Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mame pracku a susicku LG v jednom, rikaji, ze teploty pri suseni jsou v teto kombinovane vyssi nez u samostatne susicky a susim vse. Za dva roky, co ji mame jsem takhle „spekla“ gumovy napis na dvou manzelovych trickach a napisu ma dost… Takze to byl spis nekvalitni potisk nez vina sudicky… Nebala bych se tedy toho ![]()
@NatalieSofie píše:
Ahojky, mam novou susicku LG a chci se zeptat, jestli tam davate i veci s gumovyma napisy? Oni ty napisy ci obrazky jsou snad na vsemDekuji
V návodu máš napsáno co?
Já to většinou už i peru obrácené z rubu a zatím OK… Ale zkoušela jsem nejdříve na starších kusech a teď dávám vše i flitry…
Většinou odpadly méně kvalitní, nalepené třpytky a kamínky…
Příspěvek upraven 26.01.19 v 13:47
ano, dávám tam všechno, včetně některých triček s třpitkovými otáčecími obrázky. holt s rizikem, že ne vždy to musí přežít. Pokud ti na nějakém kusu oblečení hodně záleží, tak to tam nedávej… Také koukej na cedulky na oblečení. některé věci i s gumovými popisy mají ikonku, že na jemný program do sušičky mohou. a některé ne… Ale pokud mě tričko stojí 100,–, tak to tam rpostě nacpu bez diskusí…
Co nepřežije sušičku nemá u nás doma co pohledávat.
Opravdu hodně drahé kousky ale nesuším, stejně jako funkční věci na sport a merino. Nápisy mi moc nemizí, ale trochu méně stabilní barvy má třeba oblečení z Lindex, ale to se zas do sušičky dle štítků dávat nemá, tak se asi nemůžu divit…
Záleží na kvalitě toho obrázku, může se popraskat, slepit, nebo vydrží. Co nechci obětovat to do sušičky nedávám. Malý nápis nevadí, ale přes celý hrudník dělá většinou neplechu.
Taky korálky a různý aplikace, někdy mizí třpytky nebo jsou pak ne všem ostatním.