Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,
moc Vás všechny prosím o pomoc.
HLEDÁME TUTO PLYŠOVOU MYŠKU (veliká cca 12cm)
Syn (4 roky) měl svojí nejoblíbenější hračku, kterou minulý týden ztratil… Dali jsme mu jí, když byl jako miminko nemocný a od té doby jí pořád všude nosil sebou, usínal s ní, jezdila s námi na dovolenou.. Prostě bez ní ani krok…
Co jí ztratil každé ráno a večer pláče. Ptá se kdy se mu myška vrátí, že se o ní bojí.
Chtěla jsem mu koupit novou (stejnou aby to nepoznal) ale už se bohužel neprodává. Myšku jsme koupili před cca 3 roky na Shellce. Hrála jsem si tedy na detektiva a našla jejich dodavatele, od toho přeprodejce, pak přeprodejce pro ČR, až jsem se dostala na výrobu v Číně. Ale už je nikde nemají…Pláč
Nemáte jí někdo? Dám vám za ní cokoliv.
Moc moc moc moc děkuju
Evča
@jevuse nemohl by to být potkan u ikey? http://www.ikea.com/…ts/70145472/
http://www.ikea.com/…ts/50153694/
já vím, že se bude myška těžko nahrazovat, ale třeba by byl spokojený
Bohuzel, mysek z Ikey mame spoustu- male i ty velke, ale ty nechce ![]()
Přijde mi podobná jako tato http://www.plysovnik.cz/…sova-mysice/
@jevuse Ráda bych pomohla, ale bohužel nemám…
Ale zkus FB! Sdílení dokáže divy… tím spíš jak jde o dětské hračky ![]()
Nebo zkuste prohledat, případně napsat poptávku na mimibazar, tam taky chodí dost lidí…ani s tím facebookem to není špatný nápad…
@lleennttiillkkaa taky se mi moc líbí
třeba se bude líbit i paní zakladatelce a malému synovi ![]()
Krásná je, ale prcek vsechny ostatni plysacky odmita a chce sveho pepiho..
holky diky za rady- jdu zkusit mimibazar a fb..
uz jsem to hodila na bazos a hyperinzerci… ![]()
@jevuse a vůbec netušíš, kde ji mohl ztratit?
třeba by se dala najít i ta původní, co zkusit vylepit plakáty nebo ztráty a nálezy
@jevuse a nezkusili jste menší lest? Typu Pepi už vyrostl, nebo to je Pepiho bráška, nebo Pepi šel k jinému malému chlapečky, ty už jsi velký na Pepiho… nevím něco
Já vím, že je to složité.. držím pěsti aby to dopadlo dobře
Nebo mě tak napadá, co mu říct v hračkářství, ať si najde nového kamaráda? ![]()
Příspěvek upraven 15.08.14 v 20:48
To uz jsem udelala- ztratil ji na bazene v Kladne, kdyz byl u byvaleho. Tomu to je mimochodem totalne jedno…
Protoze ji dostal ode me a meho pritele, ktereho prcek bere jako tatinka.
Takze jsem natiskla plakat a vyvesila ho na bazene a v okoli. Nikdo se neozval… ![]()
Zkusili jsme rict, ze Pepi jel za maminkou a tatinkem a ze muzeme koupit noveho Pepiho, zacal plakat, ze noveho nechce. Ze Pepi utekl a ze se o nej boji, ze se ztratil… proste desny.. ![]()
@jevuse píše:
Zkusili jsme rict, ze Pepi jel za maminkou a tatinkem a ze muzeme koupit noveho Pepiho, zacal plakat, ze noveho nechce. Ze Pepi utekl a ze se o nej boji, ze se ztratil… proste desny..
co třeba poslat mu pohled od Pepiho? Že je někde, kde našel kamaráda/kamarádku, že je mu tam dobře, že na syna rád vzpomíná, ale že už má děti a nemůže odejít, ale posílá mu nového pepiho, třeba jednoho ze svých synů?
Neříkejte mu, že odjel, ale že třeba vyrostl nebo zesílil v chlapa
, prostě ať má stále pocit, že je to jeho Pepi, také bych nechtěla jiného. ![]()
Držím palce, ať to dobře dopadne! ![]()