prosím o radu

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
13.8.09 16:06

Natašo, buzz se mi vzhledově moc líbí, ale jízdní vlastnosti :? se s Jané nedají vůbec srovnat, do terénu není vůbec, i když jsme měli přední 2 kolečka nafukovací. Polohovaní mě také zklamalo :? .

Dnes jsem byla v ochodě, líbil se mi tam: http://kocarky.shop5.cz/…-184257.html a dost zaujal tento: http://www.detskyrajse.cz/…touring-2009 (lehoučký) super. Jeden z těchto asi vyberu. Máte někdo zkušenost z tím druhým kočárkem???

Zkoušela jsem Icoo, Britax, P-P, Inglesinu, všechny se mi zdály těžké :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
13.8.09 16:07

odkaz na druhý kočárek: http://www.detskyraj.cz/…touring-2009

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
13.8.09 20:35

Natašo - tak jsem si byla na vlastní oči prohlídnout Cybex. V krámě měli sice jen Onyx, ale já bych brala spíš ten Topaz nebo Callisto (kvůli přidělatelné „korbičce“). No, vypadá vážně moc dobře. Snad to něco vydrží, přišlo mě to takové hrozně jemné…jsem zvyklá na ty bytelný vozidla co mám doma :lol: :lol:

Každopádně díky moc za tip, fakt se mi moc zamlouvá :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.8.09 21:32

Stelaa - Energy - rozhodně nic nezkazíš, diskuzí je mraky třeba energy 2009 /> nebo u sousedů: energy 07 /> touring jsem nějak nenabízela, přišlo mi, že je spíš sportovnější, a když chceš něco lehkého do auta, ale měla jsem ho na jazyku :P - pardon, na klávesnici :wink: bohužel je nový a asi ref na něj moc nebudou… na BC diskuze byla, ale reference žádné a tak ji smazali… :(

jestli je touring fakt lehký, váhou i skladností ti vyhovuje, tak já bych ho brala… spojená rukojeť je vždycky lepší na ovladatelnost než hole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.8.09 21:55

Lenule - první cybex, co jsem viděla naživo, byl callisto a uchvátil mě! ale není moc lehký, něco jako zippy nebo pliko…
a ta korbička je fakt pěkná…
jo a u žádného kočáru se nedundavá potah, korba se pokládá na něj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.8.09 09:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
18.8.09 11:24

Stelaa, jsem ráda, že jsi si vybrala a věřím, že spokojená budeš!

Buggster je dobrý kočár, dle mého na chodící dítě, a když se koupí odpružená verze, tak klidně jako náhrada sporťáku, ale samozřejmě záleží na dítěti, co potřebuje, …

u sousedů je o něm dlooouuuhá debata…
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
tak si můžeš ve volných chvílích počíst :-)
o jedné blbé věci vím, a to že rád šisuje :( maminky si to i nějak barví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martia1
5.1.10 14:32

Rádi bychom koupili dcerce nový kočárek, poradíte :-) ?
Malá má rok a půl a v současné době máme X-lander XA. Není to špatný kočár, ale rádi bychom na jaro něco lehčího a snad i skladnějšího. Dcerka už teď ráda capká po svých, ale na druhou stranu, ráda si taky ještě v kočárku pospí. Takže bych chtěla takový, kterému jdou napolohovat záda i nožičky. Taky bych chtěla kočárek se spojenou rukojetí a pokud možno s trošku festovníma kolečkama, ne úplnou hrkávku.Taky by měl mít nákupní košík… A teď babo raď :lol:
Dívala jsem se na Jané Solo, pak na Orbix Callisto, Chipolino Flora a Allegra a na jedny Graco. Odpovídá rozdíl v cenách taky rozdílu v kvalitě? Nejsem si jistá, jak dlouho bude chtít malá v kočárku ještě jezdit - vyplatí se to Jané? Je lepší koupit jetý dražší (tudíž snad kvalitnější?) kočár, nebo levnější nový?
Předem děkuju za všechny názory :-)

• Citovat
  • Upravit
10482
6.1.10 18:39

martia, u některých značek o kvalitě dost pochybuju, ale cena nemusí být nutně její zárukou (viz jané slalom a jeho úžasná brzda..)
o chipollinu mám silné pochybnosti, ceny vypadají moc lákavě, ale většinou vidím dost hrkotiny..
podle popisu to vidím na nějaký lehčí sporťáček, třeba jané nomad - to je fakt super věc.. nikdy bych nevěřila, že budu vychvalovat jané, ale tenhle se jim podle mého povedl. je lehkoučký (těžkala jsem ho proti zappkám a skoro stejné, opravdu má těch 8-9kg) a pohodlný..
Jané solo nevím, nikdy jsem ho v ruce neměla, …ale myslím, že je těžší než nomad :wink:

graco je celkem levné, jsou to americké kočáry, jezdí s nimi polovina Států. jsou ale těžší.. kvalita myslím u těch klasik co dělají je dobrá. děljaí je dlouho a dělají jich hodně. mají obrovské košíky, pultíky atd, na to si američanky hrozně potrpí..

cybexy jsou taky dobré kočáry, jediné, na co jsem zatím slyšela stížnosti je to, že není velké nebo žádné polstrování u tubek po stranách kočáru a někdy se do toho děti bouchají. calisto se mi hodně líbí,ale bohužel, jedině jsem vyzpovídala jednu maminku jednou v bille, jí přišel úžasnej… je u něj jedna výhoda nebo nevýhoda, a to že se i přes pojenou rukojeť skládá do děštníku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana-d
9.2.10 21:06

Dobry den, potrebovala bych poradit ohledne kocarku. Mala ma 2,5, chci ji koupit golfky a nemohu se rozhodnout mezi quinny zappem a casualplay skiline. Prosim kdo s temito kocarky ma zkusenosti napiste. Predem za kazdou odpoved moc dekuji.

• Citovat
  • Upravit
10482
10.2.10 11:08

jano, pro tak velké dítě bych brala zappky.
sama je teda mám, používáme stále, a na podzim jsem občas v nich vezla i 5.5 letou neteř :D
jsou skladné a jsou velké a mají velkoou nosnost, ve skutečnosti (je udáváno 15kg,ale je kvůli směrnici EU, papírově..)

skyline ni přijde i pro menší děti… nevím, jen jsem ho viděla v krámě..

samozřejmě záleží jestli ti v kočárku spí… Vojta mi spí i v zappkách, v pohodě a dlouho, když to na něj přijde… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana-d
10.2.10 15:54

Nataso, dekuji za radu, mala jak se naucila sedet, tak od te doby v kocarku nespala a ani nelezela, jen obcas, aby si to vyzkousela:). Jinak jsme jezdili Casualplay S4, a s tim jsem byla velmi spokojena, je moc pohodlny, jenze uz jsme z nej vyrostli, moc nejezdime, uz davno chodime:), ale je prece jen jeste malinka a nezvladne dojit sama nozickama az na namesti treba nebo do obchodu a tak, nebo se jen tak chce povozit. Asi protoze jsme meli tu S4, zvazuji i ten skyline, ale zapp se mi hodne libi. Tak porad vaham, ten skyline jsem bohuzel nevidela nazivo:(. Jak se jezdi s zappem, je pohodlny? Potrebuji ho na jaro, leto. Dekuji za odpoved.

• Citovat
  • Upravit
12196
10.2.10 19:39

Dneska jsem v obchodě narazila na tento kočár a překvapil mě svou stabilitou a taky manévrovatelností.
Jaké jsou s touto firmou zkušenosti-nevíte?
http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…
Opravdu vypadal dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
14.2.10 19:48

TAk jsem dneska viděla naživo jané energy vypadal moc krásně-moc hezky ušitý a hezký matroš-prostě kvalitka.
Jen ta cena mě odradila-4tis.

TAky jsem znova zkoušela ten patron-i s prckem a manželem a byl ok. Sice viper zopa byly větší,ale neměla tak hezké madla jako patron a zopa je rozviglaná do boku.

Ale nejsem odborník-takže píši jen subjektivní dojmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
14.2.10 20:43

Ahojky,já sice nemám golfky,ale se značkou Patron mám velmi dobré zkušenosti,měla jsem od nich hluboký a naprostá spokojenost,nikdy s ním nic nebylo,ani nezavrzal :lol: ,nešisoval,nereznul-prostě paráda!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí