Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pikola píše:
Neměla by jsi dodržet šestinedělí, tedy bez sexu?
Po SP doporucuji 14 dni, vycistila jsem se sama, sestinedeli je po revizi.
@Kobrakai píše:
Po SP doporucuji 14 dni, vycistila jsem se sama, sestinedeli je po revizi.
Mě řikali aspoň měsíc
za dva dva to zkusit znova
@pikola píše:
Mě řikali aspoň měsícza dva dva to zkusit znova
Me pred revizi rekla doktorka, ze snazit se muzem po sestinedeli, pak jina, ze mame pockat tri mesice, pak to odeslo samo a zase jina rekla, ze bez sexu 14 dni a snazit za dva mesice…My se chranime prerusovanou, zacit chceme zase az v zari, tehotna byt nemuzu, doufam
Jen nechapu co ma tohle zase znamenat ![]()
@Kobrakai uz jsi byla ve vyssim stupni tehotenstvi (myslim vic jak 5-6tt), taky bych nechala telo aspon jeden cyklus odpocinout
Ale tak pokud neni telo pripravene, stejne se vajicko vetsinou neuchyti. Takze bud se jeste docistujes a nebo to muze byt i posunuta ovulace. Kdyby se ti neco nezdalo, zajdi k dr a uvidis ![]()
@Kukacka123 píše:
@Kobrakai uz jsi byla ve vyssim stupni tehotenstvi (myslim vic jak 5-6tt), taky bych nechala telo aspon jeden cyklus odpocinoutAle tak pokud neni telo pripravene, stejne se vajicko vetsinou neuchyti. Takze bud se jeste docistujes a nebo to muze byt i posunuta ovulace. Kdyby se ti neco nezdalo, zajdi k dr a uvidis
[/citace
My se ale chranime, nevim kde se pise, ze pracujeme na diteti, pisi tam, ze jsem 35 dni po sp, poboliva me na leve strane podbrisku a mam hnede lehounke spineni…Myslim ze sex neni zatez, o mimi se nepokousime, neriskovala bych to tak brzo…Snazit se zacnem na dovolene v zari, to budou 3 mesice po…
@Kukacka123 píše:
@Kobrakai uz jsi byla ve vyssim stupni tehotenstvi (myslim vic jak 5-6tt), taky bych nechala telo aspon jeden cyklus odpocinoutAle tak pokud neni telo pripravene, stejne se vajicko vetsinou neuchyti. Takze bud se jeste docistujes a nebo to muze byt i posunuta ovulace. Kdyby se ti neco nezdalo, zajdi k dr a uvidis
Odepsala jsem výše
Jinak dekuji, nikdy jsem se tak netesila na menstruaci, tak uz jsem nervozni, co tohle pobolivani a „spineni“ ma znamenat, k doktorce pujdu v ut jestli to neprejde, nebo se konecne nerozjede ms 😀
@Kobrakai prerusovane soulozi bych osobne neverila
ale tak kazdeho vec…tak uvidis no, spineni neni nic tak divneho po tom, co sis prozila ![]()
@g.sandova píše:
Ja jsem po SP dodržel do další ms
Ja ale nemluvim o otehotneni o to se nesnazim a ani ho nechci momentalne.
@Kukacka123 píše:
@Kobrakai prerusovane soulozi bych osobne neverilaale tak kazdeho vec…tak uvidis no, spineni neni nic tak divneho po tom, co sis prozila
Tak nam to 2,5 roku fungovalo, pak jsme chteli mimi, pk se stalo tohle, tak predpokladam, ze bude i dal 😊
@Kobrakai já jsem dodržel kvůli obavě z komplikací, zánětu… s kpupanim jsem počkal ještě delší dobu. O otehotneno jsem se také nesnažila
@Kobrakai jasne, proc ne
ja jen rikam, ze ja bych tomu neverila. Mam v okoli par deti z prerusovane souloze ![]()
@g.sandova píše:
@Kobrakai já jsem dodržel kvůli obavě z komplikací, zánětu… s kpupanim jsem počkal ještě delší dobu. O otehotneno jsem se také nesnažila
Jo takhle 😀 no chapu to u te revize, ale kdyz si priroda poradila, tak jsem to tak nehrotila, citila jsem se dobre 😊
@Kukacka123 píše:
@Kobrakai jasne, proc neja jen rikam, ze ja bych tomu neverila. Mam v okoli par deti z prerusovane souloze
To ja take, ja se i dokonce bala, zda jsem v pohode, kdyz jsme prerusovali tak dlouho a nestala se nehoda, ale pak jsme chteli a hned druhy mesic to vyslo 😀Tak budu doufat, ze mam sikovneho chlap dal 😀
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.