Prosim, poradte...

Anonymni
15.12.07 14:13

Prosim, poradte...

Ahoj,

vite si rady temer se vsim, tak prosim, poradte.

Pred chvilkou jsem si vsimla, te mam od kremzske horcice kousek slupky od seminka u dasne u dolniho spicaku. Jsem to chtela vyndat, ale zajelo to pod dasen :roll: 8O Od te doby jsem to chtela dostat ven, vytlacit, ale nic. Mam jen paradne poskrabane to misto, otlacene, cervene, ale ta slupicka prosvita stale cca 1-2mm pod dasni, uz mi z toho sibe, neboli to, ale je to neprijemny pocit. Pritel mi rekl, at to necham, ze to vyleze samo.

K zubari bych se stejne dostala nejdrive v pondeli. No pamatuji si, ze kdysi kamaradce takhle zajel kousek slupky a ze ji to vyslo samo.

Co myslite? Je mi to dost neprijmene, porad na to myslim. Aby to neudelalo nejakou neplechu.

Diky za radu, Evca

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8603
15.12.07 14:22

no tak zkus zubní nit, nebo jestli máš mezizubní kartáčky, ale já si myslím že se to taky dostane ven samo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.12.07 14:24

No ale ono je to pod dasni zepredu… Nit jsme zkousela, ale nedosahne tam… Snad maji dasne tendenci vypudit co tam nepatri…

Ale dekuji za radu :)

• Citovat
  • Upravit
papu
15.12.07 14:49

Tak vem špendlík a propíchni si to a ono to vyleze.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.12.07 15:11

No vzhledem k tomu, ze jsem to ted rozdrapala tim, jak jsem to chtela vytlacit,t ak to radeji necham. Mam to cervene. Ze ja to nenechala byt. Snad tam vydrzim nerypat, kdyztak zkusim ten spendlik, i kdyz mam z toho docela strach. Tonemuze ublizit, kdyz to propichnu? Az k zubu, vlastne?

Diky moc…

• Citovat
  • Upravit
2185
15.12.07 19:29

A nemas takovou tu vodni sprchu na zuby? To je dost silna tryska vody, to by mohlo pomoct vyplavit mezi dasni a zubem… Nebo zkusit obycejnou sprchovou hadici (jestli je ten zub nekde vepredu)…

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.12.07 20:59

Hromix, to nemam :) Uvidim, zda se to nekam pohne. Je to spise psychicke trapeni, vim, ze to tam zalezlo, vidim flek matne pod dasni, ale nemuzu to nejak vytahnout, vycistit. A jeste jsem si to podrapala, jak jsem se to snazila vytlacit ven :) Radeji to uz necham a uvidim zitra, znama radila, at si toho nevsimam, ze to samo vyleze, ani nebudu vedet jak. Me to prijde dost tam zasity :( Je to na dolnim spicaku, zepredu, vlastne mezi zubem a dasni. Mam strach, jestli se to nemuze nejak zanitit.

Moc diky za rady, E.

• Citovat
  • Upravit
1
3.2.18 13:46

Dobrý den mám takový dotaz. s dcerkou si na skype umím napsat a když mi píše přítel nebo já jemu vůbec nám to nedojde ty zprávy tak nevíme kde je chyba. poradte prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.