Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tvoji lehkomyslnost (nebo tupost) ohledně tvého nezodpovědného sexuální chování raději nekomentuji
Ale jinak ti ty počty nějak nesedí. Z 1.1. bys byla už tak v 18/19tt a s kolegou 16/17tt. Tak v tom bude namočený možná někdo další.
Jestli jsi ve 14tt tak to nebyl ani jeden. Otěhotnět si musela až po té další menstruaci na přelomu ledna a února
Já ti radu dám - nespi se všema na potkání nebo proboha aspoň používej ochranu! Už kvůli pohlavním nemocem… a toto prosím nauč i toho chudáka dítě.
@Russet píše:
Otec bude spíš ten z 1.1. Ale nechápu, proč si děláš děti s kamarádem a na úlety nebereš gumu. Jsi dobrá kaskadérka.
Kaskadérka ne, ale běhna určitě
@Domiii4 píše:
Dobrý den mám na vás dotaz. Cekam miminko jsem ve 14tt. Jenze nastala situace asi taková.1.1.2021 sem měla plodný den a spala se svým kamarádem se kterým defakto spím skoro už 5 let a 14.1 sem ulitla s kolegou ale hned po tom sem dostala menstruaci. Jenze v únoru už sem zjistila že sem v tom. Takze teď badam kdo je otec. Najde se mezi vámi někdo kdo by mi poradil? Děkuji hezky den.
Hele není tam ještě někdo jiný nesedí ti to časově, pokud by jsi otěhotněla 1.1.tak už menstruaci nedostaneš v lednu,14.1 si spala s druhým a pak jsi dostala menstruaci, takže s největší pravděpodobností to s těch styků nebude, byla by si už těhotná víc týdnů. Zaměř se na další styky, třeba tam vyplavou další kamarádi.