Prosím o radu se sušičkou

785
26.1.19 13:39

Ahoj, mame pracku a susicku LG v jednom, rikaji, ze teploty pri suseni jsou v teto kombinovane vyssi nez u samostatne susicky a susim vse. Za dva roky, co ji mame jsem takhle „spekla“ gumovy napis na dvou manzelovych trickach a napisu ma dost… Takze to byl spis nekvalitni potisk nez vina sudicky… Nebala bych se tedy toho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tattiana
26.1.19 13:42
@NatalieSofie píše:
Ahojky, mam novou susicku LG a chci se zeptat, jestli tam davate i veci s gumovyma napisy? Oni ty napisy ci obrazky jsou snad na vsem :nevim: Dekuji

V návodu máš napsáno co?
Já to většinou už i peru obrácené z rubu a zatím OK… Ale zkoušela jsem nejdříve na starších kusech a teď dávám vše i flitry…

Většinou odpadly méně kvalitní, nalepené třpytky a kamínky…

Příspěvek upraven 26.01.19 v 13:47

• Citovat
  • Upravit
221
26.1.19 13:43

Já mám sušičku Candy a věci co mají obrázky suším naruby,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
26.1.19 13:43

ano, dávám tam všechno, včetně některých triček s třpitkovými otáčecími obrázky. holt s rizikem, že ne vždy to musí přežít. Pokud ti na nějakém kusu oblečení hodně záleží, tak to tam nedávej… Také koukej na cedulky na oblečení. některé věci i s gumovými popisy mají ikonku, že na jemný program do sušičky mohou. a některé ne… Ale pokud mě tričko stojí 100,–, tak to tam rpostě nacpu bez diskusí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
26.1.19 13:50

Co nepřežije sušičku nemá u nás doma co pohledávat. :-D Opravdu hodně drahé kousky ale nesuším, stejně jako funkční věci na sport a merino. Nápisy mi moc nemizí, ale trochu méně stabilní barvy má třeba oblečení z Lindex, ale to se zas do sušičky dle štítků dávat nemá, tak se asi nemůžu divit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
26.1.19 14:26

Záleží na kvalitě toho obrázku, může se popraskat, slepit, nebo vydrží. Co nechci obětovat to do sušičky nedávám. Malý nápis nevadí, ale přes celý hrudník dělá většinou neplechu.
Taky korálky a různý aplikace, někdy mizí třpytky nebo jsou pak ne všem ostatním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová