Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojte, asi půl roku jsem chodila k zubařce že mě bolí šestka vlevo nahoře, tak mi jí vrtala a vrtala dávala vložky a zub pořád bolel. Tak když už mi v něm tepalo i v noci tak, že asi budeme muset vyčisttit kanálky, přišla jsem tam, že mám hrozné bolesti jestli by mi nedala injekci, tak to zkusíme, když vás to bude moc bolet tak dáme injekci, jen pustila vrtačku tu vodu jako tak jsem malem vyletěla z křesla, místo injekce mi sestra chytla hlavu, no bolest taková že jsem šla málem do kolen. Prý no je to až na dřeň, pi*a mi ten zub nezpravila nikdy uplně tak se kaz rozrůstal dál! Tak mi tam dala vložk a tak, pořád zub bolel, když mi čistila kanálky umírala jsem, prý to přejde, dala mi další vložku na umrtvení zubu, po 14 dnech znova vytahnout a kanálky pořád hodně citilivé, říkala že to přejde rentgen je prý v pořádku. Tak jsem si říkala, že jsem cíta a že je to asi podražděné tak to nechám. Je to měsíc od poslední návštěvy, dneska mi v zubu tepe jak blázen, zub má být mrtvý a nemůžu se ho ani dotknout když drknu kartáčkem bolest jak blázen, začal mi dneska dokonce reagovat i na studené a teče mi z něho něco a už je mi od žaludku blbě a pálí mi jícen.
Ona dnes v práci do 8:30 takže nepřicházelo v uvahu jsem z Frýdeku-Místku zubní pohotovost je tu jen svátky, takže otázka zní mám to vydržet do pondělí nebo jet na pohotovost do Ostravy???A když mi to tak dlouho lečila můžu si říct o vytržení???Na dřen se prý zub nemůže zachránit, tak nevím co mám dělat a nechat si to otevřit na pohotovosti aby mi to zase pak sprasila?? Poradíte mi prosím Vás???
Určitě jeď na pohotovost i třeba do Ostravy,celý víkend s tím nevydržíš a možná ti napíšou i antibiotika,hlavně aby se ti nerozjel ten zánět ještě dál než je ten zub,třeba zánět okostice je sviňa a bolí,ani nebudu psát jak.i za cenu vytrhnutí bych jela.jako až dostaneš k tomu ještě 40cítky horečky ze zánětu tak už nebudeš schopna se ani starat o prcka
držím palečky at se to co nejdříve vyřeší a hlavně at přestane bolet
Takto mi taky pomáhala mojeskvělá zubařka,ažmi to úplně zmršila, jeď do Ostravy, tam mi řekli, že mám zánět a dali mi tam něco a do hodiny byl pokoj, neuvěřitelné, po měsících bolesti.
Ahoj,
boli me to za Tebe a to to jen ctu
Ja to take zazila, take u 6stky.. otvirat, zavirat, dreny, cisteni kanalku.. byla jsem pak tak zoufala, ze jsem ji nechala vytrhnout a byl klid. Diru nemam, narostla mi 8micka a mezera se zatahla.
Urcite jed na pohotovost, zuby nejsou sranda.
Preju hodne sil ![]()