Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můžeš tam zakomponovat třeba nějakou svou přezdívku, oblíbenou věc, mohlo by to vystihovat styl, který maluješ…pokud tě neznáme a ani nevíme, co přesně děláš, těžko radit. ![]()
Dívej se i na praktičnost té značky. Pokud budeš chtít i vlastní štítky na oblečení tak aby to nebyl štítek přes půl trička. Aby se to dobře zapamatovalo lidem a aby už samozřejmě stejná značka nebyla ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, ráda bych vymyslela nějaké jméno pro svojí značku, pod kterou budu vyrábět - ručně malovat trička a později možná i další věci. Líbí se mi například název jako číča v kleci, takže nějaké spojení českých slov. Ale nenapadá mě nic co by bylo na tento styl. Tak jestli máte nějaké nápady tak sem s nimi, budu moc ráda.
Proč českých? Vzdávat se předem internetového prodeje do ciziny je škoda. Kdybys šla mezinárodní, tak podkud není obsazená, dal bych třeba MY-T. Nebo HappyT. Nebo T - W - L (T with Love). Nebo SmileT. Nebo MeaaauT. Dont puke on me (DPOM).
Pokud chceš být takhle česky originální, tak bych přesto volil název bez háčků a čárek - některé fotny prostě nemají a může to být někdy komplikace.
TRIDOM (trička domácí)
nebo humorně provokativní PyzdaTriko. (napsal jsem to s měkkým a nešlo to odeslat pro zakázané slovo ![]()
Chtělo by to asi vědět, jakým směrem ty obrázky mají jít.
Obrázky na tričkách budou pravděpodobně zaměřené hlavně na nějaké jednoduché florální motivy, takže nějaké kytičky, lístky, stromy, třeba nějaké hory, sem tam možná i nějaká abstrakce, prostě to co mě zrovna napadne. Česky to chci z toho důvodu protože mi to přijde pro čechy jednodušeji zapamatovatelné. Pak ještě jak jsem psala tak možná v budoucnu budu dělat i něco jiného než trička, tak právě asi nechci aby v názvu bylo slovo triko. Tak snad jsem Vám trochu přiblížila co se chystám dělat ![]()
@Premek_Orac píše:
Proč českých? Vzdávat se předem internetového prodeje do ciziny je škoda. Kdybys šla mezinárodní, tak podkud není obsazená, dal bych třeba MY-T. Nebo HappyT. Nebo T - W - L (T with Love). Nebo SmileT. Nebo MeaaauT. Dont puke on me (DPOM).
Pokud chceš být takhle česky originální, tak bych přesto volil název bez háčků a čárek - některé fotny prostě nemají a může to být někdy komplikace.
TRIDOM (trička domácí)
nebo humorně provokativní PyzdaTriko. (napsal jsem to s měkkým a nešlo to odeslat pro zakázané slovo
Chtělo by to asi vědět, jakým směrem ty obrázky mají jít.
PyzdaTriko zní dobře, i s tím Y ![]()
Jenom právě nevím jestli by mi tam to slovo triko pak v budoucnu nedělalo problémy až budu chtít dělat třeba i něco jinýho. ![]()
PyzdaTriko, to jako fakt? Opravdu bys chtěla mít v názvu značky nadavku? Logo si radši nebudu ani představovat. Já bych si už jen z toho důvodu nic od tebe nekoupila.
Těžko ti můžeme poradit, když nic nevíme. Pokud máš v plánu dělat i jiné věci, nedávej do názvu slovo triko. Pokud máš v plánu malovat i něco jiného, než kytky atd, taky to do názvu nedávej. Ubírala bych se nějakou všeobecného cestou. S češtinou souhlasím a chválím.
Já ted taky vymýšlím název pro svoji značku, mám to jednodušší v tom, že už mám logo, ale ani tak se mi nedaří přijít na nic originálního. Je To boj.
@Anonymní píše:
PyzdaTriko zní dobře, i s tím Y
Jenom právě nevím jestli by mi tam to slovo triko pak v budoucnu nedělalo problémy až budu chtít dělat třeba i něco jinýho.
Pro určitou cílovou skupinu s emi to vlastně taky líbí. Tak dej Pyzda Style ![]()
@chaela Záleží na cílové skupině. RedBull jako značka vložek by taky nebyla to pravé… Mimochodem, JeToBoj (nebo JeToBoy) nabízí také řadu perfektních možností.
@Premek_Orac DPOM je dobrý
třeba na hospodský trika
a PZT taky ![]()
Třeba budeš chtít prodávat i na Etsy, tak by se hodilo něco, co bude srozumitelné i pro ne-čechy, tj. kratší název. Můžeš udělat i zkratku, něco jako TROČKA (TROjbarevná koČKA - nic lepšího mě teď nenapadne a vedle mě zrovna spí kočka)
Zdravím, ráda bych vymyslela nějaké jméno pro svojí značku, pod kterou budu vyrábět - ručně malovat trička a později možná i další věci. Líbí se mi například název jako číča v kleci, takže nějaké spojení českých slov. Ale nenapadá mě nic co by bylo na tento styl. Tak jestli máte nějaké nápady tak sem s nimi, budu moc ráda.