Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,obracím se s prosbou o radu…12.10.se mi narodila holčička…V šestinedělí jsem krvácela velmi málo,takže jsme s manželem „půst“ nedodrželi…Chránili jsme se kondomem,ale jednou.........Ne…
…No,a k věci…Dr mi napsal antikoncepci.Čekala jsem kdy dostanu MS,a 16.12 juchuchu,přišla…Okamžitě jsem si vzala prášek,celá nadšená že už můžem
…Ale MS odešla ještě tentýž den,a od té doby nic..Dnes jsem si dělala test,ne že by tam byla čára,ale je tam takovej pidi prožek navíc..Strašně slabej!I by to vycházelo k početí při nechráněném styku..
Co myslíte,mám brát antikoncepci dál?Ovlivňuje to to případné mímo?Nebo to mám raději vysadit..Nechce se mi hned letět k dr,radši bych ještě třeba 14 dní počkala a udělala si ještě test,ale nevím jestli tu antikoncepci můžu brát dál..Prosím o rady děvčata…Jinak beru Dienille..
Děkuji!!!
Pokud bys druhý mimi uvítala, tak vysaď a vyčkej pár dní a zas testni. Dr by tě objednal nejspíš po novém roce, do té doby by se mělo ukázat, jestli čárka sílí. A chránit se přece můžete do té doby jinak.
ja osobne bych s antiko. pockala, az si budes jista. Par dni zase kondom ![]()
Osobne bych vysadila a sla na krev ihned v pondeli, jako samoplatce. Stoji to cca 230 korun, nemusis si chodit pro zadanku a mas jasno.
Tak bych s branim pockala.
Jinak gratuluju k tomu sexualni apetitu ![]()
Ale když já už ji 3 dny beru…??A nebylo by to druhý ale třetí,a nechali by jsme si ho…Je mě zajímá jestli by to tomu prckovi ubližovalo…Přece asi spoustu ženských otěhotní přes prášky a ještě je nějakou dobu berou než zjistí že jsou v tom…
Manžel se o mě jen otře a já už jsem v tom,to je hrůza
…Mám dvě děti 11 měsíců od sebe…A před prvním jsem byla taky těhule,ale bylo to mimoděložní… ![]()
To je jedno, že bereš už třetí prášek. Prostě vysaď. Kdyby jsi těhotná byla, tak proč vystavovat zbytečně dítě hormonům. Ženy otěhotnění přes antikoncepci a berou ji dál, protože NEVĚDÍ, že jsou těhotné. Kdybych měla podezření přestala bych brát a když bych těhotná nebyla, tak bych zase začala ![]()
Psala jsem že by jsme si ho nechali…Na potrat bych šla jen kdyby to bylo nepřípustné.....(jako další dítě)…
Asi raději jo…Děkuji za rady!!!!!!!
Třetímu prckovi se nebráním,ale nyblo by to plánované.....Ale i tak bych si ho prostě nechala…Máme dvě krásný zdravý děti..I když to bude asi pěknej záhul…
Kluk má 13 m,holka 2 m.....
Skončím v Bohnicích.. ![]()
To máš tu bezhormonovou antikoncepci?Kojíš?Ty máš takhle brzo po porodu MS?Nebo jsem to všechno špatně pochopila? Pokud máš hormonální anti.,tak určitě vysaď.Pokud kojíš,tak bys hormonální mít neměla ![]()
Bohužel nekojím…Neměla jsem mlíko..Takže beru hormonální a už letí do koše
))
Matýsekanelinka píše:
Bohužel nekojím…Neměla jsem mlíko..Takže beru hormonální a už letí do koše))