Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Není to nedopečené, je to navlhlé a ne, žádná bakterie v tom nebydlí.
To je nějaká moderní móda být k smrti vystrašený z každýho jídla, zvířete l, pohybu, doteku apod. a chytat z nich „módní“ nemoci? Však těch témat jsou tu stovky.
To budete všichni tehu tak plasit?? Ne opravdu v tom žádná bakterie není a být nemůže
dej si nohy nahoru a užívej si tehu a zbytečně neplas..
@Anonymní píše:
Myslite, ze hrozi riziko salmonely nebo listerie apod, pokud jsem pekla kolac v troube cca hodinu nejdříve na 180 a pak na 150 stupnu? Na krajich je hotovy, uvnitr se mi zdá malinko nedopeceny, ale mozna je to tim, ze je uvnitr tvaroh a ovoce, takze to pustilo vodu, stavu. Rikam si, ze i kdyby byl trosicku nedopeceny, tak za hodinu v troube nemuzou bakterie prezit. Snad. Diky
Je to vlhké od tvarohu a ovoce. Který trouba ti poradil péct koláč na tak málo stupňů?
Není to pořád ta samá zakladatelka, která je posedlá listeriozou?
Ahoj chci se zeptat, myslíte si, že v těhotenství vadí mražená pizza? Kvůli nevolnostem do sebe nemůžu dostat nic jiného ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat, myslíte si, že v těhotenství vadí mražená pizza? Kvůli nevolnostem do sebe nemůžu dostat nic jiného
mně teda mražená pizza připadá dost studená a tvrdá, ale jestli bys jinak zemřela hlady, hlasuju pro
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat, myslíte si, že v těhotenství vadí mražená pizza? Kvůli nevolnostem do sebe nemůžu dostat nic jiného
Z jakého důvodu by měla vadit? Samozřejmě není v ní nic extra zdravého, ale život to neohrožuje ani tvůj ani dítěte…
@Anonymní píše:
Myslite, ze hrozi riziko salmonely nebo listerie apod, pokud jsem pekla kolac v troube cca hodinu nejdříve na 180 a pak na 150 stupnu? Na krajich je hotovy, uvnitr se mi zdá malinko nedopeceny, ale mozna je to tim, ze je uvnitr tvaroh a ovoce, takze to pustilo vodu, stavu. Rikam si, ze i kdyby byl trosicku nedopeceny, tak za hodinu v troube nemuzou bakterie prezit. Snad. Diky
Kolac hodinu v troube? Tak ten bude jiste nedopeceny.
@Anonymní píše:
Pokud máš svého zubaře, tak klidně.
@vokishka píše:
Není to pořád ta samá zakladatelka, která je posedlá listeriozou?
Nejspis, to prece neni normalni. Dychat se neboji? Ve vzduchu je tolik viru, bakterii a necistot…