Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kukacka123 píše:
@Kobrakai jasne, proc neja jen rikam, ze ja bych tomu neverila. Mam v okoli par deti z prerusovane souloze
To ja take, ja se i dokonce bala, zda jsem v pohode, kdyz jsme prerusovali tak dlouho a nestala se nehoda, ale pak jsme chteli a hned druhy mesic to vyslo 😀Tak budu doufat, ze mam sikovneho chlap dal 😀
@Kobrakai píše:
To ja take, ja se i dokonce bala, zda jsem v pohode, kdyz jsme prerusovali tak dlouho a nestala se nehoda, ale pak jsme chteli a hned druhy mesic to vyslo 😀Tak budu doufat, ze mam sikovneho chlap dal 😀
To je super - v dnesni dobe!
Drzim palce, at to dopadne a je vse hlavne v poradku
my meli taky dost trabli, ale taky az v tehotenstvich, otehotnela jsem vzdy hned…ale ted mame zdravou dcerku a stalo to za to ![]()
@Kukacka123 píše:
To je super - v dnesni dobe!Drzim palce, at to dopadne a je vse hlavne v poradku
my meli taky dost trabli, ale taky az v tehotenstvich, otehotnela jsem vzdy hned…ale ted mame zdravou dcerku a stalo to za to
Je hruza jak si to clovek naivne maluje a pak kolik je rizik a komplikaci o kterych nema tuseni…Jinak uz se mi plne rozjizdi ms, zrovna kdyz vznesu tema k diskuzi
Tak mam radost, ze to bude snad v pohode
Tak to jsem moc rada, ze to dobre dopadlo
Snad si taky jednou odnosim zdravou uzasnou holcicku 😀
@Kobrakai píše:
Je hruza jak si to clovek naivne maluje a pak kolik je rizik a komplikaci o kterych nema tuseni…Jinak uz se mi plne rozjizdi ms, zrovna kdyz vznesu tema k diskuziTak mam radost, ze to bude snad v pohode
Tak to jsem moc rada, ze to dobre dopadlo
Snad si taky jednou odnosim zdravou uzasnou holcicku 😀
No tak fajn, aspon ze MS dosla, to je dobry znameni, ze telo funguje
jinak jo, jsou to nervy - nejen tehotenstvi ale i porod…ale i tak to za to staaalo
a pokud nemas problem otehotnet, tak to klapne ![]()
@Kukacka123 píše:
No tak fajn, aspon ze MS dosla, to je dobry znameni, ze telo fungujejinak jo, jsou to nervy - nejen tehotenstvi ale i porod…ale i tak to za to staaalo
a pokud nemas problem otehotnet, tak to klapne
Uvidime, to zjistim na podzim 😊 Uz se take moc tesim ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.