Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
5.3.2020 ještě můžeš jet, do půl noci. 6.3. už neplatí
snad tak toto pomohlo ![]()
Příspěvek upraven 04.03.20 v 22:14
@Anonymní píše:
Dobrý večer, mám dotaz. Mám měsíční jízdenku na MHD. Na jízdence mám napsáno platná do 5.3.2020., ale nevím do jakého přesného času. Nerad bych, aby mě chytl revizor a platil jsem zbytečnou pokutu. Děkuji za vysvětlení. Příjemný zbytek večera.
Do 24.00 5.3.
To je zajímavé, u nás měsíční jízdenka na MHD platí vždy a pouze jeden celý kalendářní měsíc
@stinga
No právě kupoval jsem si ji 5.2. V 9:52 tak tomu nerozumím. Jestli platí jen do 5.3. a zase do 9:52. ![]()
No právě kupoval jsem si ji 5.2. V 9:52 tak tomu nerozumím. Jestli platí jen do 5.3. a zase do 9:52. ![]()
@Cloui píše:
5.3.2020 ještě můžeš jet, do půl noci. 6.3. už neplatí
snad tak toto pomohlo ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer, mám dotaz. Mám měsíční jízdenku na MHD. Na jízdence mám napsáno platná do 5.3.2020., ale nevím do jakého přesného času. Nerad bych, aby mě chytl revizor a platil jsem zbytečnou pokutu. Děkuji za vysvětlení. Příjemný zbytek večera.
Půlnoc, vždy půlnoc
u nás jsou třeba den po ještě tolerantní
@Anonymní píše:
Rozhodně ti na zítra platí. Najdi si provozní řád té určité dopravní společnosti a najdi si to tam, když ses nezeptal u okénka nebo kde jsi ti kupoval.
@stinga u nás ji můžeš koupit kdykoliv a je na 30 dní, ctvr rok, půlrok, či rok
Na minuty se nehraje. Platí do 5.3. - včetně - tzn. platí 5.3. do 23:59, prostě dokud nezačne 6.3.
@martina.se píše:
@stinga u nás ji můžeš koupit kdykoliv a je na 30 dní, ctvr rok, půlrok, či rok
aha, tak u nás zase vždy kupuješ na kalendářní měsíc, takže když koupíš pozdě, tak ti pár dní propadne
@stinga píše:
aha, tak u nás zase vždy kupuješ na kalendářní měsíc, takže když koupíš pozdě, tak ti pár dní propadne
Jáj, tak to by u nás nastal konec světa, kdyby půlka krajského města naklusala 30. k přepážkám, že jim končí kartička. Stačí ty fronty a zmatky v září. ![]()
@stín katedrál no však jo, bývají řady, ale dá se koupit čtvrtletní, takže stojíš jen 4× v roce - ale my jsme malé město, tak to není tak hrozné zas
@stinga píše:
Tak to ju.. U nás by to nešlo.. Šílené je to kupovat v září, jak jsou děcka do školy.. Ale holt velké město
@martina.se no máte to lepší, u nás když třeba marodíš na začátku měsíce, tak ti to prostě propadne