Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
no tak zkus zubní nit, nebo jestli máš mezizubní kartáčky, ale já si myslím že se to taky dostane ven samo. ![]()
No ale ono je to pod dasni zepredu… Nit jsme zkousela, ale nedosahne tam… Snad maji dasne tendenci vypudit co tam nepatri…
Ale dekuji za radu ![]()
No vzhledem k tomu, ze jsem to ted rozdrapala tim, jak jsem to chtela vytlacit,t ak to radeji necham. Mam to cervene. Ze ja to nenechala byt. Snad tam vydrzim nerypat, kdyztak zkusim ten spendlik, i kdyz mam z toho docela strach. Tonemuze ublizit, kdyz to propichnu? Az k zubu, vlastne?
Diky moc…
A nemas takovou tu vodni sprchu na zuby? To je dost silna tryska vody, to by mohlo pomoct vyplavit mezi dasni a zubem… Nebo zkusit obycejnou sprchovou hadici (jestli je ten zub nekde vepredu)…
H.
Hromix, to nemam
Uvidim, zda se to nekam pohne. Je to spise psychicke trapeni, vim, ze to tam zalezlo, vidim flek matne pod dasni, ale nemuzu to nejak vytahnout, vycistit. A jeste jsem si to podrapala, jak jsem se to snazila vytlacit ven
Radeji to uz necham a uvidim zitra, znama radila, at si toho nevsimam, ze to samo vyleze, ani nebudu vedet jak. Me to prijde dost tam zasity
Je to na dolnim spicaku, zepredu, vlastne mezi zubem a dasni. Mam strach, jestli se to nemuze nejak zanitit.
Moc diky za rady, E.
Dobrý den mám takový dotaz. s dcerkou si na skype umím napsat a když mi píše přítel nebo já jemu vůbec nám to nedojde ty zprávy tak nevíme kde je chyba. poradte prosim
Ahoj,
vite si rady temer se vsim, tak prosim, poradte.
Pred chvilkou jsem si vsimla, te mam od kremzske horcice kousek slupky od seminka u dasne u dolniho spicaku. Jsem to chtela vyndat, ale zajelo to pod dasen
Od te doby jsem to chtela dostat ven, vytlacit, ale nic. Mam jen paradne poskrabane to misto, otlacene, cervene, ale ta slupicka prosvita stale cca 1-2mm pod dasni, uz mi z toho sibe, neboli to, ale je to neprijemny pocit. Pritel mi rekl, at to necham, ze to vyleze samo.
K zubari bych se stejne dostala nejdrive v pondeli. No pamatuji si, ze kdysi kamaradce takhle zajel kousek slupky a ze ji to vyslo samo.
Co myslite? Je mi to dost neprijmene, porad na to myslim. Aby to neudelalo nejakou neplechu.
Diky za radu, Evca