Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím vás všechny.
Potřebuji radu ohledně autosedačky - synovi je 26měsíců, váží 13kg a měří 98cm. Používáme autosedačku MC Priori XP, bez isofixu, jsme s ní nadmíru spokojení, ale asi už je třeba uvažovat o koupi nové, větší.
Potřebuji autosedačku bez isofixu (používáme ve více autech a ne všude iso máme), rozhodně co nejvíce polohovací, protože jezdíme často dlouhé cesty do zahraničí a syn je v autě spavé dítko a ještě by se mi líbilo, kdyby sedačka měla nějakou podložku pod nohy, aby si je mohl případně natáhnout nebo opřít a nemusel je mít celou cestu „zlomené“ dolů…
Pokud nějaká taková kvalitní a bezpečná existuje, na ceně až tak nezáleží.
Můžete mi prosím někdo poradit?
Moc děkuji.
Počkejte ještě chvíli než doroste nejméně na 15kg, 2,5 roku a výšku 94–100cm( výška dle typu sedačky) a pak jděte do sedačky 15-36, zatím určitě ještě v Priorce vydrží a potom tedy 15-36, mezi nejlepší 15-36 patří bez isofixu pak Römer Kid, Cybex Solution X, Besafe IZI UP, Maxi-cosi Rodi XR, Concord Lift Evo, všechny výše jmenované mají 4 hvězdičky z bezpečnosti a dají se polohovat, sice to již není tolik jako jste zvyklí z Priorky, ale dá se to
Dobry den..Potrebovala bych poradit s vyberem autosedacek pro moje dvojcata..holkam je 15 mesicu, ale nevazi jeste 8kg a meri pouze 72 cm..ale nechteji uz byt ve vajicku..je nejaka moznost autosedacky? prosim jake poridit!?dekuji
@Simončelo Neco z kategorie 0-18 kg. Sedacky jso utake protismerne, ale vyssi a tim padem z nich deti vidi.
Aha..no a kategirie 9-36kg by mozna nebyla??ze by ji holky mely uz naporad????
@Simončelo vzhledem k tomu že nemají 9 kg tak nemůžou jít do sedačky od 9 kg, ale musí být stále v protisměru tedy nějakou 0-18.