Prosím o radu - zub!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12735
14.5.10 16:39

Prosím o radu - zub!

Ahojte, asi půl roku jsem chodila k zubařce že mě bolí šestka vlevo nahoře, tak mi jí vrtala a vrtala dávala vložky a zub pořád bolel. Tak když už mi v něm tepalo i v noci tak, že asi budeme muset vyčisttit kanálky, přišla jsem tam, že mám hrozné bolesti jestli by mi nedala injekci, tak to zkusíme, když vás to bude moc bolet tak dáme injekci, jen pustila vrtačku tu vodu jako tak jsem malem vyletěla z křesla, místo injekce mi sestra chytla hlavu, no bolest taková že jsem šla málem do kolen. Prý no je to až na dřeň, pi*a mi ten zub nezpravila nikdy uplně tak se kaz rozrůstal dál! Tak mi tam dala vložk a tak, pořád zub bolel, když mi čistila kanálky umírala jsem, prý to přejde, dala mi další vložku na umrtvení zubu, po 14 dnech znova vytahnout a kanálky pořád hodně citilivé, říkala že to přejde rentgen je prý v pořádku. Tak jsem si říkala, že jsem cíta a že je to asi podražděné tak to nechám. Je to měsíc od poslední návštěvy, dneska mi v zubu tepe jak blázen, zub má být mrtvý a nemůžu se ho ani dotknout když drknu kartáčkem bolest jak blázen, začal mi dneska dokonce reagovat i na studené a teče mi z něho něco a už je mi od žaludku blbě a pálí mi jícen. :zed: Ona dnes v práci do 8:30 takže nepřicházelo v uvahu jsem z Frýdeku-Místku zubní pohotovost je tu jen svátky, takže otázka zní mám to vydržet do pondělí nebo jet na pohotovost do Ostravy???A když mi to tak dlouho lečila můžu si říct o vytržení???Na dřen se prý zub nemůže zachránit, tak nevím co mám dělat a nechat si to otevřit na pohotovosti aby mi to zase pak sprasila?? Poradíte mi prosím Vás???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12735
14.5.10 16:42

opravím pohotovost je víkendy a svátky omlouvám se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
14.5.10 16:53

Asi takhle jsem trpěla v únoru…
asi bych jela na pohotovost,taky budeš vidět,jak se na to tváří jiný zubař a co ti udělá a řekne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
14.5.10 16:56

tak přesně tak mi zpravovala doktorka taky zub :cert: :cert: upně to samé jak ty 1.špatně vyvrtaný ,pak vložky ,trhání nervů a čištění neustálá strašlivá bolest -nakonec jsem skončila na chirurgii nad zubem v dásni jsem měla ložisko hnisu ,co se musela odoperovat (aby se nerozlezlo)hubu jsem měla dooost opuchlou ,ale pomohlo to definitivně.....Ikdyž pak jsem o zub za asi 5 let přišla uplně.
rozhodně běž ještě k někomu jinýmu ,pokud to jde ,já jsem šla taky jinak by mě čistila kanálky ještě dnes :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
14.5.10 16:56

Ja ti radim jedno, zmen zubare, a to okamzite.

Jinak ja mam jeden zub taky mrtvy, je to pres rok, co mi tahala nerv a doted me poboliva. Asi dva mesice co mi po vytazeni nervu, vycisteni kanalku, zadelani me zacal ten mrtvi zub bolet, fakt festove. Tak jsem sla k zubari a dala mi antibiotika, ty mi zabraly az asi 4 den a bolest zacla ustupovat. Ona to pry ma skoro kazdy rok z jara.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
14.5.10 18:02

Já dělám na zubním a i když se těžko radí na dálku, když člověk přesně neví jak tvůj zub vypadá tak - jestli ti v zubu tepe, tak je tam ještě nějaký živý nepročištěný kanálek…na dotyk zase bolí ty již mrtvé - ale mám z tvého popisu pocit, že zubařka je špatná, jednak asi nenašla všechny kanálky a jednak ty co našla blbě pročistila. Proč ti nedala injekci???

Má rada - netrp, o víkendu raději vyhledej pohotovost, uvidíš, co ti řekne jiný zubař. Trhání bych nechala až jako poslední možnost.
A vím, že je to těžké, najít jiného zubaře co bere nové pacienty, ale zkusila bych výměnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
14.5.10 19:09

Jestli budeš chtít, mám bezva zubaře v Bílovci…
Taky mi čistil kanálky, mám tam vložku, tan první den zub pobolíval (úterý), od té doby klídek, za 14 dní jdu na dokončení opravy. Při čištění mě to jednou zabolelo, sykla jsem a hned mi tam cpal další anestetikum, nedokážu si představit bez umrtvení!!! Utekla bych, bez legrace. A jinak určitě tu pohotovost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
14.5.10 19:57

No ak mě ta moje vrtala a čistila taky bez injekce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
14.5.10 22:09

Já o jednu šestku taky přišla. Můj nový zubař mi řekl, že je to škoda, protože se později využívají na můstky. Možná proto se tvoje zubařka tak snaží.
Změna zubaře je dnes problém, je naděje se dostat k novému mladému zubaři, co je i moje zkušenost. Byla jsem překvapena, vybaveností ordinace, rentgen přímo na místě, rovnou do počítače, příště si to připomene… Dnes už taky nebere, jenom rodinu, takže syn chodí se mnou. Přeji brzké uzdravení a na pohotovost jeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.5.10 13:20

Hruza. . .

Je me Te opravdu lito,co nejrychleji zmen zubare!!To,co s Tebou provedli odpovida nejakemu ucnovskemu stredisku,nechce se to ani verit,ze existuji takovy F U S E R I v oboru.Patri jim vzit licenci,jeste lepe je posadit do kresla " takoveho odbornika".Ja osobne jsem obevil web.str.www.checkdent.com ,kde podrobne vse popisuji,dokonce i s videem.Prectu a kouknu,co me vlastne ceka,pak pokud vidim,ze se me snazi namluvit neco jinneho,tak je na sebe ani nepustim a hledam jinneho zubare.Verim,ze dnes uz mas vse zasebou,ale propriste(pro Tvou jistotu)koukni napred tam na web.Zdavim C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.