Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Muzou to byt zuby, syn mel pravidelne prujmy, ale horecky ne. Znami zas meli horecky pres 38°C.
Ale stopro ti to tady asi nikdo nerekne.
Holky díky za názor, ted mu teploty vyletěla na 39´tak ráno zajedem k dr tak snad to nic nebude ![]()
zakladatelka
Prosím o radu. Dcera půjde do 4.třídy a dostali jsme od tridni mailem úkoly na procvičování.
Při určování sloves jsme narazili na problém. Určit osobu u slovesa loupal. Podle mě se hodí 1., 2. i 3. osoba.
Je to správně nebo je to nějaký chyták?
Díky za rady všem.
@chocholka Sice je to těžce mimo téma, ale já bych řekla, že je to 3. osoba, jinak by u toho bylo jsem: já jsem loupal, ty jsi loupal, on loupal. Ale pokud je to ve větě, tak podle věty.
Ahoj holky,
) ale vnoci kolem půlnoci se začal budil házel sebou a brečel ze spaní tak jsem na něj šáhla a byl vařící
Naměřila jsem 38,3 což jsem teda myslela že má víc jak byl rozpálený. Dala jsem mu Nurofen a jak se úplně probral tak řádil jako by mu nic nebylo. Dneska průjem nemá ale teplota ráno byla 38,5 a ted má 37,1 max 37,6 v noci mu ta teplota po tom nurofenu vůbec neklesla, pořád se držela. Napadli mě zoubky ale to se vás chci zeptat kolik tak bývá teplota u zoubků jestly na zoubky nebyla moc vysoká?? Nevím u zubů jsme nikdy teploty neměli tak právě nevím…má teda 8zoubků a do pusy si nenechá kouknout 
včera měl syn (18měs) celý den průjem, myslela jsem si že je to tím že hodně pil vypil 2L vody a do toho jedl hodně ovoce tak jsem myslela že je tak ,,rozvodněný" (opruzeniny po tom průjmu má tedy strašné
Naše dr má dovču ale uvažuji že bych sním zítra pokud by teplota byla i nadále jela k nějakému dr.
Je pořád takový rozehřátý-tělíčko teplé ale teplotu má jen zvýšenou.
Nemáte stím někdo zkušenost?? Jinak rýmu nic nemá, je ok řádí jako vždy…