Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AHOJ ,NASE MALA MI NEJAK ZABLOKOVALA KLAVESNICI,NEVITE PROSIM NEKDO CO S TIM?DIKY ZA POMOC.
Jak zablokovala, když píšeš?
Jestli ti zablokovala velká písmena, tak tad levým shiftem stiskni klávesu CapsLock.
NO NEJAK TO POMACKALA A KLAVESNICE NEFUNGUJE,PISU SLOZITE PRES WORD…PRES VKLADANI SYMBOLU POMOCI MYSI.VSE OSTATNI FUNGUJE NORMALNE.NEEXISTUJE NEJAKA KOMBINACE PRO ZAMNUTI KLAVES TREBA?
manžel (IT) radí nejdřív restartovat. pokud to nezabere, tak zkus, jestli nemáš zablokovanou (zamáčknutou) klávesnici ALT, SHIFT nebo CTRL. myslím, jestli ji malá nezmáčkla hodně a ona zůstala zamáčknutá (omlouvám se za blbuvzdornost, ale i já jsem si to musela nechat vysvětlit 2×
)
BOHUZEL RESTART NEPOMOHL,TY KLAVESY VYPADAJI OK,TAK NEVIM…SAKRA CO S TIM
Děkuji všem za pomoc, konečně se nám to povedlo zprovoznit…pomačkali jsme co se dalo a hurá, povedlo. Díky všem za příspěvky.
malá je šikulka, že ty dítka tu klávesnici tak milují, ale jen tu zapojenou, když jsem jim dala na hraní starou, tak je stejně nazajímala ![]()
Oživuji téma s jiným problémem. Už se mi to několikrát stalo, ale nikdy jsem si nezpamatovala, jak z toho ven. Když chci vymzat písmenko, vymaže se mi i to následující - takže se vlstně přepisuje celý text. Když zjistím, že jsem udělala překlep, a chci ho opravit, písmenko sice napíšu, ale vymaže se mi písmenko za ním.. a další a další… Prosím, co s tím? Děkuju!
@LucaLuca píše:
Stiskni klávesu Insert. Mělo by se to spravit.