Začátek těhotenství a krvácení

Anonymní
8.8.22 15:05

Začátek těhotenství a krvácení

Ahoj, podle poslední MS bych měla být 5+6tt, ke svému lékaři mám jít až za týden, má dovolenou. Ale já dnes začala slabě krvácet, břicho nebolí. Před chvílí jsem byla na záchodě a už jen trocha krve na toaleťáku. Mám jet do nemocnice? Uvidí tam vůbec něco takle brzy? Mám strach že to zase nevyšlo

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5997
8.8.22 15:07

Víceméně je to zbytečné, takhle brzo je to buď a nebo :nevim:
Držím palce, může to být jen překrvením, nebo prasklá cévka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
8.8.22 15:12

Mozna by ti mohli predepsat Utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
8.8.22 15:23

Asi zbytecne je moc brzy. Maximálně ti napíšou utrogestan a doporučí ascorutin. Víc se toho vymyslet nedá. Ale nemusí to vůbec nic znamenat. Já spinila a krvacela cely první trimestr a dcera je v pořádku, narozena den před termínem. Nynější těhotenství to same a teď jsem ve 30tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
8.8.22 15:31

Pokud je to jasně červená krev, tak zajeď na pohotovost.

• Citovat
  • Upravit
2631
8.8.22 15:33

Hele, jeď. Lepší 100× zbytečně… Můžeš krvácet a miminko může bát v pořádku nebo je to potrat. Každopádně je lepší jet a když to bude dobré, dostaneš utrogestan, něco na zastavení krvácení, než nejet a třeba by tomu zrovna ty léky byly pomohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
8.8.22 16:26

Také se přikláním k názoru zajet na pohotovost. Mám stejnou zkušenost u všech třech tehotenstvich. Všechny dopadly dobře. Ale vždy jsem brala utrogrestan. Nevím, do jaké míry šťastnému konci napomohl, ale měla jsem pocit, že jsem udělala max. Držím palce, bude to dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
8.8.22 20:25

Taky bych jela. Předepisuje se Utrogestan, Ascorutin. Prý je to spíš placebo, ale podle mě to nějaký význam má, i když třeba minimální. Budeš mít aspoň pro sebe pocit, že jsi udělala maximum, co jsi mohla. I když v těch začátcích je to opravdu buď, anebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
8.8.22 20:38
@Giovanna1 píše:
Taky bych jela. Předepisuje se Utrogestan, Ascorutin. Prý je to spíš placebo, ale podle mě to nějaký význam má, i když třeba minimální. Budeš mít aspoň pro sebe pocit, že jsi udělala maximum, co jsi mohla. I když v těch začátcích je to opravdu buď, anebo.

Ascorutin je volne prodejny. Predepisuje se pripadne silnejsi Cyklo3Fort. A Utrogestan je urcite na predpis.

Ja jsem brala Utrogestan ve vsech 4 tehotenstvich. Jsem silne presvedcena, ze prvni tehotenstvi mi zachranil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
8.8.22 20:41

Poprvé jsem krvácela v 9.týdnu, na pohotovost jsem jela, byl to hematom, miminko bylo v pořádku. Dostala jsem Gynprodyl, Ascorutin a doma přísný klidový režim. Ale stejně jsem slyšela, že víc udělat nemůžou, bylo to buď a nebo. Krvácela jsem v krátkých intervalech do 17.týdne, pokaždé cesta na pohotovost a věta,, nic víc se nedá dělat, je to buď a nebo”. Miminko překonalo nékolik hematomů a teď už krásně kope ve 31tt😊. Držím palce.
Jo a z mé zkušenosti, krvácela jsem opravdu hodně a břicho nikdy nebolelo. U potratu prý bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruska97
8.8.22 21:04

Taky jsem začla takto krvácet, nejdřív trošku jasné krve a pak jen špinění. Radši jsem jela k doktorovi, nic mi nenapsal protože tomu prý moc nevěří ale i tak to dobře dopadlo :)

• Citovat
  • Upravit
np10021
9.8.22 07:27

Tak co, jela jsi?
Napíši svojí zkušenost :)
Při prvním těhotenství jsem špinila a občas i krvácela a nedopadlo to.
Při dalším těhotenství jsem ze začátku taky špinila a koupila si Ascorutin (ten mi to zmírnil, ale nepřestalo to). Na gyndě mi pak doktorka předepsala na Utrogestan a špinění ihned přestalo :) nyní jsem ve 12tt a vše v pořádku, klep, klep :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4.10.22 09:36
:cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení