Menstruační cyklus se zpožděním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
587
4.2.10 13:22

Prosím poradíte mi??

Chci se zeptat na jednu věc. Vždycky mám MS pravidelnou, dostávám to 30.den v měsíci, jenže v lednu jsem to dostala 4.1.2010, nevím tedy jestli mám brát že to teď budu dostávat vždycky 4.dnen v měsíci nebo toho 30.v měsíci? když bych to měla brát tím prvním způsobem tak jsem to stále nedostala. Nevim, o mimi se snažíme už dost dlouho tak nevím jak to brát. Navíc jsme s manželem už 2krát přišli o miminko ( ZP a samovolný) Děkuju za Vaše reakce Verča :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
4.2.10 13:28

no já nevím, jak bys to dělala třeba s tím 30.dnem teď v únoru? :mrgreen: Asi bych se řídila hlavně počtem dnů v cyklu, takže jsi měla cykly 30-31 dnů, je to tak? Takže když první den poslední MS byl 4.1., tak bys to dnes nebo zítra měla dostat.

Na testíku by v den očekávané ms už mohlo být něco vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
4.2.10 16:29

fascinující, ještě jsem něpotkala někoho, komu by se púravidelně stříádal 30 a 31 denní cyklus s letní změnou pořadí :-))))
nicméně posunuje se to, čekej MS kolem 4.2 +- autobus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
4.2.10 16:52

Tipla bych to na autosugesci :mrgreen:

Verčo, ještě mě napadlo, tělo reaguje často na různé změny, nebyla jsi nemocná? Nebo neproděláváš větší stres? Na to všechno cyklus dost citlivě reaguje. Mohli na to konec konců mít vliv i vánoce, jiné složení stravy než obvykle a tak.

Určitě se zadaří a tentokrát to už dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
5.2.10 08:20

Ahojky holky, je pravda že teď to práci je fakt na palici, hodně stresu navíc problémy a ještě k tomu si musím hledat novou novou, firma nechce prodlužovat smlouvy na neurčito takže taky mazec. No každopádně včera jsem to ještě nedostala,ale tak nějak cítím se to dneska rozjede.CHjo,nám se to snad už nikdy nepovede. když tady čtu jak to pomalu ale jistě vychází všem tak jsem z toho hotová. Hold musíme čekat,snad se ten nahoře umoudří a snese nám naše štěstíčko. Tak dík za odpovědi. Verča :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí