Mám výkyvy nálad, co s tím?

Anonymní
21.7.21 19:07

Prosím o radu-výkyvy nálad

Dobrý den, nevím co se se mnou děje ani psychiatři to neví, po porodu první dcery, jsem začala mít psychické problémy, myslela jsem že to jsou deprese, přestala jsem kojit a brala antidepresiva,,teď beru. Amitriptylin 25mg cca 7 den, přijde mi že po něm je to jako bych nic nebrala a proto jsem se rozhodla že to vyřeším druhým těhotenstvím, bud se zlepším a budu spátky veselá a plná života jako dřív nebo se zblázním úplně a po porodu druhé dcery mám prudké výkyvy nálad, cítím se někdy jako by mi nic nebylo a jsem to zase já jako dřív, ale z ničeho nic jsem brutálně zlá, prudce agresivní na přítele i děti které tolik miluju a nemůžu ten vztek ovládnout a potom mě to šíleně mrzí, protože jsem hodný člověk a to zlo ke mě nepatří. Mám přehnaný strach o své děti a pocit, že se o ně starám špatně a že jim něco chybí a přitom vím, že mají úplně všechno, ale přesto kvůli maličkostem panikařím, prosím, pomozte jsem v pohodě a najednou začnu sprostě nadávat, řvát,

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2225
21.7.21 19:09

Neurog tě viděl? A psycholog?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
21.7.21 19:13
@Anonymní píše:
Dobrý den, nevím co se se mnou děje ani psychiatři to neví, po porodu první dcery, jsem začala mít psychické problémy, myslela jsem že to jsou deprese, přestala jsem kojit a brala antidepresiva,,teď beru. Amitriptylin 25mg cca 7 den, přijde mi že po něm je to jako bych nic nebrala a proto jsem se rozhodla že to vyřeším druhým těhotenstvím, bud se zlepším a budu spátky veselá a plná života jako dřív nebo se zblázním úplně a po porodu druhé dcery mám prudké výkyvy nálad, cítím se někdy jako by mi nic nebylo a jsem to zase já jako dřív, ale z ničeho nic jsem brutálně zlá, prudce agresivní na přítel
e i děti které tolik miluju a nemůžu ten vztek ovládnout a potom mě to šíleně mrzí, protože jsem hodný člověk a to zlo ke mě nepatří. Mám přehnaný strach o své děti a pocit, že se o ně starám špatně a že jim něco chybí a přitom vím, že mají úplně všechno, ale přesto kvůli maličkostem panikařím, prosím, pomozte jsem v pohodě a najednou začnu sprostě nadávat, řvát,

Bereš to 7.den, rozhodla ses pro druhé těhotenství a už jseš po porodu druhé dcery? Tak to gratuluji k rychlosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.21 19:20
@Kockazvysocan píše:
Bereš to 7.den, rozhodla ses pro druhé těhotenství a už jseš po porodu druhé dcery? Tak to gratuluji k rychlosti :mrgreen:

Omlouvám se špatně jsem se vyjádřila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.21 19:22
@Okta píše:
Neurog tě viděl? A psycholog?

Ano po neurologické stránce je všechno v pořádku. K psychologovi chodím, i si za nej platím, ale bohužel nepocituji žádné změny k lepšímu.

• Citovat
  • Upravit
22566
21.7.21 19:28
@Anonymní píše:
Omlouvám se špatně jsem se vyjádřila.

Jo? A jak to teda je? Takhle působíš dost jako troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.21 19:39
@Kockazvysocan píše:
Jo? A jak to teda je? Takhle působíš dost jako troll

Při první dcerce jsem brala AD.
Myslela jsem si že druhé dítě ty mé stavy zlepší a bude lépe. Ale bohužel ne. Teď beru Amitriptylin 25mg

• Citovat
  • Upravit
53518
21.7.21 19:50
@Anonymní píše:
Dobrý den, nevím co se se mnou děje ani psychiatři to neví, po porodu první dcery, jsem začala mít psychické problémy, myslela jsem že to jsou deprese, přestala jsem kojit a brala antidepresiva,,teď beru. Amitriptylin 25mg cca 7 den, přijde mi že po něm je to jako bych nic nebrala a proto jsem se rozhodla že to vyřeším druhým těhotenstvím, bud se zlepším a budu spátky veselá a plná života jako dřív nebo se zblázním úplně a po porodu druhé dcery mám prudké výkyvy nálad, cítím se někdy jako by mi nic nebylo a jsem to zase já jako dřív, ale z ničeho nic jsem brutálně zlá, prudce agresivní na přítele i děti které tolik miluju a nemůžu ten vztek ovládnout a potom mě to šíleně mrzí, protože jsem hodný člověk a to zlo ke mě nepatří. Mám přehnaný strach o své děti a pocit, že se o ně starám špatně a že jim něco chybí a přitom vím, že mají úplně všechno, ale přesto kvůli maličkostem panikařím, prosím, pomozte jsem v pohodě a najednou začnu sprostě nadávat, řvát,

Psychiatr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
21.7.21 20:41
@Anonymní píše:
Při první dcerce jsem brala AD.
Myslela jsem si že druhé dítě ty mé stavy zlepší a bude lépe. Ale bohužel ne. Teď beru Amitriptylin 25mg

Jseš fakt výborná, místo toho, abys psala srozumitelně, tak nahlašuješ? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí