prosím radu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
258
4.5.06 22:31

prosím radu

Milé maminky, už jsem zoufalá a chci vás požádat o radu. Jde o to, že máme 18m chlapečka a už od prosince roku 2005 má rýmu. Ze začátku to bylo tím, že měl salmonelozu a následně průdušky a dostával kapky a kapky a stejně to nezabralo. Pak nám doktorka řekla, že má asi alergii na bakterie, ještě z nedoléčených(podle mého špatně léčených) průdušek a tak malej dostal zase kapky. Přišli jsem znovu na kontrolu a doktorka nás poslala na nosní, kde mu zjistili jen zduřelou sliznici a doktor nám doporučil používat mořskou vodu, ale po té mu začala téct troška krve z nosíku každý den a tak jsem mu to přestala dávat a protože malého nosík svědil doktorka nám dala Zyrtec užívaný při alergiích a konečně mu vzala krev, kde následně zjistila, že by mohl být pylový alergik.Chtěla jsme nutně doporučení na alergologii abych měla jistotu a asi po měsíci přemlouvání nás tam poslala. Tam ho testovali na 7 možných druhů alergie, ale nakonec zjistili, že má jen zvýšenou citlivost na plísně(které ale nemáme) a psí srst. Na rýmu malej dostal respirační vakcínu, která má zabrat do 4 měsíců. Zatím ji bere přes měsíc a nelepší se to, tak nevím. Největší problém má při spaní, kdy se mu zaplní nosík a těžko to rozdýchává. Přes den mu z nosíku teče a často kýchá. Nemůžete mi prosím poradit, jak dál léčit rýmu? Používám ještě alespoŇ Vincentku na zvlhčení ale musím ji používat často. Začalo mu to ve 13 měsících. Teď je mu 18 měsíců a je to stejné. Existuje nějaké jiné léčitelství co by pomohlo? Ikdyž zase nechci už moc malého po doktorech tahat, protože už je nemá rád a pokaždé když vidí někoho v bílém tak pláče. Už jsme se s rýmou natrápili vážně dost a neustává to. Prosím poraďte mi, moc vám děkuji… … více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
981
4.5.06 22:48

Ahoj mám takový dojem zda se nejedná o chronickou rýmu.
Posílám odkaz i když je to reklama pro sprej do nosu, dozvíš se to důležité a sice jestli to není náhodou to, co trápí tvé děťátko.
 http://www.svobodapronosy.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
4.5.06 23:06

Ahoj Jani,

taky jsme zápasili pár měsíců s rýmou, přesně od prosince do března. Nejdříve jsme taky používali Vincentku a mořskou vodu, vždy se to na chvilku zlepšilo, pak zase zhoršilo. Nakonec se paní doktorka někdy na konci února rozhodla udělat výtěr z nosu a našla bakterii, která tu neustálou rýmu způsobovala. Dcerka byla ale bez teplot, tak paní doktorka nechtěla nasazovat antibiotika, bohužel jsme se jim nakonec v březnu nevyhnuli a je fakt, že po využívání antibiotik se toho dcerka konečně zbavila a od té doby máme pokoj.
Ale asi vám výtěr z nosu a bakteriologický rozbor taky dělali, když jste byli na tom nosním?
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
5.5.06 13:07

Ahojky

Malému dělali výtěr z nosíku i z krku a to všechno dvakrát a nic mu nenašli, tak už nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
11.5.06 13:00

Bude to alergie na něco, co mu netestovali.
Nic jiného mne nenapadá…
Nevím co tak malým testují…
Nespí v peří? Nemůžete mít někde nějakou plíseň za dlouho neodstavovaným nábytkem, pod kobercem, pod podhledy… prostě něco, co by to mohlo být?

Když změní na pár dní prostředí, mění se to?
Chce to dál pátrat…

Moc jsem neporadila, co? :-(

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík