Možnost těhotenství - vysazení HA?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19.12.10 20:32

Prosím o rady!!!

Ahoj holky,obracím se s prosbou o radu…12.10.se mi narodila holčička…V šestinedělí jsem krvácela velmi málo,takže jsme s manželem „půst“ nedodrželi…Chránili jsme se kondomem,ale jednou.........Ne… :nevim: …No,a k věci…Dr mi napsal antikoncepci.Čekala jsem kdy dostanu MS,a 16.12 juchuchu,přišla…Okamžitě jsem si vzala prášek,celá nadšená že už můžem :lol: …Ale MS odešla ještě tentýž den,a od té doby nic..Dnes jsem si dělala test,ne že by tam byla čára,ale je tam takovej pidi prožek navíc..Strašně slabej!I by to vycházelo k početí při nechráněném styku.. :nevim: Co myslíte,mám brát antikoncepci dál?Ovlivňuje to to případné mímo?Nebo to mám raději vysadit..Nechce se mi hned letět k dr,radši bych ještě třeba 14 dní počkala a udělala si ještě test,ale nevím jestli tu antikoncepci můžu brát dál..Prosím o rady děvčata…Jinak beru Dienille.. :cert: Děkuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
19.12.10 20:42

Pokud bys druhý mimi uvítala, tak vysaď a vyčkej pár dní a zas testni. Dr by tě objednal nejspíš po novém roce, do té doby by se mělo ukázat, jestli čárka sílí. A chránit se přece můžete do té doby jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
19.12.10 20:43

ja osobne bych s antiko. pockala, az si budes jista. Par dni zase kondom :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.12.10 20:46

Osobne bych vysadila a sla na krev ihned v pondeli, jako samoplatce. Stoji to cca 230 korun, nemusis si chodit pro zadanku a mas jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
19.12.10 20:47

Tak bych s branim pockala.
Jinak gratuluju k tomu sexualni apetitu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.10 20:48

Ale když já už ji 3 dny beru…??A nebylo by to druhý ale třetí,a nechali by jsme si ho…Je mě zajímá jestli by to tomu prckovi ubližovalo…Přece asi spoustu ženských otěhotní přes prášky a ještě je nějakou dobu berou než zjistí že jsou v tom… :roll: Manžel se o mě jen otře a já už jsem v tom,to je hrůza :mrgreen: …Mám dvě děti 11 měsíců od sebe…A před prvním jsem byla taky těhule,ale bylo to mimoděložní… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
19.12.10 20:50

no tak to ber dal, kdyz si ho stejne nechces nechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
19.12.10 20:51

To je jedno, že bereš už třetí prášek. Prostě vysaď. Kdyby jsi těhotná byla, tak proč vystavovat zbytečně dítě hormonům. Ženy otěhotnění přes antikoncepci a berou ji dál, protože NEVĚDÍ, že jsou těhotné. Kdybych měla podezření přestala bych brát a když bych těhotná nebyla, tak bych zase začala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.10 20:52

Psala jsem že by jsme si ho nechali…Na potrat bych šla jen kdyby to bylo nepřípustné.....(jako další dítě)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
19.12.10 20:54

je :oops: promin, blbe ctu. Tak to urcite vysad, proc riskovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.10 20:55

Asi raději jo…Děkuji za rady!!!!!!! :huban: Třetímu prckovi se nebráním,ale nyblo by to plánované.....Ale i tak bych si ho prostě nechala…Máme dvě krásný zdravý děti..I když to bude asi pěknej záhul… :zed: Kluk má 13 m,holka 2 m..... :pankac: Skončím v Bohnicích.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.10 20:56

:palec: :palec: :palec: :palec: Pravdu máš!!!Pryč s ní…Když už,tak aby prďoch byl zdráv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
19.12.10 20:58

To máš tu bezhormonovou antikoncepci?Kojíš?Ty máš takhle brzo po porodu MS?Nebo jsem to všechno špatně pochopila? Pokud máš hormonální anti.,tak určitě vysaď.Pokud kojíš,tak bys hormonální mít neměla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.10 21:04

Bohužel nekojím…Neměla jsem mlíko..Takže beru hormonální a už letí do koše :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
19.12.10 21:12
:palec:
Matýsekanelinka píše:
Bohužel nekojím…Neměla jsem mlíko..Takže beru hormonální a už letí do koše :o))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí