Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ach, omlouvám se. Nepamatovala jsem si to město, tak jsem plácla první zemi, co mě napadla, nějak se mi to nechtělo hledat.
Diskuze mě moc zajímá, jenže tu celý den lije a oba mám na zádech a chtějí 200% pozornost!
Tak zásadní věc už je to, že vůbec přišel, jestli ho PUSTIŠ. Jsi jeho matka nebo co? On tě podle mně tak bere a podle toho se i chová…Takže na jednu stranu se ptá o „puštění“, což by někdo možná i chválil, ale má to i druhou stranu mince, že se se vším všudy chová jako tvoje dítě. T.j. neodpovědně, bez ohledu na tvé potřeby atd.
Se ho prej ptal kamarád,jestli ho přítelkyně pustí.Taky jsem mu řekla,že já ho nemám kam co pouštět,že je to snad jeho rozhodnutí ![]()
No tak ale jestli je to opravdu tak, že se tě ptá zda pustíš, tak mu na férovku řekni ,že ne a má po prdeli..
![]()
Nebo at přestane hrát tu komedii..
Trochu mám pocit, že na tebe hraje levou. Že prachy si ulívá někde bůhvíkde, tebe má jistou a zkouší, co ještě skousneš. Já bych nechtěla, aby chlap jel na dovču beze mě a on taky ne. A kdyby jel každej sám, tak jedině, že na to je a že to oběma vyhovuje a každý si udělá dovču podle svýho. Ale kecy o tom, že na Alpy má, ale na kytku nebo dárek pro tebe ne, to neberu. Za co pojede dělat ven a za co tam bude žít? Komplikovaná povaha je jedna věc, ale bezohlednej sobec, co se nechá živit, je druhá. Bála bych se, že když o něco půjde, nechá tě ve štychu.
Lizbeth píše:
No tak ale jestli je to opravdu tak, že se tě ptá zda pustíš, tak mu na férovku řekni ,že ne a má po prdeli..![]()
![]()
Nebo at přestane hrát tu komedii..
Přesně ![]()
Tak jsem se ho ted na rovinu zeptala,jestli teda ve středu jede nebo ne,abych se podle toho zařídila a zajistila si taky program.A at mi na rovinu řekne,jestli už je ss tim kamarádem domluvenej,nebo ne.Tak prej nikam nepojede,když nechci,ale řek to dost nasr…Já mu řekla,že spolu jsme taky ještě nikde nebyli,na to mi řek,že ale pojedeme.Pak že nejsou peníze,z čeho pak jako hodlá zaplatit nájem a povinný ručení(já platím jídlo).Tak mi dost zvýšeným hlasem řek,at si nechám ty omáčky kolem a rovnou mu řeknu,že nechci aby někam jel.a že bych mu prej taky někdy mohla finančně pomoct,aby se někam podíval.Hm a já jako můžu zůstat sedět doma.Tak tím mě teda fakt dostal!
Myslí jen sám na sebe!Tak se nasr…a šel do sprchy.Jak ho znám,tak ted bude dělat ublíženýho a dá mi to sežrat,bude tichá domácnost
Však to říkám, jako k matce - mami pusť mně a dej mi na to peníze ![]()
mahdalka píše:
Tak jsem se ho ted na rovinu zeptala,jestli teda ve středu jede nebo ne,abych se podle toho zařídila a zajistila si taky program.A at mi na rovinu řekne,jestli už je ss tim kamarádem domluvenej,nebo ne.Tak prej nikam nepojede,když nechci,ale řek to dost nasr…Já mu řekla,že spolu jsme taky ještě nikde nebyli,na to mi řek,že ale pojedeme.Pak že nejsou peníze,z čeho pak jako hodlá zaplatit nájem a povinný ručení(já platím jídlo).Tak mi dost zvýšeným hlasem řek,at si nechám ty omáčky kolem a rovnou mu řeknu,že nechci aby někam jel.a že bych mu prej taky někdy mohla finančně pomoct,aby se někam podíval.Hm a já jako můžu zůstat sedět doma.Tak tím mě teda fakt dostal!![]()
![]()
Myslí jen sám na sebe!Tak se nasr…a šel do sprchy.Jak ho znám,tak ted bude dělat ublíženýho a dá mi to sežrat,bude tichá domácnost
No je docela vtipný, takže mu to neusnadni a klidně tichou domácnost dodržuj. Nejsi jeho matka ani banka, abys mu hradila výlety do ciziny. Ať si na ně vydělá sám a to nemluvím o tom, že by ten výlet mohl zaplatit i tobě. A ještě lepší by bylo, když nikam nepojede, mu ve čt oznámit, že v pátek odjíždíš na tah s kamarádkama a že jestli tě pustí a přispěje ti na něj. ![]()
Prosím tě, nenech se zmanipulovat a otočit to celé proti sobě!!!! Tohle chlapi umí velmi dobře, tak bacha na to, to on přestřelil, ne ty.
Mahdalko,nejak te ssleduju v tvych diskuzich a uprimne ti reknu ze nechapu proc s takovym clovekem stale ses,byt tebou uz s nim davno vytru podlahu ![]()
Laaja píše:mahdalka píše:Tyjo, tak on se vrátí z čundru a pojede makat na x týdnů pryč?! Hm, tak to by mi nebylo líto, ale byla bych neskutečně na.raná a musím říct, že bych mu to vrátila i s úroky a nechala mu to pěkně vyžrat. S tebou dovolená nee a sám jede, a pak zmizí pracovat do ciziny. Já ti nevím, ale tohle se nedělá! Myslím, že bych v den jeho příjezdu z hor odjela, aby jsme se minuli a vrátila se v den odjezdu do itálie, nebo ještě lépe až by odjel. Když mě to chytne, tak umím být neskutečně zlá a tohle by mě teda pěkně nastartovala, takže by si to fakt dlouho pamatoval. A to nemluvím o tom, že by ode mě neviděl ani korunu!
Za 10 nebo 14 dní má jet pracovat do Atén,montovat nějaký fotovoltaický panely.Prej 3 týdny práce,týden volna,nebo bude pracovat dýl a pak by byl i dýl doma.
No jeho baví lézt po horách,ale po skalách jako to feratti ještě nikdy nelez a chce si to zkusit.Chodí po horách jen pěšky,jako tůru.
Jako já si stejně myslim,že už si to s tim kamarádem domluvil a ted prostě udělá doma všechno,aby jet moh a já nebyla naštvaná.Ten kamarád mu už psal i podrobnosti a at si prej vezme teplý oblečení.Tak mu to asi už slíbil s tím,že mě nějak ukecá
Mám to stejně. Já zkousnu hodně, jsem tak tolerantní, až by jiná řekla, že jsem blbá (viz např. ta firemní dovolená v Thajsku a já s dětma doma). Ale jak to chlap přežene (a že se to moc nestává), tak jsem taky zlá. A všechno je mi jedno! Klidně bych se taky sbalila a vypadla. JENŽE toto by zamrzelo jen chlapa, kterýmu na partnerce záleží. Tady se obávám, že by to nepadlo na úrodnou půdu…
![]()
mahdalka píše: …Ted je doma a je jak mílius,je mi jasný,odkud vítr vane
A už jsi mu řekla, že chceš svoje narozeniny slavit den předem? (před jeho odjezdem do hor?)
mahdalka píše: …Jak ho znám,tak ted bude dělat ublíženýho a dá mi to sežrat,bude tichá domácnost
Hmmm, neřekla…
Mahdalko, řekněme si to upřímně: ty to s ním prostě neumíš… ![]()
mahdalka píše:
Tak jsem se ho ted na rovinu zeptala,jestli teda ve středu jede nebo ne,abych se podle toho zařídila a zajistila si taky program.A at mi na rovinu řekne,jestli už je ss tim kamarádem domluvenej,nebo ne.Tak prej nikam nepojede,když nechci,ale řek to dost nasr…Já mu řekla,že spolu jsme taky ještě nikde nebyli,na to mi řek,že ale pojedeme.Pak že nejsou peníze,z čeho pak jako hodlá zaplatit nájem a povinný ručení(já platím jídlo).Tak mi dost zvýšeným hlasem řek,at si nechám ty omáčky kolem a rovnou mu řeknu,že nechci aby někam jel.a že bych mu prej taky někdy mohla finančně pomoct,aby se někam podíval.Hm a já jako můžu zůstat sedět doma.Tak tím mě teda fakt dostal!![]()
![]()
Finančně pomoct? No asi jsem spadla z višně, aby proč pomoct? Snad jste oba nastejno, takže buď si můžete dovolit oba nebo nikdo, ne? A jestli máte rozdělený prachy, tak ať si jede ten, kdo má. A až mu dojdou prachy, tak ať si jde přivydělat jinam…
Jak by mu bylo, kdybys mu řekla o 20000 na dovču, že by ti mohl pomoct, aby ses někam koukla a odpočinula si.
Já bych mu dala tichou domácnost, sbalit kufry a zdar! Hlavně do toho nedávej, že nejsi nejmladší a kde si v tvým věku hledat chlapa ![]()
Mahdalko sorry,ale chlapec by měl zabaleno už dnes večer.A to nemyslím jen do Alp ![]()