prosím o radu

Mab
140
11.5.04 17:19

prosím o radu

Ahoj,
prosím o radu holčiny z Prahy.Právě mi volala kamarádka že má na testu //.Asi tak před rokem přišla o mimi v 5týdnu.Teď malinko špiní.
Chtělo by to pro jistou co nejdříve k doktorovi.A tady je ten problém.Nemá tu trvalé bydlište ani gynekologa ale práce moc a domů daleko.Její doktorka prý není moc dobrá.
Můžete někoho doporučit?
Sama jem v 27 týdnu a do poradny jezdím ke své doktorce do místa bývalého bydliště.Je to hodina cesty z Prahy ale ona je skvělá ,bohužel s rostoucím bříškem to už prestává být pohodlné a s malou to pak také nepůjde.Vaši radu bych tedy moc uvítala i já.
děkuju Mab

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
11.5.04 20:59

Ahojky, jestli mohu vřele doporučit, tak já sama chodím do Gyn centra v Hloubětíně. Sice taky nejsem z Prahy , musím 25km dojíždět, ale jsem s péčí moc spokojená. Chodím sem už 5 let, zatím jsem sem docházela jen na „povinné“ půlroční preventivní prohlídky, ale ted když jsme se rozhodly pro miminko, tak jsem zde častěji, těhotná zatím nejsem , ale vážně jsou zde fajn, jsou vstřícní, takže i za tu cenu dojíždění, sem budu chodit i nadále. Je to tedy moje zkušenost.
Jinak může sem přijít kdokoliv/ i když nemáš v Praze trvalé bydliště/, stačí zaplati roční poplatek 600Kč a můžeš sem chodit.
Takže se mějte. Pa Lenča.

• Citovat
  • Upravit
87
12.5.04 09:04

Ahoj,
taky nejsem trvale přihlášená v Praze, ale chodím k bezva paní doktorce Outlé-Mazánkové, www.gynekologie-praha.cz, sidlí na Pankráci hned u metra, takže je to pohodlné a hlavně je velmi hodná. Platí se sice na rok 1000 Kč, ale když člověk vejde do čekárny a ordinace, víte kam ty peníze mizí.
 Jane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mab
140
12.5.04 12:35

Díky moc,
já vaše doporučení vyzkouším.
Bohužel kamarádka je už v nemocnici.Z mimi zase nic nebude.
Je mi to moc líto.Tolik jsem jí to přála.Snad se nebudete zlobit za smutné správy.Já se jen potřebovala svěřit .Je mi z toho smutno.
Ale vy se mějte hezky a ještě jednou díky za rady.
 Mab

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky