Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Dobrý den, nevím co se se mnou děje ani psychiatři to neví, po porodu první dcery, jsem začala mít psychické problémy, myslela jsem že to jsou deprese, přestala jsem kojit a brala antidepresiva,,teď beru. Amitriptylin 25mg cca 7 den, přijde mi že po něm je to jako bych nic nebrala a proto jsem se rozhodla že to vyřeším druhým těhotenstvím, bud se zlepším a budu spátky veselá a plná života jako dřív nebo se zblázním úplně a po porodu druhé dcery mám prudké výkyvy nálad, cítím se někdy jako by mi nic nebylo a jsem to zase já jako dřív, ale z ničeho nic jsem brutálně zlá, prudce agresivní na přítel
e i děti které tolik miluju a nemůžu ten vztek ovládnout a potom mě to šíleně mrzí, protože jsem hodný člověk a to zlo ke mě nepatří. Mám přehnaný strach o své děti a pocit, že se o ně starám špatně a že jim něco chybí a přitom vím, že mají úplně všechno, ale přesto kvůli maličkostem panikařím, prosím, pomozte jsem v pohodě a najednou začnu sprostě nadávat, řvát,
Bereš to 7.den, rozhodla ses pro druhé těhotenství a už jseš po porodu druhé dcery? Tak to gratuluji k rychlosti ![]()
@Kockazvysocan píše:
Bereš to 7.den, rozhodla ses pro druhé těhotenství a už jseš po porodu druhé dcery? Tak to gratuluji k rychlosti
Omlouvám se špatně jsem se vyjádřila.
@Okta píše:
Neurog tě viděl? A psycholog?
Ano po neurologické stránce je všechno v pořádku. K psychologovi chodím, i si za nej platím, ale bohužel nepocituji žádné změny k lepšímu.
@Anonymní píše:
Omlouvám se špatně jsem se vyjádřila.
Jo? A jak to teda je? Takhle působíš dost jako troll
@Kockazvysocan píše:
Jo? A jak to teda je? Takhle působíš dost jako troll
Při první dcerce jsem brala AD.
Myslela jsem si že druhé dítě ty mé stavy zlepší a bude lépe. Ale bohužel ne. Teď beru Amitriptylin 25mg
@Anonymní píše:
Dobrý den, nevím co se se mnou děje ani psychiatři to neví, po porodu první dcery, jsem začala mít psychické problémy, myslela jsem že to jsou deprese, přestala jsem kojit a brala antidepresiva,,teď beru. Amitriptylin 25mg cca 7 den, přijde mi že po něm je to jako bych nic nebrala a proto jsem se rozhodla že to vyřeším druhým těhotenstvím, bud se zlepším a budu spátky veselá a plná života jako dřív nebo se zblázním úplně a po porodu druhé dcery mám prudké výkyvy nálad, cítím se někdy jako by mi nic nebylo a jsem to zase já jako dřív, ale z ničeho nic jsem brutálně zlá, prudce agresivní na přítele i děti které tolik miluju a nemůžu ten vztek ovládnout a potom mě to šíleně mrzí, protože jsem hodný člověk a to zlo ke mě nepatří. Mám přehnaný strach o své děti a pocit, že se o ně starám špatně a že jim něco chybí a přitom vím, že mají úplně všechno, ale přesto kvůli maličkostem panikařím, prosím, pomozte jsem v pohodě a najednou začnu sprostě nadávat, řvát,
Psychiatr.
@Anonymní píše:
Při první dcerce jsem brala AD.
Myslela jsem si že druhé dítě ty mé stavy zlepší a bude lépe. Ale bohužel ne. Teď beru Amitriptylin 25mg
Jseš fakt výborná, místo toho, abys psala srozumitelně, tak nahlašuješ? ![]()
Dobrý den, nevím co se se mnou děje ani psychiatři to neví, po porodu první dcery, jsem začala mít psychické problémy, myslela jsem že to jsou deprese, přestala jsem kojit a brala antidepresiva,,teď beru. Amitriptylin 25mg cca 7 den, přijde mi že po něm je to jako bych nic nebrala a proto jsem se rozhodla že to vyřeším druhým těhotenstvím, bud se zlepším a budu spátky veselá a plná života jako dřív nebo se zblázním úplně a po porodu druhé dcery mám prudké výkyvy nálad, cítím se někdy jako by mi nic nebylo a jsem to zase já jako dřív, ale z ničeho nic jsem brutálně zlá, prudce agresivní na přítele i děti které tolik miluju a nemůžu ten vztek ovládnout a potom mě to šíleně mrzí, protože jsem hodný člověk a to zlo ke mě nepatří. Mám přehnaný strach o své děti a pocit, že se o ně starám špatně a že jim něco chybí a přitom vím, že mají úplně všechno, ale přesto kvůli maličkostem panikařím, prosím, pomozte jsem v pohodě a najednou začnu sprostě nadávat, řvát,