Prosím o radu po SP

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2962
27.6.19 11:23
@Kukacka123 píše:
@Kobrakai jasne, proc ne ;) ja jen rikam, ze ja bych tomu neverila. Mam v okoli par deti z prerusovane souloze :mrgreen:

To ja take, ja se i dokonce bala, zda jsem v pohode, kdyz jsme prerusovali tak dlouho a nestala se nehoda, ale pak jsme chteli a hned druhy mesic to vyslo 😀Tak budu doufat, ze mam sikovneho chlap dal 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
27.6.19 13:14
@Kobrakai píše:
To ja take, ja se i dokonce bala, zda jsem v pohode, kdyz jsme prerusovali tak dlouho a nestala se nehoda, ale pak jsme chteli a hned druhy mesic to vyslo 😀Tak budu doufat, ze mam sikovneho chlap dal 😀

To je super - v dnesni dobe! ;) Drzim palce, at to dopadne a je vse hlavne v poradku :hug: my meli taky dost trabli, ale taky az v tehotenstvich, otehotnela jsem vzdy hned…ale ted mame zdravou dcerku a stalo to za to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
27.6.19 14:35
@Kukacka123 píše:
To je super - v dnesni dobe! ;) Drzim palce, at to dopadne a je vse hlavne v poradku :hug: my meli taky dost trabli, ale taky az v tehotenstvich, otehotnela jsem vzdy hned…ale ted mame zdravou dcerku a stalo to za to :srdce:

Je hruza jak si to clovek naivne maluje a pak kolik je rizik a komplikaci o kterych nema tuseni…Jinak uz se mi plne rozjizdi ms, zrovna kdyz vznesu tema k diskuzi :D Tak mam radost, ze to bude snad v pohode ;) Tak to jsem moc rada, ze to dobre dopadlo 8o Snad si taky jednou odnosim zdravou uzasnou holcicku 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
27.6.19 15:01
@Kobrakai píše:
Je hruza jak si to clovek naivne maluje a pak kolik je rizik a komplikaci o kterych nema tuseni…Jinak uz se mi plne rozjizdi ms, zrovna kdyz vznesu tema k diskuzi :D Tak mam radost, ze to bude snad v pohode ;) Tak to jsem moc rada, ze to dobre dopadlo 8o Snad si taky jednou odnosim zdravou uzasnou holcicku 😀

No tak fajn, aspon ze MS dosla, to je dobry znameni, ze telo funguje :palec: jinak jo, jsou to nervy - nejen tehotenstvi ale i porod…ale i tak to za to staaalo :srdce: a pokud nemas problem otehotnet, tak to klapne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
27.6.19 15:19
@Kukacka123 píše:
No tak fajn, aspon ze MS dosla, to je dobry znameni, ze telo funguje :palec: jinak jo, jsou to nervy - nejen tehotenstvi ale i porod…ale i tak to za to staaalo :srdce: a pokud nemas problem otehotnet, tak to klapne :kytka:

Uvidime, to zjistim na podzim 😊 Uz se take moc tesim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty