Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Caty četla jsem, jak ti odepisovala Boriska. Tady ti v tomto asi nikdo moc neporadí, být tebou tak si zavolám do toho Gennetu a zeptám se dr.
Jojo SUvi, mě by jen zajímalo, jestli někdo po tom Zoladexu MS dostal a za jak dlouho eventuelně, do gennetu bych zavolala, ale nechci vypadat jak blb nebo štoural no.Ale děkuju.
Chápu, ale spíš bych se prostě zeptala tam, jako blb vypadat nebudeš, na tom nic není. Myslím totiž, že pokud nikdo nenapsal tenkrát, nenapíše ani teď. Je to dost specifický dotaz a pochybuju, že se s touhle situací někdo setkal. Máme už takovou zkušenost z Psychiky, že když dáš takovýhle dotaz, většinou si pak stejně odpovídáme samy
. Lepší by asi bylo zeptat se na neplodnost.cz, kterou ale prý údajně zrušili, takže…
Můžeš smazat ty předchozí dva dotazy? Založila jsi tu diskuzi 3× a mám dojem, že mazat může kromě admina i zakladatel diskuze (aspoň myslím).
Díky
. Možná to nejde a pletu si to, vím, že jsme kdysi po sobě něco mazala, ale asi to byla jen odpověď v diskuzi. To je jedno
, oni to pak smažou.
Každopádně přeju, ať to dopadne u vás dobře a IVF vyjde! ![]()
Jo, děkuju Suvi. Mě to s těma příspěvkama nedošlo, že to tady bude tolikrát, jsem blb, ale snad se nikdo nebude zlobit
Ahoj, já to po Zoladexu dostala normálně, ale doktor mě hned s píchnutím Zoladexu objednal za 14 dní na kontrolu a říkal, že to zkontroluje a začneme se stimulací i v případě že MS bude i v případě že nebude. Po těch 14 dnech už jsem měla po MS, protože byla slabá a krátká.
Asi bych nejspíš zavolala do Caru a oni ti řeknou jak postupovat.Držím palce.
Už jsem ti odepisovala do tvé přechodí diskuze, tak to kopíruju i sem, když takdy máš odpovědi.
Ahoj Dafné, děkuju ti moc. Se máš, že jsi to normálně dostala, no já tam už tedy volala a mm přijít dva týdny po zoladexu pokud to nedostanu, což mi doktorka vůbec neřekla, ale jinak vpohodě, tak jsem ráda a jak jsi dopadla?
Ahoj holčiny, omlouvám se za nové téma, ale nikdo moc neporadil,tak to zkouším v jiných tématech. Mám prosbu, mám začít stimulovat po MS na IVF, ale 21DC mi píchli Zoladex a já to ještě po něm nedostala a mam 5 dní spoždění. Na netu jsem se dočetla, že po zoladexu se MS už nemusí dostavit, měla jste to tak některé nebo kdy jste po něm dostaly MS? Děkuju moc za vaše rady a zkušenosti.Moc moc dík.