejevi zajem ani pusu me uz neda kdyz jdeme vecer spat otoci se a rekne dobrou ja potom na nej koukam a jenom brecim. nevim co mam delat porad chodi vecer kdyz usnu na sex chaty a pise si o sexu dokonce jsem nasla v pc i fotky slecen se kteryma si pise kdyz jsme se ho zeptala co to je tak me odpovedel nic jen fotky dokonce si na ne bere i tel.cislo a pak si s nimi pise a na mou otazku odpovi nic nedelam jen si pisu s nima o sexu me to dost urayi protoze pri predstave jak jednu sms pise me ze me miluje a druhou nejake slecne o sexu chce se mi brecet kdyz mu reknu o pusu odpovi rekni si detem
a vubec se me uz nedotyka poradte mi co mam delat miluju ho ale tohle me vazne uz nebavi ![]()
Mrzí mě co proíváš a skoro nevím, jestli ti to mám napsat… u nás to bylo úúúplně to samý, jen bez těch chatů, bez fotek, bez sms. Chladnej, o pusu abych pomalu prosila...... ![]()
Byla v tom jiná, byl do ní i zamilovanej..... ![]()
Třeba to nebude tvůj případ, ale evidentně sex potřebuje a když ne s tebou..... ![]()
V lepším případě nějaká jeho krize, stres, zdravotní důvody. V horším … bohužel … jiná … (byť platonicky.) ![]()
taky me uz napadlo jestli se s nima neschazi ale zase je porad s nami doma kdyz ma volno nikam nechodi je vlastne porad s nami ja vazne nevim je mi smutno a jsem zoufala kamaradky me rekla nevis kdy ba to stihal z prace jede rovnou domu nikam nechodi je s vama ale ja nevim...............
Já bych tohle netrpěla. Pokud máš o něj zájem, tak bych zkusila se na něj na oko vykašlat, začít se starat o sebe, někam vyrazit a zkusit dělat to, co on, aby ho to trklo. Jinak já bych mu dala asi jasné ultimátum, buď bzude žít virtuálně, ale bez tebe, nebo stebou, ale ty tohle tolerovat nebudeš! Bohužel z toho co píšeš mám obavu, že vztah nikam nepovede, protože je něco jiného si jen chatovat a nebo mít od dotyčných i tel. číslo, psát jím a nejspíš se s nimi i scházet..
že by milenka? že by tě už nemiloval a byl s tebou jen kvůli dětem? nepřibrala jsi? nezměnila účes? chlapi jsou občas pitomci. Zamysli si a a) udělej mu scénu na téma, když já už pro tebe nejsem přitažlivá a nechceš mít se mnou sex, tak místo abych se trápila začnu chodit ven - nech mu často děti a vypadni - do kina, na zumbu, na cvičení, pokecat s holkama, ať udělá večeři, umyje děti… b)víc o sebe dbej.. - ale někdy může být ženská nádherná a stejně jí ten její nedocení.
to jsem taky skusila a on mi na to rekl ze nic nedela ze si jen pise a ze se snima neschazi a vzdy ma nejakou odpoved jestli budu dal prudit tak se zacne schazet at mam proc jecet .kdyz mi treba pise z nocni v praci a ja neodepisuju tak mi napise sms ze nebude rusit at ho pozdravuju chapete to?
Ahojky. Nevím, jakou dobu toto trvá, ale myslím si, že má opravdu někoho jiného. Je to docela standardní reakce, to co předvádí. Jestli ti na něm moc záleží, taky máte spolu děti, tak bych si s ním zkusila ještě jednou vážně promluvit, a jak tady někdo píše, vyvolat situace, aby žárlil.....anebo nežárlil. Z vlastní zkušenosti ti ale mohu říct, že i toto má své hranice, a jak je překročíš, třeba že si najednou budete žít každý svůj život a užívat si jinde, je to zdárný konec vztahu. To se mi potvrdilo.
V každém případě ti držím pěsti, aby to nakonec dopadlo pro tvé dobro a dobro dětí, které vždy nemusí nutně znamenat soužití s oběma rodiči za každou cenu ![]()
být tebou šla bych do psychologycké poradny. a řekla bych mu to, že netušíš co se děje, ale že odborník ti snad poradí a pomůže co dál. A ještě bych mu řekla, že když bude chtít může jít taky, že má nějaký problém a že pokud ho nechce řešit s tebou, tak že by si to měl vyřešit u profesionála.
jo a u psychologa dostaneš aspoň pořádnou podporu a taky ti hodně pomůže projít vším co tě napadne.
beruska80 píše:
Ahojky mam velky problem s manzelem jsem spolu 2,5 roku posledni dobou zhruba asi tak 5 mesicu jsme spolu nic nemeli kdyz jsem se ho na toto zeptala tak me odpovedel ze je unaveny z prace a ze si chce odpocinout ze toho ma plne zuby to by se jeste dalo pochopit kdyz rika ze se snazi aby jsem byli spokojeny ze to vse dela pro deti aby se meli lip nez my nejhorsi je ze o me nejevi zajem ani pusu me uz neda kdyz jdeme vecer spat otoci se a rekne dobrou ja potom na nej koukam a jenom brecim. nevim co mam delat porad chodi vecer kdyz usnu na sex chaty a pise si o sexu dokonce jsem nasla v pc i fotky slecen se kteryma si pise kdyz jsme se ho zeptala co to je tak me odpovedel nic jen fotky dokonce si na ne bere i tel.cislo a pak si s nimi pise a na mou otazku odpovi nic nedelam jen si pisu s nima o sexu me to dost urayi protoze pri predstave jak jednu sms pise me ze me miluje a druhou nejake slecne o sexu chce se mi brecet kdyz mu reknu o pusu odpovi rekni si detema vubec se me uz nedotyka poradte mi co mam delat miluju ho ale tohle me vazne uz nebavi
Ahoj, bohužel mám taky špatnou a úplně stejnou zkušenost, u nás to bylo to samé, jen to byla moje kamarádka a scházeli se v práci, když jsem tam nebyla já, dělali jsme všichni v naší firmě. Bohužel to všichni věděli jen ne já, a když jsem na to přišla, bylo už pozdě, a já ani neměla zájem nic vracet ahlavně odpouštět. Zařídila jsem si svůj život, neboť den ze dne jsem přišla a práci, manžela a tátu od dítěte, nemluvě o peníze. Nebylo to jednoduché, sáhla jsem si na dno, ale časem se vše urovnalo a já dostala sílu na nový život. Dnes mám nového manžela. Jestli Ti můžu poradit, zeptej se ho na rovinu a ať se zachová jako chlap! Hezky se oblékej a začni si psát s kámoškou, on neví s kým si píšeš, dělej jako, že někoho máš a je Ti fuk, uvidíš jak bude reagovat.
Fuu, tak to je síla. Divím se, žes mu už neomlátila něco o hlavu nebo o monitor. Musí to pro tebe být těžký, obzvlášť pak, jestli ho miluješ.
Neumím ti přesně poradit jak na to, jen ti chci dodat odvahu. Tohle opravdu tolerovat nemusíš! Možná by opravdu pomohlo jakoby zahrát, že je ti to šumák, šmrncovně se oblíknout, vyrazit ven..i když si ve skutečnosti půjdeš pobrečet ke kamarádce, on si může myslet, že jsi se byla bavit. Zkus v něm vzbudit žárlivost. Probudit v něm toho „lovce“
![]()
Já nevím-ony ty ultimáta na chlapy většinou moc neberou…většinou to spíš situaci zhorší-alespoň z mých zkušeností a pozorování. ![]()
A pokud by se nic nezlepšilo, tak bych si našla někoho jinýho
než čekat, až se probudí a nechat si utýct život
To bych ho nechala, ať si onanuje u pc a šla jinam
pardón, ale co s takovym ![]()
Držim ti palce, ať se situace obrátí
![]()
asi mate vsichni pravdu nevim jestli tento vztah ma cenu zachranovat kdyz mu reknu ze nam to neklape tak mi na to odpovi at se zamyslim ze to je mnou tak mu rikam a v cem a na to uz neodpovi ![]()
beruska80 píše:
asi mate vsichni pravdu nevim jestli tento vztah ma cenu zachranovat kdyz mu reknu ze nam to neklape tak mi na to odpovi at se zamyslim ze to je mnou tak mu rikam a v cem a na to uz neodpovi
Typický chlap, ten můj bývalý taky něco podobného kecal, ale takového vola co mu vařil, pral atd. už nenašel, ta jeho nová mu pěkně zatápí, tak se nenech osočovat. Pokud je někde chyba je v komunikaci a ta je na obou. Jo a vmanželské poradně jsem byla taky, ale je potřeba aby tam chodili oba a ne jen zhroucená manželka. Hlavu vzhůru, neboj sílu najdeš, mě pomohla dcera, měla jsem pro koho žít!
Jako i já mám podobnou zkušenost. bohužel, ale my naše manželství zachránili. psycholožka mi hodně pomohla jenom tím, že jsem se u ní mohla vyzpovídat a vybrečet. tenkrát jsem přišla domů s úsměvem na tváři a s vědoucím výrazem, že si poradím se vším ((-: manžel z toho byl paf. já mu pěkně řekla, co jsme si říkaly a moje sebevědomé já ho natolik dostalo, že tam pak naklusal taky.
bohužel jakmile chlap přestane spát se svou ženou, je buď impotentní nebo má jinou (ve většině případů má jinou) málokdy je v tom něco jiného.
beruska80 píše:
asi mate vsichni pravdu nevim jestli tento vztah ma cenu zachranovat kdyz mu reknu ze nam to neklape tak mi na to odpovi at se zamyslim ze to je mnou tak mu rikam a v cem a na to uz neodpovi
Možná to tu padlo, nečetla jsem všechny příspěvky.
Nepřibrala jsi třeba, pečuješ o sebe… ![]()
Taky hraje roli to, co vyzařuješ, jak působíš na okolí..co tvé sebevědomí
Nejsi příliš negativní ?
Neremcáš doma třeba
![]()
Vycházím z toho, že ti řekl, že je to tebou ![]()