Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Takže on tě ponižuje, nadává, kontroluje a navíc chlastá? Rozhodně mi teda nepřipadá jako fajn chlap 🤦
Zvedni nohy na ramena a zdrhej dokud je čas.. přece nechceš aby v něčem takovém vyrůstalo tvoje dítě.
A myslíš, že malému v takové rodině a s takovým pánem, jako je jeho bio otec mu bude líp? Ne vždycky to tak je. Já jako malá chtěla, aby naši šli od sebe. K nám se chovali hezky, máma i táta, ale ty jejich hádky jsem nezvládala. Klepala jsem se a brečela xkrát do týdne.
@ZvědaváTerr píše:
Takže on tě ponižuje, nadává, kontroluje a navíc chlastá? Rozhodně mi teda nepřipadá jako fajn chlap 🤦
Zvedni nohy na ramena a zdrhej dokud je čas.. přece nechceš aby v něčem takovém vyrůstalo tvoje dítě.
Jo to bude úplněk princ noblesa ![]()
Utíkej, s takovým chlapem nechceš vychovávat dítě. Blbý je, jestli pak dokážeš případně všechno utáhnout sama, kamarád k tobě nemá žádnou vyživovací povinnost a kdykoliv tě může poslat pryč. Fakt ale je víc pohoda doma, máma v psychické pohodě, než bio rodiče.
@ZvědaváTerr
Ale jen když je opilý… Včera na mě řval že malý bude gay když sem dala. Kamarádce pusu že bude mít lesbické geny po mě a že to neprezije… Můžu si za to sama nemela sem ji přát s pusou na narozeniny…
On když je střízlivý je hrozně hodný a dokáže se mě všímat a dávat mi pocit že mě někdo má rád jn todle je šílený a já jsem psychicky unavená.. A ta jeho matka jak mu rádi.. Teď mu poradila že má mu volat můj mudr při všem co se malého týče
chce chodit na všechny kontroly aniž by můj lékař o tom věděl… Já chci pro svoje dítě to nejlepší.. Je to můj zázrak… A po 2 potratech chci pro něj jen to nejlepší… A zároveň mi připadá hrozně že by nebyl u svého bio
Gratuluji, povysila jsi do kategorie tyrane zeny. Ten fajn chlap te kontroluje, manipuluje a uspesne te presvedcil, ze je to vsechno tvoje chyba a zlikvidoval to sebevedomi. Najdi si definici psychickeho tyrani. Tomuhle chces vystavit dite? Bez a neohlizej se…
Je fajn chlap, ale
no úplný popis ideálního budoucího otce roku ![]()
Šla bych k rodičům. Ale příprav se, že po porodu bude peklo s tou jeho máti. On je nějaký starý mládenec? Protože to s tím gay nemůže nikdo normálně myslící myslet snad ani vážně ![]()
Příspěvek upraven 08.08.22 v 19:58
Evidentně to potřebuješ, karát, nadávat, ponižovat, když ses ještě s ním. Každá druhá ti tu bude radit aby ses sebrala a šla do p… Uděláš to? Neuděláš. Budeš stěžovat a vymýšlet důvody proč to nejde.
povím ti tajemství. Všechno jde, když se chce
@Anonymní píše:
@ZvědaváTerr
Ale jen když je opilý… Včera na mě řval že malý bude gay když sem dala. Kamarádce pusu že bude mít lesbické geny po mě a že to neprezije… Můžu si za to sama nemela sem ji přát s pusou na narozeniny…
On když je střízlivý je hrozně hodný a dokáže se mě všímat a dávat mi pocit že mě někdo má rád jn todle je šílený a já jsem psychicky unavená.. A ta jeho matka jak mu rádi.. Teď mu poradila že má mu volat můj mudr při všem co se malého týčechce chodit na všechny kontroly aniž by můj lékař o tom věděl… Já chci pro svoje dítě to nejlepší.. Je to můj zázrak… A po 2 potratech chci pro něj jen to nejlepší… A zároveň mi připadá hrozně že by nebyl u svého bio
Boze jsi troll nebo ponekud intelektualne nedostatecna? ![]()
Příspěvek upraven 08.08.22 v 20:00
Já nepochopila poentu?
…takže už ted to stojí za prd, totálně vystresovaná těhotná a přemýšlíš nad čím?
Jestli nad tím, že chceš pro dítě to nejlepší, tak si uvědom, že to musí být i nejlepší pro tebe. Nejde hrát na dítě divadlo o štastných rodičích (a to se ještě ani nenarodilo)…
Umíš si představit jaký bude táta, až se nevyspí? až bude dítě furt řvát nebo zapomeneš např. vysterilizovat lahvičku
atd. A taky jsou s jeho matkou na tebe dva… nechápu nad čím přemýšlíš, vytoužené dítě, hodně krásných let před sebou, tak honem pryč, at si to užiješ.
@Anonymní píše:
@ZvědaváTerr
On když je střízlivý je hrozně hodný a dokáže se mě všímat a dávat mi pocit že mě někdo má rád jn todle je šílený a já jsem psychicky unavená.. A ta jeho matka jak mu rádi.. Teď mu poradila že má mu volat můj mudr při všem co se malého týčechce chodit na všechny kontroly aniž by můj lékař o tom věděl… Já chci pro svoje dítě to nejlepší.. Je to můj zázrak… A po 2 potratech chci pro něj jen to nejlepší… A zároveň mi připadá hrozně že by nebyl u svého bio
Hele ty si troll že? 😀
Protože jinak to fakt nechápu…ok si těhotná, cloumaji s tebou hormony ale přece někdo nemůže být tak hrozně hloupý? Pokuď tohle všechno myslíš vážně tak teda chudák dítě, to vyhrálo teda loterii mít za rodiče vás dva…
@Anonymní píše:
Zdravím
Nyní jsem v 7 měsíci těhotenství… Pro mě je to zázrak… Po X pokusech přes ivf a s partnerem sme se rozešli a s novým i přes ochranu malý zázrak…Bio otec je fajn chlap, postavil se k tomu dobře jen chodí hodnekrar do hospody a poté jsou výčitky i výčitky kravin(třeba že sem nezvazila kolik mouky sem dala omáčky) jsou to hodinové hádky, ponižování… Začínám být v úrovni kdy se bojím cokoliv udělat… Cítím se jak to největší h… Neříkám nejsem dokonalá přeci jen si můžu za to sama jen vždy udělám takovouhle chybu…
Moc to sním nedávám psychicky jsem již na bodu mrazu… Bez něj nemůžu jít k MUDr vše chce mít po kontrolou… Plus jeho máma mu rádi… Chtěla bych od něj odejít… Kamarád kterého znám od dětství (naše rodiny se znají) by nás u sebe nechal i by mi prý pomohl finance… Jen pocit že bych teď nebyla a bio otcem je pro mě hrozný kvůli malému…
Pocit, že by jsi s ním nebyla je pro tebe hrozný kvůli malému… aha. A myslíš, že to dítě si zaslouží sledovat od mala, jak jeho otec ponižuje jeho maminku? Bez toho se asi obejde, že..
Zdravím
Nyní jsem v 7 měsíci těhotenství… Pro mě je to zázrak… Po X pokusech přes ivf a s partnerem sme se rozešli a s novým i přes ochranu malý zázrak…Bio otec je fajn chlap, postavil se k tomu dobře jen chodí hodnekrar do hospody a poté jsou výčitky i výčitky kravin(třeba že sem nezvazila kolik mouky sem dala omáčky) jsou to hodinové hádky, ponižování… Začínám být v úrovni kdy se bojím cokoliv udělat… Cítím se jak to největší h… Neříkám nejsem dokonalá přeci jen si můžu za to sama jen vždy udělám takovouhle chybu…
Moc to sním nedávám psychicky jsem již na bodu mrazu… Bez něj nemůžu jít k MUDr vše chce mít po kontrolou… Plus jeho máma mu rádi… Chtěla bych od něj odejít… Kamarád kterého znám od dětství (naše rodiny se znají) by nás u sebe nechal i by mi prý pomohl finance… Jen pocit že bych teď nebyla a bio otcem je pro mě hrozný kvůli malému…