Stavba varlat

Anonymní
20.1.11 11:00

stavba varlat

Ahoj holky, mám trapnej dotaz proto anonom-omlouvám se předem..ani nevím jak to mám popsat.
Poslední dobou jsem dost četla jak se mají chlapi hlídat co se týka spodku atd…Chtěla jsem se zeptat když prohmatáte ty dvě kulatý věci dole :lol: , cítíte tam jako dvě kuličky, nebo třeba u toho ještě něco..mě přijde jakože je u toho ještě taková jedna malá, ale u obou. Já prostě nevím jak to popsat, jenom mám prostě strach aby tam nebylo něco divnýho, přítel říkal že mu to kdysi neteklo a to jedno varle bolelo ale to už je dlouho, což si říkám že mohl mít nějakej zánět. Já se v tomhle vůbec nevyznám, nikdy jsem se k tomu ani nijak nedostala. Nevíte jestli je někde nějaká stránka s popisem jak to „tam má vypadat“nebo tak něco.
Omlouvám se za tu strukturu toho dotazu, a jestli to někdo pochopí a odpoví tak děkuji moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.1.11 11:11

To „něco“, co jde nahmatat na horní straně každého varlete je nadvarle, je to takový jakoby hrbolek nebo jak to popsat. Je to na straně, kde z varlete vedou „špagátky“, prostě nahoře. Občas to nateče při zánětu a pak to bolí, nutnost léčby musí zvážit lékař. Pokud už ho to teď nebolí, nemá to zvětšené a je to na obou stranácj cca stejné, ničeho bych se nebála.

• Citovat
  • Upravit
anonym-nejdu prihlasit
20.1.11 11:14

Děkuji moc

Ty joooo moc děkuji!! :kytka: :kytka: já jsem právě říkala že to je to nadvarle, ale já jsem prostě neměla s čím porovnat :-D je to fajn, to bude ono. Jako já bych ho totiž do nemocnice nedostala ani heverem :-D děkuji fakt moc oddychla sem si! :hug:

• Citovat
  • Upravit
K4
5.5.11 16:12

V každém případě DOPORUČUJI alespoň preventivní prohlídku u odborného urologa.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex