Manžel se mnou nechce spát

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3011
3.9.11 09:08

Ještě dodám, že tím ho samozřejmě neobhajuju, s těmi fotkami, chatem apod. To by mi také vadilo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.9.11 09:19

třeba mu nevyhovuje váš sex a chtěl by něco jiného,tak bych zkusila nějak zpetřit sex a pokud se nechytne tak to asi nemá cenu dál protahovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
3.9.11 09:22

Mě z toho spíše vyznívá, že máš takový laxní přístup i k tomu, že si někde píše, prohlíží fotky…z toho usuzuju, že i v sexu tomu, tak může být :nevim: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.9.11 09:29
Katrinka píše:
Mě z toho spíše vyznívá, že máš takový laxní přístup i k tomu, že si někde píše, prohlíží fotky…z toho usuzuju, že i v sexu tomu, tak může být :nevim: :?:

ona ale psala,že to zkusila a že jí řekl jestli bude prudit tak se začne s nima scházet ať má důvod ječet…takže asi laxní k problému není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
3.9.11 09:54

Aha, tak to jsem přehlídla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.11 10:01

Ahoj tohle není v pořádku.Když si bere i čísla znamená,že dochází i k telefonování a třeba i osobnímu kontaktu.I když je to hrozné,dej se dohromady, začni nosit luxus.prádlo,začni stránky navštěvovat taky ať se to doví,vyraž si častěji ven.Když ani tohle nezabere a tvá situace bez něj se dá utáhnout tak si promluv a pak jednej třeba na čas odejdi,uvidíš začne jednat. :cert:

• Citovat
  • Upravit
10
3.9.11 10:25

ono j eto dost tezke si nekam vyrazit bez deti on moc dobre vi ze se od nich nemohu hnout takze svym zpusobem on ma v tomhle vyhrano ale jak uz jsme psala tak kdyz se doma neco deje a hadame se tak zautoci na me ze nekoho mam proto semnou nespi a kdyz nekam jdu tak mi rekne tak ho pozdravuj tohle proste neni normalni je porad podrazdeny jenom nadav uz nevim co delat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
3.9.11 10:32

tak zkus jeden den až přijde z práce být milá a překvap ho sexy oblečená,namalovaná,upravená a vlítněte na to třeba v kuchyni :mrgreen: :think: uvidíš jak bude reagovat......já bych ty truc akce nedělela,ale zkusila zapracovat na zlepšení vztahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.11 10:38

Na 100 procent někoho má.A bude asi i bouchlý jinak by váš soukromý život v posteli byl ok.Ty chaty jsou návykové.Kašli na to,střádej peníze ať máš,kdyby bylo nejh. a zatím si žij svým životem,neřeš ho,neptej se a netrap se,nehádej se.Takový chlap není výhra,ale prohra,takže není pro co plakat.Směj se,máš zdravé krásné děti a zbytek je na tobě.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.11 10:42

Taky jsem to psala,ale je to marný nápad,ty by si se oblékla do korzetku,když by Tě chlap odmital,byl arogantni,psal by si jinde a svaloval vinu na Tebe,aby od sebe pozornost přenesl na onu paní a on byl ok.Nemá to smysl.Jediné co má smysl,šetřit šetřit šetřit a neřešit to,alespon prozatím hodit i před ním mrtvého brouka.

• Citovat
  • Upravit
15054
3.9.11 11:32

a necítí třeba tvůj muž z tebe chlad,proto si myslí,že někoho máš a tím pádem dělá co dělá :think: já bych zkusila pohledat na sobě jestli nedělám něco špatně......oni chlap někteří o problému nemluví a pak po svým řeší......i když toto jeho řešení je na pěst pokud by to tak bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
3.9.11 11:33

Máte pravdu zkusím to co říkate a uvidím jak to bude dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2262
3.9.11 11:56
beruska80 píše:
Máte pravdu zkusím to co říkate a uvidím jak to bude dál

Držím Ti palce, vydrž!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LENKACAR
3.9.11 12:21
beruska80 píše:
taky me uz napadlo jestli se s nima neschazi ale zase je porad s nami doma kdyz ma volno nikam nechodi je vlastne porad s nami ja vazne nevim je mi smutno a jsem zoufala kamaradky me rekla nevis kdy ba to stihal z prace jede rovnou domu nikam nechodi je s vama ale ja nevim...............

asi ode mě jediná rada ,začni se chovat úplně jinak ..jakože o něj taky nemáš zájem ,začni chodit upravená a bud tajemná,začne mu to vrtat v hlavě ..

• Citovat
  • Upravit
10
3.9.11 12:25

zkusim to a uvidim taky me napadlo o nej nejevit zajem ale pak kdyz neco vidim najdu a podobne tak to bohuzel bouchne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí