Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zní no.
Tak na nějakou schůzku někdy dojdi. A uvidíš. Hlavně se nesmíš nechat zadupat jeho přehlížením. Jsi mladá holka, život před sebou.
To zní. A představ si že dalších 40 let by to lepší nebylo. Navíc ještě děti, takže další zátěž na psychiku, na vztah..
Je to začarovaný kruh..nespíte spolu, hádáte se. Když se hádáte, těžko budete mít chuť na sex.
@Anonymní píše:
Já akorát nevim, jestli mě chce nebo nechce? A jestli chce, tak proč se tak chová? A na co by mě měl kdyby mě nechtěl? Na uklízení asi moc ne…na vaření - stejně nevařim podle jeho přání…
Na co by tě měl? Aby nebyl doma sám, aby měl servis, ze zvyku, protože je to pohodlnější než být sám…netvrdím, že tě nemá rád, ale rozhodně se tak nechová. Ty mu to svým vnucováním se ještě zjednodušuješ, nemá důvod se snažit. Jestli si myslí, že máš na víc, tak to řeš.
Se mi zdá že on má ještě méně odvahy se rozejít než ty. Jemu to takhle vyhovuje, někoho má doma, nějakej servis.
No narovinu mu tuhle možnost nastiň. A buď se pohnete a pořešíte to, nebo aspoň budeš vědět na čem jsi a rozhodneš se. Co s chlapem který už teď tě štve, jsi nespokojená, neváží si tě, nekomunikuje a nestojí o tebe?
Má tě moc jistou a proto se chová jak pako. Tohle ber s humorem.. Napiš nám sem svůj mobil a každá ti napíšeme denně 1 sms. Si bud jistá, že by svůj postoj sakra brzy přehodnotil.. ![]()
Mužští jsou někdy jako tataři.. ![]()
@Lizbeth píše:
Když si to po sobě pečlivě přečteš, zjistíš, že mezi řádky se doslova píše : prdí na nás, jsme mu lhostejné, flirtuje s kde kým a dělá si co chce..nejsme rodina, nežijeme rodiný život..Co s tím nevím..Nemáš kam jít, tak těžko radit, sbal se a začni nový život..
Chce si to pořádně promyslet..
jo U mě je to ještě horší můj chlap ten respektive krade peníze už chodí domů 25 dní měsíci ožralý jako kráva do práce nebude prý je málo práce že on se nebude dřít flaka se po nocích někdy si zahraje automaty Jatakysedím s malou nebo hlídám Je to prostě hrůza Ještě že jsem asi věděla do čeho du a nechala jsem si byt na sebe AK tomu mi ještě vyhrožuje a potom jak malá nemá tak Sháním peníze já a všechno platím doma hovado proste nemam slov a je to cim dal horsi ![]()
@Katekaroli píše:
jo U mě je to ještě horší můj chlap ten respektive krade peníze už chodí domů 25 dní měsíci ožralý jako kráva do práce nebude prý je málo práce že on se nebude dřít flaka se po nocích někdy si zahraje automaty Jatakysedím s malou nebo hlídám Je to prostě hrůza Ještě že jsem asi věděla do čeho du a nechala jsem si byt na sebe AK tomu mi ještě vyhrožuje a potom jak malá nemá tak Sháním peníze já a všechno platím doma hovado proste nemam slov a je to cim dal horsi
Takze aby nahodou si nedopadla podobne ono to jde celkem rychle a pomalu bude zkouset co si muze dovolit takze ruce ppryc ja uz jsem se taky rozhodla a doufam ze mi to vyjde sice budu sama zrat polivku z bujonu ale bude klid a na deti to ma taky velky vliv potom trpii ![]()
…
Příspěvek upraven 22.07.19 v 16:07