Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
Ano, já ho brala a ted mám Fraxiparine. A v pohodě. Hyperkoagulace může být příčinou neuspechu.
Ahoj, take mam. Uzivat jsem mela 4 tydny pred IVF a pak az do prvotrim screeningu.
Taky jsem Stacyl měla nasazený, ale z imunologie, včetně Clexane. Obojí preventivně. Bylo mi řečeno, že Stacyl pomůže lepší tvorbě placenty a Clexane lepšího uhnízdění embrya. Měla jsem jen nízké dávky, zadařilo se.
@Anonymní píše:
@Jencus a jak dlouho jsi ho brala?
Ja hned dalsi cyklus po potratu, porad.
Děkuju holky. A jeste takova mozna blba otazka, ale muze se na stacyl alkohol? Cekaji nas ted nejake oslavy, svatby, tak at vim s cim muzu počítat.. i kdyz si myslim, ze by se nemel ![]()
@Anonymní píše:
Děkuju holky. A jeste takova mozna blba otazka, ale muze se na stacyl alkohol? Cekaji nas ted nejake oslavy, svatby, tak at vim s cim muzu počítat.. i kdyz si myslim, ze by se nemel
Opatrně, je to ASA, bacha na žaludek, nejdřív najíst ![]()
@Jencus takze po jidle a s mirou to neni problem? Samozrejme výjimečně 😁
@Anonymní píše:
@Jencus takze po jidle a s mirou to neni problem? Samozrejme výjimečně 😁
Není, pokud člověk nekropi od rána do večera denně ![]()
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahoj holky, mate zkusenost s lekem stacyl na redeni krve uz pred otehotnenim? Mam za sebou 2 zamlke tehotenstvi v 7.tt, potom zjistenou Leidenskou mutaci a dnes mne předepsal doktor na hematologii stacyl a az otehotnenim tak clexane. Mate zkusenost s branim stacylu uz pred otehotnenim?