Nesnášim tohle slovo!

7205
3.3.20 16:45

Nesnášim tohle slovo!

Kouč, koučka…trapné debilní, momentálně 'moderní" slovo.Jak to slyším, je mi zle. Jakože někdo je kouč..uf :poblion: musela jsem si ulevit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14007
3.3.20 16:47

Tak je to povolani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.3.20 16:49

Já jsem zase alergická na „dítko“ :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
3.3.20 16:51
@terien píše:
Já jsem zase alergická na „dítko“ :zed: :pocitac:

Fakt? to mi přijde v pohodě. Ale jak slyším v jedné větě 5 krát jakoby, umírám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
3.3.20 16:53

Vlastně, takže, zkrátka, prostě víckrát v jedné větě je peklo. A místní slovník je hrozný. Snažilka, těhulky, manža :cert:, příťa, kočárkování a výletování. Za to bych :pocitac: Takové prznění češtiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7652
3.3.20 16:55

Nebo několikrát „jak kdyby“, domáctnost, samozdřejmě… uf…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
3.3.20 17:00

Kdyby jen to slovo, ale pak je tu ještě náplň služeb co koučové a koučky povětšinou nabízejí :-D

Pravda, existuje tu pár fakt dobrých lidí, co strávili desítky let v byznyse a umí učit a umí komunikovat a po padesátce změnili kariéru a jsou konzultanty/kouči a jsou fakt dobří a umí pomoci. Kolik jich v ČR bude? Jednotky?

Už pekelný level jsou všichni ti workoholici, co je před čtyřicítkou dohonily jejich problémy, moc vysoká hypotéka a rozvod s manželkou a namísto byznysu šli dělat kouče, ideálně se spirituálním rozměrem.

A úplně nejsmutnější jsou životní koučové. To už je snad lepší dělat věštkyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
3.3.20 17:03

@Ou Přesně ta náplň práce. Nechápu ty naivky, kteří jim za to jsou ochotní platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7652
3.3.20 17:04

@Ou tady musím souhlasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.3.20 17:05
@AjaF píše:
Nebo několikrát „jak kdyby“, domáctnost, samozdřejmě… uf…

to kdyz clovek cte, stoupa v nem fLustrace (jsem tuhle tady zahlidla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
3.3.20 17:07

Já zase nesnáším vkládání anglických slov, když někdo mluví. Buď mluvím anglicky nebo česky, to je podle mě vyloženě trapně světové. To každý musí říkat WTF, to už nikdo neumí říct do prd.ele :think: stejně jako světáci co přijedou po roce z améru, Británie nebo Austrálie a už mají přízvuk, kterého se těžko zbavují… Přitom tam celou dobu myli okna s ostatními Čechy, to mě vždycky rozesměje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7652
3.3.20 17:15
@warita píše:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.3.20 17:17

@Martha03 ja kdyz jsem se vratila po roku z Ameru, mela jsem takovy silny akcent, ze by se dal krajet, nedokazala jsem dat dohromady jednu vetu v kuse a celkove jsem znela, jako bych parodovala americky prizvuk. Okna jsem tam s zadnymi cechy nemyla. Trvalo mi to pul roku. nez jsem ten accent komplet setrasla. Tak to proste je, kdyz clovek delsi dobu vubec nemluvi rodnym jazykem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
3.3.20 17:20
@warita píše:

Vse, co tady padlo, je opravdu slaby odvar. Bezne tu vidam napr. „on to nepový“ a podobne. 8o Ale uz jsem se naucila si toho nevsimat. :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.3.20 17:23

Mne osobne vadi „pritelovo rodina“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie