Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky..Děkuji děkuji!!Já prcky miluju,i když mi zrovna dneska lezou pěkně na nervy
,takže bych se nebránila,a myslím že když ted těhule nebudu,budu možná i trošku zklamaná…
..Chut mám právě větší než dřív,tak každej to má asi jinak…
..Ale rozhodně budu chtít třetího..To jsem říkala i při porodu když se mě manža ptal
..I já Vám přeji krásné vánoce..A závidím že už jsou odrostlejší..Už se docela těším až se trošku zabaví sami…
Mějte se moc krásně a pozdravuj prcky
![]()
Pro všechny zůčastněné!Poslušně hlásím že test je pozitivní,takže bude (pokud bude vše OK) třetí dítko…
Děkuji všem,které radily a držely pěstičky…A hlavně díky za podporu!!!!
![]()
Matýsekanelinka píše:
Pro všechny zůčastněné!Poslušně hlásím že test je pozitivní,takže bude (pokud bude vše OK) třetí dítko…Děkuji všem,které radily a držely pěstičky…A hlavně díky za podporu!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
To je moc dobre,ze jsi rada-at je vsechno tak,jak ma byt
![]()
Děkuji!!Jsem ráda…Tři děti jsem chtěla,i když ne hned.....Ale když už je na cestě..... ![]()
Ja mam ctyri,ale ne o rok od sebe…Vetsinou o dva
Bude to fajn-narocny,ale fajn…
Tak klobouk dolů…My třetím končíme…By jsme ty hladový krky neuživili…
Ty škrty co ted schválili jsou masakr…
Matýsekanelinka píše:
Tak klobouk dolů…My třetím končíme…By jsme ty hladový krky neuživili…Ty škrty co ted schválili jsou masakr…
No,ani mi nemluv… ![]()
Bereš minimum na všechny 4?Nebo je nějaká vyjímka pro počet dítek..?
Matýsekanelinka píše:
Bereš minimum na všechny 4?Nebo je nějaká vyjímka pro počet dítek..?
Ehm-jaky minumum mas na mysli-ja jaksi nejsem v obraze
![]()
Já mám rodičák 7600,– na obě děti…a nevím jak je to se třema…Jestli budem brát taky těch 7600,–,jelikož se bere na nejmladšího člena rodiny,nebo jestli při „více dětech“ je jiný příspěvek…
Matýsekanelinka píše:
Já mám rodičák 7600,– na obě děti…a nevím jak je to se třema…Jestli budem brát taky těch 7600,–,jelikož se bere na nejmladšího člena rodiny,nebo jestli při „více dětech“ je jiný příspěvek…
stejny…
Pokud nemas ale moznost volby,tak nove se snizuje 4leta varianta RD ze 7900 na 3800 uz od 10.!! mesice veku
![]()
To je slušny…Tak asi umřem hlady…Nechápu…Jdou proti svejm lidem…
Ahojky!
Taky držím pěsti, ať to dopadne přesně podle Tvých představ. Já mám dítka 14 měsíců od sebe, taky jako prvního chlapečka, pak holčičku
Filípek má 2 a půl a Sofinka rok a čtyři měsíce. Někdy je to u nás docela Itálie, proto tě moc obdivuju, že máš myšlenky ještě na další
Je fakt, že já k tomu ještě studuju VŠ, tak je jasný, že o to je to náročnější. I když se navenek prezentuji, že již NIKDY VÍCE
, ve skrytu duše doufám, že si za pár let pořídíme ještě jedno prťátko. Na sex by i byla příležitost, manžel je při chuti
, ale ve mně se asi zbláznily hormony, bo co, protože od narození Sofinky mám chuť tak jednou za tři týdny…
Moc se mi líbí, jak jsi optimisticky naladěná a držím ti pěsti!!! Pěkné Vánoce celé rodince!