Prosím o radu - plavky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
5.7.10 21:53

Prosím o radu - plavky

Ahoj, chystám se na plavání a do bazénu..není trapné jít v obyčejných dvoudílných plavkách…? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65304
5.7.10 22:00

Kdybych na to měla figuru,jdu ve dvoudílných :mrgreen:
a trapné to určitě není,spousta ženskejch tak chodí… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
5.7.10 23:11

Proč by to mělo být trapné? :think: Pokud ti přes kalhotky nevisí špek… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
6.7.10 00:07

Opět divný dotaz na nováčka. Nebo ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
6.7.10 01:12
princeznaL píše:
Opět divný dotaz na nováčka. Nebo ne? :think:

Řekla bych divný dotaz od kohokoliv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
6.7.10 11:36

Dle mého se dotycna pta, jestli neni trapne vyvalovat tehotensky pupik v dvojdilnych plavkach a na dotazu mi neprijde nic divneho :think:
Vigon, ja chodim v dvojdilnych a vubec to neresim, narozdil od nekterych 100kilovek v brise nosim dve deti :) Ale kdybych mela bricho popraskany nebo ke konci tehu jinak nevzhledny, nejspis bych nesla plavat vubec, pac zadny jednodilny plavky nemam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
6.7.10 12:19
Zaira píše:
Dle mého se dotycna pta, jestli neni trapne vyvalovat tehotensky pupik v dvojdilnych plavkach a na dotazu mi neprijde nic divneho :think:
Vigon, ja chodim v dvojdilnych a vubec to neresim, narozdil od nekterych 100kilovek v brise nosim dve deti :) Ale kdybych mela bricho popraskany nebo ke konci tehu jinak nevzhledny, nejspis bych nesla plavat vubec, pac zadny jednodilny plavky nemam :D

V textu není o těhotensntví ani zmínka, podle čeho tak usuzuješ? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
6.7.10 12:41

Podle příspěvku v jiné diskuzi.. prijde mi to jako jediny logicky..jinak je to fakt divnej dotaz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
6.7.10 13:46
Zaira píše:
Podle příspěvku v jiné diskuzi.. prijde mi to jako jediny logicky..jinak je to fakt divnej dotaz :mrgreen:

Aha, tak to je jiná :-) Chtělo to lépe specifikovat dotaz :-D
Zakladatelce se tímto omlouvám - a k dotazu: Trapné to určitě nebude, ale třeba mě osobně se pro nastávající maminky moc líbí tankini … s tím vrškem, co vypadá jako top se střihem do A.
Já v těhotenství plavat nechodila, ale kdyby jo, volila bych spíš jednodílné plavky, nebo ty tankini:) Tankini pro tank:D )(ale to mluvím o sobě, já byla jako velryba).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová