Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Z HA to můžeš mít dlouho nepravidelné a rozházené. Mluvím z vlastní zkušenosti.
O bolestech bych ti mohla napsat román. Hold některé ženy to mají bolestivější, takže v tom nejsi sama. A píšeš že do tebe nevyvrcholil, tím jseš si jistá, jo?
![]()
@Anonymní píše:
@KKikina On říkal že ano a mě nezbývá než mu věřit😄
Tak mu asi věř. A nedělej si z toho velkou hlavu.Za pár dní kup test, jestliže máš obavu
![]()
Udělej si test. Manžel do mě taky nevyvrcholil a jsem v 10 týdnu. Přerušovaný sex není ochrana.
Po vysazení HA je normální mít nepravidelnou menstruaci i rok. Já třeba nemenstruovala po vysazení 4 měsíce, než se to začalo dávat dohromady.
Dobrý den.
.
Chtěla bych se zeptat na vaše názory.
Před 3 měsíci jsem přestala brát antikoncepci. Předtím jsem s HA měla cyklus 21 dní, teď ho mám bez ní cca 24-25 dní. Vždycky mám křeče v bříšku. Silné s práškama a vím že i před braní HA, tak i teď po mám extra silné ( asi tak, že se nemohu zvednout z postele)
S přítelem jsme měli poslední dva víkendy nechráněný sex. Neudělal se do mě.(nevím, jak to jinak napsat…omlouvám se za nezdvořilost). Jenže měla jsem dostat teď 19.4. MS čili už mám 5 dní spoždění a mám jen slabounké špinění. Měla jsem jen slabounké bolesti včera a to jinak umírám. Nevím jestli to může být pořád tou HA. I když se mi nestalo, že bych místo MS špinila. Co myslíte holky:)
Příspěvek upraven 23.04.21 v 21:58