Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
tak mě napadlo, že nevím, co se dá s prckem dělat přes léto v Praze. Teď chodíme do mateřského centra (Klub K2, zítra jdeme zkusit Toulcův Dvůr), já chodím večer na angličtinu, občas si dám srazík s nějakou kamarádkou, takže program teď celkem máme. Přes léto budou ale mateřská centra zavřená (alespoň ta, do kterých chodíme), angličtina mi skončí. Na dovču moc nikam nejedene, akorát na první týden v červenci (manžel si šetří dovču na období po porodu).
Takže moc nevím, co budeme přes to léto dělat. Nemáte nějaký tip na mateřské centrum, které je otevřené i v létě, případně na nějaké další aktivity, které by se daly podnikat??
Díky moc
Pajina
ZOO, Botanická zahrada, Průhonický park, dětské koutky v OC, Žluté lázně................, velká dětská hřiště......... ![]()
Uz to tady bylo vyjmenovano … v lete zvlaste v hezkem pocasi neni potreba se nudy bat!!! Navic se da chodit na koupaliste ci rybniky, hezke to je v Divoke Sarce, na PEtrine, u Vltavy, na Letne, v Toulcove dvore (nemyslim jenom MC) a vse v predeslem komentari. Deti jsou nejspokojenejsi na pisku, hristatku, v lesiku a ty priber kamaradku s podobne starym ditetem a mas o zabavu postarano.
jo, tohle všechno mě napadlo, ale na těch MC mě právě baví, že se tam potkávám se spoustou nových mamin + je tam program, který je většinou zajímavý i pro mne. Ta hřiště, ZOO, koupaliště atd. jsou fajn, ale já se tam s nikým neseznámím (většinou), protože se mi nějak nechce oslovovat nové lidi. Nějaké akce s kamarádkama samozřejmě budou, ale já bych chtěla pravidelně (alespoň tak jednou týdně) něco navíc, nějakou kolektivní srandu
Uvítala bych i třeba tipy na večerní těhu cvičení, večerní prázdninové kurzy jazyků..
Víte někdo o něčem??
Ještě jednou dík.