Prosím o radu po SP

35791
27.6.19 09:14

Neměla by jsi dodržet šestinedělí, tedy bez sexu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2962
27.6.19 09:15
@pikola píše:
Neměla by jsi dodržet šestinedělí, tedy bez sexu?

Po SP doporucuji 14 dni, vycistila jsem se sama, sestinedeli je po revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
27.6.19 09:17
@Kobrakai píše:
Po SP doporucuji 14 dni, vycistila jsem se sama, sestinedeli je po revizi.

Mě řikali aspoň měsíc :nevim: za dva dva to zkusit znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
27.6.19 09:20
@pikola píše:
Mě řikali aspoň měsíc :nevim: za dva dva to zkusit znova

Me pred revizi rekla doktorka, ze snazit se muzem po sestinedeli, pak jina, ze mame pockat tri mesice, pak to odeslo samo a zase jina rekla, ze bez sexu 14 dni a snazit za dva mesice…My se chranime prerusovanou, zacit chceme zase az v zari, tehotna byt nemuzu, doufam :think: Jen nechapu co ma tohle zase znamenat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
27.6.19 09:21

@Kobrakai uz jsi byla ve vyssim stupni tehotenstvi (myslim vic jak 5-6tt), taky bych nechala telo aspon jeden cyklus odpocinout :nevim: Ale tak pokud neni telo pripravene, stejne se vajicko vetsinou neuchyti. Takze bud se jeste docistujes a nebo to muze byt i posunuta ovulace. Kdyby se ti neco nezdalo, zajdi k dr a uvidis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
27.6.19 09:31
@Kukacka123 píše:
@Kobrakai uz jsi byla ve vyssim stupni tehotenstvi (myslim vic jak 5-6tt), taky bych nechala telo aspon jeden cyklus odpocinout :nevim: Ale tak pokud neni telo pripravene, stejne se vajicko vetsinou neuchyti. Takze bud se jeste docistujes a nebo to muze byt i posunuta ovulace. Kdyby se ti neco nezdalo, zajdi k dr a uvidis ;) [/citace

My se ale chranime, nevim kde se pise, ze pracujeme na diteti, pisi tam, ze jsem 35 dni po sp, poboliva me na leve strane podbrisku a mam hnede lehounke spineni…Myslim ze sex neni zatez, o mimi se nepokousime, neriskovala bych to tak brzo…Snazit se zacnem na dovolene v zari, to budou 3 mesice po… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
27.6.19 09:34
@Kukacka123 píše:
@Kobrakai uz jsi byla ve vyssim stupni tehotenstvi (myslim vic jak 5-6tt), taky bych nechala telo aspon jeden cyklus odpocinout :nevim: Ale tak pokud neni telo pripravene, stejne se vajicko vetsinou neuchyti. Takze bud se jeste docistujes a nebo to muze byt i posunuta ovulace. Kdyby se ti neco nezdalo, zajdi k dr a uvidis ;)

Odepsala jsem výše :-) Jinak dekuji, nikdy jsem se tak netesila na menstruaci, tak uz jsem nervozni, co tohle pobolivani a „spineni“ ma znamenat, k doktorce pujdu v ut jestli to neprejde, nebo se konecne nerozjede ms 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
27.6.19 09:39

Ja jsem po SP dodržel do další ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
27.6.19 09:43

@Kobrakai prerusovane soulozi bych osobne neverila ;) ale tak kazdeho vec…tak uvidis no, spineni neni nic tak divneho po tom, co sis prozila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
27.6.19 09:54
@g.sandova píše:
Ja jsem po SP dodržel do další ms

Ja ale nemluvim o otehotneni o to se nesnazim a ani ho nechci momentalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
27.6.19 09:55
@Kukacka123 píše:
@Kobrakai prerusovane soulozi bych osobne neverila ;) ale tak kazdeho vec…tak uvidis no, spineni neni nic tak divneho po tom, co sis prozila ;)

Tak nam to 2,5 roku fungovalo, pak jsme chteli mimi, pk se stalo tohle, tak predpokladam, ze bude i dal 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
27.6.19 10:07

@Kobrakai já jsem dodržel kvůli obavě z komplikací, zánětu… s kpupanim jsem počkal ještě delší dobu. O otehotneno jsem se také nesnažila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
27.6.19 10:45

@Kobrakai jasne, proc ne ;) ja jen rikam, ze ja bych tomu neverila. Mam v okoli par deti z prerusovane souloze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
27.6.19 11:22
@g.sandova píše:
@Kobrakai já jsem dodržel kvůli obavě z komplikací, zánětu… s kpupanim jsem počkal ještě delší dobu. O otehotneno jsem se také nesnažila

Jo takhle 😀 no chapu to u te revize, ale kdyz si priroda poradila, tak jsem to tak nehrotila, citila jsem se dobre 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
27.6.19 11:23
@Kukacka123 píše:
@Kobrakai jasne, proc ne ;) ja jen rikam, ze ja bych tomu neverila. Mam v okoli par deti z prerusovane souloze :mrgreen:

To ja take, ja se i dokonce bala, zda jsem v pohode, kdyz jsme prerusovali tak dlouho a nestala se nehoda, ale pak jsme chteli a hned druhy mesic to vyslo 😀Tak budu doufat, ze mam sikovneho chlap dal 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty