Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podle toho odkud, u nás platí pro návrat z Číny a severní Itálie
Letíme do Egypta. Ptám se z toho důvodu, že mi bylo řečeno ze všech zemí, když se někdo vrátí..
@Terina1 píše:
Letíme do Egypta. Ptám se z toho důvodu, že mi bylo řečeno ze všech zemí, když se někdo vrátí..
Egypta se karanténa netýká ![]()
@Terina1 to je blbost. My jedeme do Rakouska a karanténu v plánu nemam ![]()
Tak je to individuální, kolega byl s rodinou lyžovat v Rakousku a jeho děti nesmí do školy ale do práce smí. Uvidíme jak to bude vypadat za týden
@Terina1 píše:
Ze všech zemí asi ne. V Egyptě ten moribundus zatím není, takže by to mělo být bez karantény. Ale za týden může být situace jiná, bohužel.
@Gortyna a proč nesmí do školy? Na Rakousko nic vyhlášeného není
@Terina1 píše:
Zdravím chci se zeptat. V pátek odlétáme na dovču a zaslechla jsem, že je povinna 14ti denní karanténa po návratu. Nevíte jak to je?
Pokud letíte do Wu-chanu, tak se radši ani nevracejte.
![]()
@hulala píše:
Holka je tam do pátku se školou na lyžáku, před odjezdem to konzultovali s hygienou a ta s tím neměla problém. Tak teď jen doufám, aby se zrovna náhodou v tom středisku něco neobjevilo a na hotel neuvalili karanténu rakouské úřady…
@hulala píše:
Nevím, dneska to kolega říkal na poradě, že je zvaný na mimořádný rodicak, že mu přijde vtipný, že děti nesmí do školy, ale on na rodicak ano
Zdravím chci se zeptat. V pátek odlétáme na dovču a zaslechla jsem, že je povinna 14ti denní karanténa po návratu. Nevíte jak to je?