Plíseň v těhotenství

2185
8.5.04 18:04

plisen v tehotenstvi

Ahoj holky,
nemate prosim nektera zkusenosti s plisnemi v tehotenstvi? Jsem v 24tt a obavam se, ze mam na rukou plisen mezi prsty. Dost se bojim i prenosu na rodidla… Pouzila bych Lamisil (mam s nim dobrou zkusenost , kdyz jsem mela plisen na nohou), ale v letaku je psano, ze tehotne maji uzivat po porade s lekarem. Asi tam nakonec zajdu, ale presto me zajima, jestli jste nektera neco takoveho uz resila a jaky byl nazor vaseho lekare.
DIky moc

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6429
8.5.04 21:07

Ahoj,
koukej na to z lepší stránky, dokud ti lékař nepotvrdí, co máš za problém, tak se moc neděs, nicméně k němu vyraž co nejdříve. A do doby, než jej navštívíš, se můžeš nechat opečovávat při sprchování drahou polovičkou či použít rukavice, aby ses vyhnula případnému přenosu..
Určo nevol samoléčbu..
Tak držím palce, ať to není to, čeho se obáváš.
 Efina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
10.5.04 10:54

:P Ahojky
Mám pro Tebe jednu radu,
o svých problémech s ekzémem aj. se můžeš i poradit přímo s ON-line lékařem, ten Ti doporučí nejvhodnější prostředky.
Je to super stránka!
Tato stránka se mi moc osvědčila a pomohla mi v hodně mých problémech.
To vše na :arrow:

http://www.prozdravi.cz/index.php?…

S pozdravem Angelika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
27.8.12 14:55

plisen na pokozce v tehotenstvi

Ahoj holky, chci se zeptat jestli nemáte některá zkušenost s plísní na pokožce během těhu? jsou to takové světlé až bílé šupinaté flíčky. Mám jich několik po celých zádech. Musím nosit trika, která zakryjí záda co nejvíce protože to vypadá hrozně :( jsem celá taková kropenatá. Doktorka mi řekla, že mi nemůže nic dát, když jsem těhu a dala mi radu, že se nemám potit!!! :potlesk: (skvělá to rada) tak se chci zeptat, jestli jste se s tím některá taky nesetkala a jestli si to opravdu nemlůžu něčím vyléčit. Jsem v 17tt. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1164
27.8.12 16:01

Mě se udělala plíseň na nehtech u nohou, kožní mi taky řekla, že se mnou, dokud nepřestanu kojit nemůže nic dělat
pak mi byl zjištěn streptokok, nasazeny antibiotika a jako „vedlejší“ účinek mi zmizela i plíseň
zkus se možná spíš poradit s gynekologem a nechej si udělat stěry, třeba se ti problém, který sídlí jinde, projevuje právě na zádech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
27.8.12 16:06

Co takhle speciální oblečení s nanostříbrem ? Sice neřeší příčinu (může za to produkce hormonů), ale znepříjemňuje prostředí, protože se potvory nemůžou množit a šířit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
27.8.12 16:10

A co zkusit tuhle mast? http://www.just.cz/…a_tree/k5123

já si ji dnes zrovna vyzvednout, mám nějaký ekzém na ruce.

• Citovat
  • Upravit
23298
27.8.12 16:10

Holky díky za rady :palec: na to oblečení mrknu…protože se bojím, abych za rok, až přestanu i kojit, nebyla olezlá celá…ale taky mi přišlo divné, když mi ještě doktorka řekla, že se můžu normálně umývat mydlem, přitom ja si myslim, že bych se spíš měla umývat nějakým antibakteriálním, aby se to nešířilo dál…nevím no, moc důvěry ve mně paní doktorka nevyvolala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
27.8.12 16:13

Verun83 - ta mast vypadá dobře. A tu ti dala doktorka, že ji můžeš používat v těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
27.8.12 16:16
@marfra píše:
Verun83 - ta mast vypadá dobře. A tu ti dala doktorka, že ji můžeš používat v těhu?

ne, je to volně prodejný, teda u prodejců. je to přírodní, takže se nebojím, že by to dítěti ublížilo.
dr. s tebou nemůže nic udělat, protože normálně by ti dala nějakou antibiotickou mast, nebo kortokoidní atd. a to se v těhu nesmí. ale tohle je ok.

• Citovat
  • Upravit
23298
27.8.12 16:20

Tak to je super! :palec: moc díky, určitě vyzkouším…ani nevíš jakou jsi mi udělala radost, protože jsem z toho fakt zoufalá…teď ještě aby to aspoň trochu zabralo… :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
27.8.12 16:23
@marfra píše:
Tak to je super! :palec: moc díky, určitě vyzkouším…ani nevíš jakou jsi mi udělala radost, protože jsem z toho fakt zoufalá…teď ještě aby to aspoň trochu zabralo… :think: :)

ségra měla plíseň na noze a mazala si to touhle mastí a říkala, že dobrý. ale asi záleží co to a z čeho je to způsobený. ale za zkoušku nic nedáš. ;)

• Citovat
  • Upravit
23298
29.8.12 08:44

Jeste jsem zkousela nejakou poradnu na internetu a bylo mi odpovezeno nasledovne:
Dobrý den, ráda bych Vám doporučila zevně Candimis na postižená místa, ta následně ošetřit sprayem Aloe vera gel a na mytí sprchový gel s ovesnými klíčky. Za dotaz děkuje MUDr. Jana Brychtová
Divala jsem se a je to vsechno prirodni.
To je spis pro info ostatnim, kdo by meli stejny problem jako ja.
Vyzkousim a dam pak vedet co pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.6.17 21:33

Ahoj holky já mám plíseň na celém těle a jsem v 8.TT a mám strach jestli se s tím prcek nenarodi když jsem byla u dr na kožní tak mi dali nějaký syrový mýdlo který ani moc nezabiralo nemá nějaká s tím zkušenosti nebo něco takového? Děkuju :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí