Prosím o radu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
16.7.09 14:58

Prosím o radu

Ahoj holky,
včera měl syn (18měs) celý den průjem, myslela jsem si že je to tím že hodně pil vypil 2L vody a do toho jedl hodně ovoce tak jsem myslela že je tak ,,rozvodněný" (opruzeniny po tom průjmu má tedy strašné :cry: ) ale vnoci kolem půlnoci se začal budil házel sebou a brečel ze spaní tak jsem na něj šáhla a byl vařící :! Naměřila jsem 38,3 což jsem teda myslela že má víc jak byl rozpálený. Dala jsem mu Nurofen a jak se úplně probral tak řádil jako by mu nic nebylo. Dneska průjem nemá ale teplota ráno byla 38,5 a ted má 37,1 max 37,6 v noci mu ta teplota po tom nurofenu vůbec neklesla, pořád se držela. Napadli mě zoubky ale to se vás chci zeptat kolik tak bývá teplota u zoubků jestly na zoubky nebyla moc vysoká?? Nevím u zubů jsme nikdy teploty neměli tak právě nevím…má teda 8zoubků a do pusy si nenechá kouknout :roll:
Naše dr má dovču ale uvažuji že bych sním zítra pokud by teplota byla i nadále jela k nějakému dr.
Je pořád takový rozehřátý-tělíčko teplé ale teplotu má jen zvýšenou.
Nemáte stím někdo zkušenost?? Jinak rýmu nic nemá, je ok řádí jako vždy…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15043
16.7.09 15:13

Muzou to byt zuby, syn mel pravidelne prujmy, ale horecky ne. Znami zas meli horecky pres 38°C. :nevim: Ale stopro ti to tady asi nikdo nerekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.7.09 15:34

Moje dcera, nyni rocni mela k zoubku i k 39 stupnum…Hanka

• Citovat
  • Upravit
758
16.7.09 19:26

Holky díky za názor, ted mu teploty vyletěla na 39´tak ráno zajedem k dr tak snad to nic nebude :cry:

zakladatelka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
11.8.14 12:24

Prosím o radu. Dcera půjde do 4.třídy a dostali jsme od tridni mailem úkoly na procvičování.
Při určování sloves jsme narazili na problém. Určit osobu u slovesa loupal. Podle mě se hodí 1., 2. i 3. osoba.
Je to správně nebo je to nějaký chyták?
Díky za rady všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64860
11.8.14 17:43

@chocholka Sice je to těžce mimo téma, ale já bych řekla, že je to 3. osoba, jinak by u toho bylo jsem: já jsem loupal, ty jsi loupal, on loupal. Ale pokud je to ve větě, tak podle věty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí