Ahoj. Pred tydnem jsem se koupala v jezeru a blbka skocila do vody z mola, blbe si zacpala nos a vletela mi tam voda. Hned to byla silena pichava bolest.
Prvni den ty uši mega bodali, v lekarne mi dali nejake kapky. Druhy den uz nebyla zadna bolest, ale byly obe zalehle a citila jsem divny tlak a v obou ušich mi strasne hučelo.
Treti den jsem s tim sla na ORL, ale pry slysim dobre a nic tam nevidi, tlak v ucich pry ok.
K tomu ten den prisla silena ryma, uděsná a to mi dala mi pamycon.
Nasledujici den onemocnel syn - horecky a silena ryma.
Je to uz tyden a porad mi v usich huci a piska - uz asi ne tolik ale je to neprijemny. Ryma odchazi, ale ten tlak za usima, v hlave a pod bradou - nejde to identifikovat proste porad mam. Je to hrozny. Jako kdybych mela tezkou hlavu, obcas mi prijde ze se mi zamotá šiška a občas rozostří zrak (nosím brýle) A protoze se mi doktorka (dobrá dle recenzí) skoro i vysmála (v dobrém) že jsem zdravá a nic tam není… fakt nevim teda kam s tím jít a co mi jako muze byt
Tak jedině zkusit jiné orl. Já se jednou v pubertě potopila do větší hloubky a dostala z toho oboustranný zánět středního ucha, bolest hrozná. Problémy s tím mám dodnes.
Ahoj. Pred tydnem jsem se koupala v jezeru a blbka skocila do vody z mola, blbe si zacpala nos a vletela mi tam voda. Hned to byla silena pichava bolest.
A protoze se mi doktorka (dobrá dle recenzí) skoro i vysmála (v dobrém) že jsem zdravá a nic tam není… fakt nevim teda kam s tím jít a co mi jako muze byt 
Prvni den ty uši mega bodali, v lekarne mi dali nejake kapky. Druhy den uz nebyla zadna bolest, ale byly obe zalehle a citila jsem divny tlak a v obou ušich mi strasne hučelo.
Treti den jsem s tim sla na ORL, ale pry slysim dobre a nic tam nevidi, tlak v ucich pry ok.
K tomu ten den prisla silena ryma, uděsná a to mi dala mi pamycon.
Nasledujici den onemocnel syn - horecky a silena ryma.
Je to uz tyden a porad mi v usich huci a piska - uz asi ne tolik ale je to neprijemny. Ryma odchazi, ale ten tlak za usima, v hlave a pod bradou - nejde to identifikovat proste porad mam. Je to hrozny. Jako kdybych mela tezkou hlavu, obcas mi prijde ze se mi zamotá šiška a občas rozostří zrak (nosím brýle)