Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jeslti bydli nekdo blizko, zavolej mu, at za ni zajde… To ty teploty nepadaji ani po srazeni, nebo je nesrazi? U 40 uz by tedy mela…
Zachranku bych nevolala jen kvuli horecce, pokud to nevypada nejak vazne… a u chripky kasel nebyva, myslim tu klsickou, jen bolesti svalu a kloubu…
nebo bych zkusila zavolat nekam na pohotovost, ale musela by asi sama, aby presne popsala priznaky…
u mozkove prihody horecky nebyvaji…
Příspěvek upraven 21.01.11 v 21:44
někomu zavolej kdo tam může zajít když ty nemůžeš-lepší nečekat
takto nebydlím daleko asi 15 minut, autem, ale já se tam nedostanu - spí mi tady batole , mmanžel by tam jel, ale zase co on, když je zamčené
Možná by to chtělo ženskou, asi pomoct obléknout - mamka nechce slyšet aby tam někdo jel…
Nevím jak to řešit, znáte ty umíněné matky… babička bydlí se strýcem autem taky tak 15 min, sice nevím, jestli je doma, nebo u přítelkyně, ale pokud doma neni, tak opět to má autem tak 15 minut…
Opravdu nevím, jak to řešit… Čekat do 3 až přijde ten její
ne prý je srážela paralenem, ale opět to naskočí, už v 5 h odpoledne měla 39,8
Já bych také zavolala někomu blízkému, aby tam nebyla sama. A ty budeš aspoň klidnější.
Tak když je doma manžel, tak snad můžeš nechat s ním i dvouleté dítě a jeď tam. Můžeš se i za přítelem stavit pro klíče.
no co,vemte mimčo-bude ti spát v autě,máš to kousek tak ji raději zkontroluj
A vezmete ibuprofen nebo acylpyrin… at to prostrida…muzete zkusit i zabaly…
Paralen je takovej na prd, me treba moc nezabira, je na horecku moc setrnej…
Příspěvek upraven 21.01.11 v 21:53
Poslat manžela ať jí naloží a přiveze k Vám, i když riskujete nakažení celé rodiny- to co popisuješ během 3 dnů skolilo celou naší rodinu.
Můj odjel na benzín, kdyby něco, že tam zajede, já mám řidičák pouze 3 týdny a bojí se, abych řídila.
Je o do, že je umíněná, že ji nic neni, ale prostě i když měla mozkovou tak dělala hrdinku, a když přijeli, tak jim už omdlévala v sanitce…
Te´d jsou příznaky takové, že ta teplota, ale nic ji nebolí, ani klobuy svaly, jenom se jí točí hlava, má závratě, omdlívá…
Anonymní píše:
takto nebydlím daleko asi 15 minut, autem, ale já se tam nedostanu - spí mi tady batole , mmanžel by tam jel, ale zase co on, když je zamčené![]()
Možná by to chtělo ženskou, asi pomoct obléknout - mamka nechce slyšet aby tam někdo jel…
Nevím jak to řešit, znáte ty umíněné matky… babička bydlí se strýcem autem taky tak 15 min, sice nevím, jestli je doma, nebo u přítelkyně, ale pokud doma neni, tak opět to má autem tak 15 minut…
Opravdu nevím, jak to řešit… Čekat do 3 až přijde ten její
a co kdyby tedy manžel pohlídal malé a Ty tam sjela? Aha, teď to čtu s tím řidičákem…tak leda naložit i malé a jet tam společně…nebo zavolat někomu blízkýmu…případně ten její přítel by nemohl dorazit dřív?
nechce mi pujčit auto, když mám terpve 14 dní řidičák a sama jsem nikdy nejela ![]()
Zkusím ještě zavolat.. Řešení malého sebou mi zavrhl, kdoví co mámě je, aby se tam nenakazil- máme v po očkování…
Tak jenom jsem potřebovala vědět, jestli byste čekali na přítele do 3 a nebo jednali
o přítelovi mi nemluvte, prý ji řekl, až že přijde z noční - 3 , že ji kdyžtak zavolá kdyby a nebo ráno
než odcházel, měla skoro 40, nemohl
Holky potřebuju radu a hned… Mám umíněnou mámu volala mi, že má skoro 40 druhý den je sama na baráku s babičkou, tkerá se stará dole spí či co znáte ty venkovské baráky a rodiny. Přítel jeji je na noční…
nebo nějak jednat…Už měla mozkovou jednou, sice to neni jak minule, ale stejně
Nevím co mám dělat, protože u lékaře nebyla, záchranku nechce volat, prý až přijde přítel někdy ve 3 kdyby - ale jaké kdyby, bojím se..
Sama jsem na bytě s manželem a 2 letým dítětem…
Volat tam sama záchranku tak nemůžu, na vesnici jsou všichni zamčení, ona nemůže vylést ani z postele, prý se jí točí hlava, je jí hned na zvracení, je celá zpocená, tak chodit ven otvírat branku je blbost… Nevím právě co ta jejich babička, ale asi je hluchá stará, ji nic nepomůže…
Mám volat strýci, babičce - bratr, a její matka??? Nechci si to nechat na sebe…
Jo a právě, že nekašle, prostě má jenom vysoké horečky, strašně se jí motá hlava, bolí, závratě takaže vyloženě chřipka nebo tak by to neměla právě být…
Nechaly byste to tak až na příchod jejího přítele do 3 do rána - je tam sama