Možnost těhotenství - vysazení HA?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
19.12.10 21:12

No to jsem zvědavá, jak toto dopadne :-) Znám holku, co má o 9 měsíců mladší sestru :mrgreen:

Taky bych tu antiko nebrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
19.12.10 21:19

HA určitě vysaď.

Jinak teda máš můj obdiv, já bych si šla koupit asi provaz a vybrat nějaký pevný pěkný strom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
19.12.10 21:32

Určitě radím vysadit…a taky obdivuju, já si ke své 19 měsíční neumím představit žádné jiné dítko navíc :mrgreen: a docela obdivuju, že jste se k těm aktivitám při dvou dětech dostali, my se při jednom dostaneme málokdy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak ať to dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
19.12.10 21:33
Veruš1 píše:
HA určitě vysaď.Jinak teda máš můj obdiv, já bych si šla koupit asi provaz a vybrat nějaký pevný pěkný strom :lol:

jo jo k tomu se pripojuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
19.12.10 21:41

No rozhodne ti neradim abys brala dal jen napisu mou zkusenost. Ha jsem nebrala asi pul roku. Pak prisla dovolena a ja to mela presne v tom tydnu dostat. Dr mi napsala Norethisteron na oddaleni ms. Podminkou bylo udelat si tehu test. Udelala a vysel negativne. A tak jsem poctive brala, snedla vsechny. No a co cert nechtel byla jsem v tom. Jen jsem to tedy zjistila az v nejakem sedmem tydnu. Dlouho jsem se pidila po tom zda-li to mohlo miminku nejak ublizit. Byla jsem silena strachy, kdyz se nesmi brat v tehu. Vsichni doktori mne ale uklidnili ze prvnich 6 tydnu neni miminko spjato s matkou, nebere si od ni nic pres co by se to k nemu mohlo dostat. Takze asi tak. Nevim jaky je rozdil mezi ha a prasky na oddaleni. Rozhodnuti je na tobe. Kazdopadne preji hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
19.12.10 21:57

Ahoj, antiko určitě zas tak moc neublíží, ale pokud zjistíš, že jsi těhu (duch na testu), tak vysaď, protože by ses zbytečně ládovala hormonama. Přeju pěsti, a´t to dopadne tak, jak chceš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.10 22:39

To prej jde manžel…Někdo se o ty děti musí postarat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.10 22:43

To jsem taky někde slyšela…No pro jistotu vysazuju..Tím pádem jestli jsem doted neotěhotněla a je to planý poplach,tak si myslím že vím jak tohle dopadne… :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.10 22:47

Děkuji děkuji…No jo no,děti nám občas nechají prostor pro sebe a pak to tak dopadá… :lol: Asi si sem nastěuju tchýni :dance: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
20.12.10 01:41

Ahoj, napíšu svoji zkušenost s HA. Loni v září jsem vysadila hormony (9 let jsem je bez přestávky brala, abych upravila cyklus, který byl strašně dlouhý až 40 dnů a hodně bolestivá menstruace). Po vysazení jsem se mockrát ptala doktorky, jestli si máme s manželem dávat nějaký čas bacha a nebo můžu hned otěhotnět. Bylo mi řečeno, že to nevadí. Ovšem u mě hormony způsobili rychlejší odbourávání kys. listové a dalších vitamínů a o tom, že mám kys. listovou brát jsem se nikde nedozvěděla. To jsem se ale dozvěděla až v únoru tohoto roku, kdy těhotenství ve 20.tt bylo ukončeno pro dosti vážné rozštěpové vady mimča a nefunkční placentu. Na genetice mi pak zjistili, že jsem MTHFR homozygot, což u mně znamená, že špatně štěpím kys. listovou (naštěstí srážlivost krve mám dobrou). Takže takto blbě skončilo mé těhu. Poté jsem 3 měsíce papala Femibion 800 a znovu otěhotněla. Hormony jsem už nebrala. Tělo se vzpamatovalo a já čekám zdravou holčičku.

Takže pokud jsi brala hormony tak krátce, tak ti to pravděpodobně neublíží ani miminku. A pokud máš dvě zdravé mimča, tak bych se vůbec nebála. Ale hormony bych nebrala. Zkus se domluvit s gynekoložkou, když nebudeš těhu, aby ti dala děložní tělísko s hormonem. Budeš mít klid, mění se tuším jednou za dva roky a minimalizuje to nechtěné otěhotnění. Když nekojíš, tak ti to doktorka určitě předepíše.

Jinak klobouk dolů. Dvě děti a ještě myšlenky na sex. Tak to obdivuju. Kámoška má dvojčata 8 měsíců a říkala, že nemá chuť vůbec na nic, jen klid a spánek.

Jsi odvážná. Třeba je to planý poplach. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.10 09:34

Ahoj,to máš teda nemilé vzpomínky…To je mi líto… :roll: ..Na sex zas tak často nálada není..Když malá usne o půlnoci jsem ráda že mám klid a můžu mít čas sama pro sebe..Tak si připravím všechno na druhý den,poklidím co tu malej natropil,občas uvařím,vlezu do vany a relaxuju… :dance: …No,a občas se stane něco… :lol: Uvidíme…Třetí bych i uvítala,ale pak už konec!! 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.12.10 20:09

Tak jak to vypadá??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.10 20:10

Zatím nijak…Dneska jsem to dostala,ale strašně slabě…Po tom vysazení prášků… :nevim: Počkám třeba týden a uělám si testa :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.12.10 20:12
Matýsekanelinka píše:
Zatím nijak…Dneska jsem to dostala,ale strašně slabě…Po tom vysazení prášků… :nevim: Počkám třeba týden a uělám si testa :dance:
:palec: budu držet pěsti
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.10 20:17

Děkuji :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie