Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chystám se na plavání a do bazénu..není trapné jít v obyčejných dvoudílných plavkách…? ![]()
Kdybych na to měla figuru,jdu ve dvoudílných ![]()
a trapné to určitě není,spousta ženskejch tak chodí… ![]()
Proč by to mělo být trapné?
Pokud ti přes kalhotky nevisí špek… ![]()
princeznaL píše:
Opět divný dotaz na nováčka. Nebo ne?
Řekla bych divný dotaz od kohokoliv ![]()
Dle mého se dotycna pta, jestli neni trapne vyvalovat tehotensky pupik v dvojdilnych plavkach a na dotazu mi neprijde nic divneho ![]()
Vigon, ja chodim v dvojdilnych a vubec to neresim, narozdil od nekterych 100kilovek v brise nosim dve deti
Ale kdybych mela bricho popraskany nebo ke konci tehu jinak nevzhledny, nejspis bych nesla plavat vubec, pac zadny jednodilny plavky nemam ![]()
Zaira píše:
Dle mého se dotycna pta, jestli neni trapne vyvalovat tehotensky pupik v dvojdilnych plavkach a na dotazu mi neprijde nic divneho
Vigon, ja chodim v dvojdilnych a vubec to neresim, narozdil od nekterych 100kilovek v brise nosim dve detiAle kdybych mela bricho popraskany nebo ke konci tehu jinak nevzhledny, nejspis bych nesla plavat vubec, pac zadny jednodilny plavky nemam
V textu není o těhotensntví ani zmínka, podle čeho tak usuzuješ? ![]()
Podle příspěvku v jiné diskuzi.. prijde mi to jako jediny logicky..jinak je to fakt divnej dotaz ![]()
Zaira píše:
Podle příspěvku v jiné diskuzi.. prijde mi to jako jediny logicky..jinak je to fakt divnej dotaz
Aha, tak to je jiná
Chtělo to lépe specifikovat dotaz ![]()
Zakladatelce se tímto omlouvám - a k dotazu: Trapné to určitě nebude, ale třeba mě osobně se pro nastávající maminky moc líbí tankini … s tím vrškem, co vypadá jako top se střihem do A.
Já v těhotenství plavat nechodila, ale kdyby jo, volila bych spíš jednodílné plavky, nebo ty tankini:) Tankini pro tank:D )(ale to mluvím o sobě, já byla jako velryba).