Prosím o radu, nespavec

13.2.23 22:16

Prosím o radu, nespavec

Zdravím všechny,

Začnu hned:

Jde o “spánek”.

Můj druhý syn 6 měsíců je stále kojen, ale má už každý den ovoce, oběd a kaši. Strašně blbě spí, přes den mi usne u prsa v posteli, když odejdu je za chvíli vzhůru, když tam spím s nim, spí klidně dvě hodiny. Večer nám usíná v náruči na míči. Za hodinu je zase vzhůru, a takhle pořad dokola. Musíme ho furt uhopsávat, nebo musí být u prsa a cítit mě, aby spal. Jenže čím je starší, tím je to horší, nejsou ani 2 hodiny vkuse aniž bychom za nim nemuseli v noci jít. Narušil se tím i spánek staršímu synovi.

Prosím o nějaké rady, co zabraly.

Děkuji a hezký večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
13.2.23 22:44

Neuspavat na silu.
Normalne si ho dej vecer na deku nebo k sobena gauc do obyvaku a nech ho.
Nebo do nositka a delej, co potrebujes.
Uloz ho, az bude zraly na spani, a bez spat rovnou s nim, nech si ho u sebe v posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
14.2.23 08:37

Vždyť má teprve 6 měsíců? Asi bys chtěla, aby spal celou noc co? Mě se syn kolem 8 měsíce budil po usnutí večer co půl hodiny a to vydržel do půlnoci, pak konečně usnul a spal po dvou hodinách. Mám dvě děti (3,5 a 5,5 roku) a teď je to asi měsíc, co skoro každý den spí celou noc. Ale ještě kolem 3. roku ten mladší řval co dvě hodiny..myslím si, že to ještě není tak strašné, choď spát s ním a je to. Starší je asi školkový nebo školní, tak máte odpolední spánek pro sebe. Já taky musela po obědě dvě hodiny ležet se synem, aby spal, jinak se taky hned vzbudil a řval. Aspoň jsem si občas schrupla po probdělé noci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí