Zablokovaná klávenice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
205
4.7.10 17:21

POMOC

AHOJ ,NASE MALA MI NEJAK ZABLOKOVALA KLAVESNICI,NEVITE PROSIM NEKDO CO S TIM?DIKY ZA POMOC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30303
4.7.10 17:30

Nějak nechápu jak zablokovala klávesnici. Co dělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
4.7.10 17:31

Jak zablokovala, když píšeš?
Jestli ti zablokovala velká písmena, tak tad levým shiftem stiskni klávesu CapsLock.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
4.7.10 17:40

NO NEJAK TO POMACKALA A KLAVESNICE NEFUNGUJE,PISU SLOZITE PRES WORD…PRES VKLADANI SYMBOLU POMOCI MYSI.VSE OSTATNI FUNGUJE NORMALNE.NEEXISTUJE NEJAKA KOMBINACE PRO ZAMNUTI KLAVES TREBA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21524
4.7.10 17:55

manžel (IT) radí nejdřív restartovat. pokud to nezabere, tak zkus, jestli nemáš zablokovanou (zamáčknutou) klávesnici ALT, SHIFT nebo CTRL. myslím, jestli ji malá nezmáčkla hodně a ona zůstala zamáčknutá (omlouvám se za blbuvzdornost, ale i já jsem si to musela nechat vysvětlit 2× :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
4.7.10 17:59

BOHUZEL RESTART NEPOMOHL,TY KLAVESY VYPADAJI OK,TAK NEVIM…SAKRA CO S TIM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
4.7.10 18:14

Děkuji všem za pomoc, konečně se nám to povedlo zprovoznit…pomačkali jsme co se dalo a hurá, povedlo. Díky všem za příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
4.7.10 19:18

malá je šikulka, že ty dítka tu klávesnici tak milují, ale jen tu zapojenou, když jsem jim dala na hraní starou, tak je stejně nazajímala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
15.1.13 15:30

Oživuji téma s jiným problémem. Už se mi to několikrát stalo, ale nikdy jsem si nezpamatovala, jak z toho ven. Když chci vymzat písmenko, vymaže se mi i to následující - takže se vlstně přepisuje celý text. Když zjistím, že jsem udělala překlep, a chci ho opravit, písmenko sice napíšu, ale vymaže se mi písmenko za ním.. a další a další… Prosím, co s tím? Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
15.1.13 15:50

Stiskni klávesu Insert. Mělo by se to spravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
16.1.13 15:55
@LucaLuca píše:
Stiskni klávesu Insert. Mělo by se to spravit.
:arrow: Děkuju :hug: Pomačkala jsem, co se dalo, a už je to ok. Snad si to do příště zapamatuju. Díky moc!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová