Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý den, jsem tu nová a regla jsem se jen kvůli synkovi který si stěžuje na bolest přirození kterého se nemuže ani dotknout. Na konci celého šourku je to zanícené a občas se ukážře i matná tekutina..Jsem již vystrašená a chtěla bych se optat jestly náááhodou nemáte zkušenost co to je..??
Byly jsme nyní skoro 7.dní na koupališti nemuže to být třeba pohlavní choroba chycená v bazénu lze to..???
Dejme tomu kapavka či jiné..???
Moc děkuji za všechny odpovědi.
Iveta ![]()
to bude asi zánět. pokud přetahujete,chtělo by to přetáhnout a vyčistit a namazat nějakou antiseptickou mastí… skoro bych řekla ,že je to na návštěvu k lékařce ( případné přetahování ,bych dělala v sedě ve vaně)
Určo zánět,kluci to hodně mívaj.Nejlépe mazat framykoinem a koupat v heřmánku.A zkusit aspoň trochu přetáhnout a vymýt.Vůbec se toho neděs za tři dny to bude dobrý,mám s tím bohaté zkušenosti.
jééé děkuji moc ono to přetahování staáááášně bolí a on mě u toho ječíííííí
tak to zkusím v heřmánku dle rady a v sedě … moc děkuji ![]()
Jo a k tej mudře si skákni,framykoin je jen na recept.A přetahování je fakt hnus,kluci u toho taky děsně ječí.
jasně ale dneska tam nenííííí až zítra tak jsem si sem skočila pro radu
z ženskejma mám zkušenosti těch mám víc, ale chlapa jen jednoho a ještě je poslední mazlíček
![]()